- 27 Şubat 2023
- 1.177
- 348
- 26
-
- Konu Sahibi Nurdurusultan
İste icindeki asil koyluyu suan kusdun canim rezilO Bana saldircagin yer varya 7 ceddinde olsun insallah. Allahin köylüsü
Koylü çenen ishale dönmüş. Kocanin yerinde olsam o agzina oyle bi cakardim ki.İcindeki hasetligi bastirma sekli bu baska bisey deyil guluncek olan sensin …
Senin kocanin sana cakdi gibimiKoylü çenen ishale dönmüş. Kocanin yerinde olsam o agzina oyle bi cakardim ki.
Tam bir köylüsün. Tam ama bak anaokulu falan değil. Çene de tam bir ishal çenesi.Koylü çenen ishale dönmüş. Kocanin yerinde olsam o agzina oyle bi cakardim ki.
Uslubun bile ne oldugunu soyluyor bence kanitlamaya calismaKoylü çenen ishale dönmüş. Kocanin yerinde olsam o agzina oyle bi cakardim ki.
Su uslupla konusan insansi varlikmi bana bunu soyluyor guluyorum kendini disari vurma seklinmi buTam bir köylüsün. Tam ama bak anaokulu falan değil. Çene de tam bir ishal çenesi.
Valla sen erkek dogurursan kocan cakcak sana ondan bu stresin mesajlarini gördüm simdi. Bütün derdin oymuş. Ondan o kadar kizdin demekki.Senin kocanin sana cakdi gibimibaya tecrubelisin sanirim
Yoo ben kizmadimki sen gerildin bence sende dogurmaya calisValla sen erkek dogurursan kocan cakcak sana ondan bu stresin mesajlarini gördüm simdi. Bütün derdin oymuş. Ondan o kadar kizdin demekki.
Uslubun bile ne oldugunu soyluyor bence kanitlamaya calisma
Senin kocanin sana cakdı gibimi? Caktı gibi nedir allah askina? Birsey soyleyeyim kız cocugunu bulcan diye kocan boşamasın diye ugrasacagina. Türkceni gelistir.Senin kocanin sana cakdi gibimibaya tecrubelisin sanirim
Ya hayatimda senin kadar kendini bilmez insan gormedim isine gelmeyince baska yerlere sarmaya calisiyosun da beceremiyosun cokmu battikca batiyosunSenin kocanin sana cakdı gibimi? Caktı gibi nedir allah askina? Birsey soyleyeyim kız cocugunu bulcan diye kocan boşamasın diye ugrasacagina. Türkceni gelistir.
yat uyu.Ya hayatimda senin kadar kendini bilmez insan gormedim isine gelmeyince baska yerlere sarmaya calisiyosun da beceremiyosun cokmu battikca batiyosun
Sen beynini gelisdir daha hangi yoruma ne yazacagini bilmiyosun konudan konuya geciyosun fesatlik kusuyosun sen topluma cikarilmamalisin bence cok saldirgansinSenin kocanin sana cakdı gibimi? Caktı gibi nedir allah askina? Birsey soyleyeyim kız cocugunu bulcan diye kocan boşamasın diye ugrasacagina. Türkceni gelistir.
allah kalbine göre versin, dilerim bir kızın olur. Iyi gecelerSen beynini gelisdir daha hangi yoruma ne yazacagini bilmiyosun konudan konuya geciyosun fesatlik kusuyosun sen topluma cikarilmamalisin bence cok saldirgansin
Ya gercekden seninde allah o kalbine gore versin o nasil bir kalpseallah kalbine göre versin, dilerim bir kızın olur. Iyi geceler
Amin insallah.Ya gercekden seninde allah o kalbine gore versin o nasil bir kalpse
hapla korunuyorumSenin cocugunun olmasi icin önce evlenmen lazım demi :) gerçi tercih meselesi. Evlenmeden de olur. Anladim simdi neye gerildigini bu kadar. Kader kismet bu isler canim. Hersey allahtan sıkma canını.
Evet aynalama yapdigi dogru cunku benimle konusurkende ayni taktigi uyguladihapla korunuyorum
neden gerileyim ki , bence aynalama yapiyorsunuz su an:)
Sizi tüp bebek ile canınızı acıtmaya çalışmıyorlar, tüp bebek ile çocuk sahibi olmak eksiklik değil, sadece çocuk konusunda hassas olmanız bu yüzden onu söylüyorlar.Valla benim tüp bebek mesajlarina kadar inip sözüm ona canımı acitmaya calisirsa, hiç acımam kimse kusura bakmasın.
Konuyu okadar abarttiki ben kiz dogurmazsam kocam beni bosayacakmis bunlarla ugrasana kadar turkcemi gelisdirmeliymisimSizi tüp bebek ile canınızı acıtmaya çalışmıyorlar, tüp bebek ile çocuk sahibi olmak eksiklik değil, sadece çocuk konusunda hassas olmanız bu yüzden onu söylüyorlar.