Bebeğin cinsiyeti değişir mi

Senin kocanin sana cakdi gibimi baya tecrubelisin sanirim
Valla sen erkek dogurursan kocan cakcak sana ondan bu stresin mesajlarini gördüm simdi. Bütün derdin oymuş. Ondan o kadar kizdin demekki.

Valla sen erkek dogurursan kocan cakcak sana ondan bu stresin mesajlarini gördüm simdi. Bütün derdin oymuş. Ondan o kadar kizdin demekki.
Yoo ben kizmadimki sen gerildin bence sende dogurmaya calis

Senin kocanin sana cakdı gibimi? Caktı gibi nedir allah askina? Birsey soyleyeyim kız cocugunu bulcan diye kocan boşamasın diye ugrasacagina. Türkceni gelistir.
Ya hayatimda senin kadar kendini bilmez insan gormedim isine gelmeyince baska yerlere sarmaya calisiyosun da beceremiyosun cokmu battikca batiyosun

Senin kocanin sana cakdı gibimi? Caktı gibi nedir allah askina? Birsey soyleyeyim kız cocugunu bulcan diye kocan boşamasın diye ugrasacagina. Türkceni gelistir.
Sen beynini gelisdir daha hangi yoruma ne yazacagini bilmiyosun konudan konuya geciyosun fesatlik kusuyosun sen topluma cikarilmamalisin bence cok saldirgansin

Sen beynini gelisdir daha hangi yoruma ne yazacagini bilmiyosun konudan konuya geciyosun fesatlik kusuyosun sen topluma cikarilmamalisin bence cok saldirgansin
allah kalbine göre versin, dilerim bir kızın olur. Iyi geceler

Senin cocugunun olmasi icin önce evlenmen lazım demi :) gerçi tercih meselesi. Evlenmeden de olur. Anladim simdi neye gerildigini bu kadar. Kader kismet bu isler canim. Hersey allahtan sıkma canını.
hapla korunuyorum
neden gerileyim ki , bence aynalama yapiyorsunuz su an:)

Sizi tüp bebek ile canınızı acıtmaya çalışmıyorlar, tüp bebek ile çocuk sahibi olmak eksiklik değil, sadece çocuk konusunda hassas olmanız bu yüzden onu söylüyorlar.
Konuyu okadar abarttiki ben kiz dogurmazsam kocam beni bosayacakmis bunlarla ugrasana kadar turkcemi gelisdirmeliymisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…