Bebeğin cinsiyeti değişir mi

Senin cocugunun olmasi icin önce evlenmen lazım demi :) gerçi tercih meselesi. Evlenmeden de olur. Anladim simdi neye gerildigini bu kadar. Kader kismet bu isler canim. Hersey allahtan sıkma canını.

Cok haklisiniz. Bananeyse sanki.

Cok haklisin gercekden yani inanki kendimi zor tuttdum insan ister istemez cevap verme geregi goruyor yani sanki herkez yorum yaparken onun kurallarina gore yapmak zorundaymis gibi bir havasi var ve kendine saygi gosterilmek zorundaymisiz gibi yorumlar yaziyor

Senin cocugunun olmasi icin önce evlenmen lazım demi :) gerçi tercih meselesi. Evlenmeden de olur. Anladim simdi neye gerildigini bu kadar. Kader kismet bu isler canim. Hersey allahtan sıkma canını.
Su yorumundan kimin kalbinin kotu oldugu ortada sen kotuluk saciyorsun inanki onune gelene satasma hakkini nerde buluyosun sen sanana kardesim oyle istemisse git kinini doktorlarina kus kendini ne saniyosun sen

Sana ilk başta gayet düzgün yazdım. Çemkiren sen oldun, ben değil. Oku ne yazdığını.

Su yorumundan kimin kalbinin kotu oldugu ortada sen kotuluk saciyorsun inanki onune gelene satasma hakkini nerde buluyosun sen sanana kardesim oyle istemisse git kinini doktorlarina kus kendini ne saniyosun sen
Valla benim tüp bebek mesajlarina kadar inip sözüm ona canımı acitmaya calisirsa, hiç acımam kimse kusura bakmasın.

Tamam siz de salın artık Hayırlı olsun bu arada germeyin kendinizi

Sana birşey derdim de. Demiyorum. Yazma

Kardes gel oret ya valla bak bende sana insanligi ogreteyim olurmu dengesizmisin nesin yani konuyu carpitip carpitip haklimi cikdini saniyosun sen
Sana agir konusurum allahdan korkuyorum fesatligini git baska yerde yap
Bu korkmuş halin mi? Bu anaokul terk yazi stilinden sonra sana ne desem kendime hakaret hadi gajlaaa.

Bu korkmuş halin mi? Bu anaokul terk yazi stilinden sonra sana ne desem kendime hakaret hadi gajlaaa.
Bence senin hastaneye yatmamis olman ve normal insanlarin icinde olman insanliga hakaret gercekden sen ne dedini biliyosun ne yapdini aklinca olmayan aklinla akil oyunlari oynuyosun ama rezil oldun farkinda deyilsin insanlara nereden saldiracani sasirmissin sen ama inanki sanada oyle bir yerden saldirirdimki allahdan korkuyorum bu beyinsizlikle devam edebilirsin kendi haline kal

O Bana saldircagin yer varya 7 ceddinde olsun insallah. Allahin köylüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…