• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin cinsiyeti değişir mi

Senin kocanin sana cakdı gibimi? Caktı gibi nedir allah askina? Birsey soyleyeyim kız cocugunu bulcan diye kocan boşamasın diye ugrasacagina. Türkceni gelistir.
Ya hayatimda senin kadar kendini bilmez insan gormedim isine gelmeyince baska yerlere sarmaya calisiyosun da beceremiyosun cokmu battikca batiyosun

Senin kocanin sana cakdı gibimi? Caktı gibi nedir allah askina? Birsey soyleyeyim kız cocugunu bulcan diye kocan boşamasın diye ugrasacagina. Türkceni gelistir.
Sen beynini gelisdir daha hangi yoruma ne yazacagini bilmiyosun konudan konuya geciyosun fesatlik kusuyosun sen topluma cikarilmamalisin bence cok saldirgansin 😂

Sen beynini gelisdir daha hangi yoruma ne yazacagini bilmiyosun konudan konuya geciyosun fesatlik kusuyosun sen topluma cikarilmamalisin bence cok saldirgansin 😂
allah kalbine göre versin, dilerim bir kızın olur. Iyi geceler

Valla benim tüp bebek mesajlarina kadar inip sözüm ona canımı acitmaya calisirsa, hiç acımam kimse kusura bakmasın.
Sizi tüp bebek ile canınızı acıtmaya çalışmıyorlar, tüp bebek ile çocuk sahibi olmak eksiklik değil, sadece çocuk konusunda hassas olmanız bu yüzden onu söylüyorlar.

Sizi tüp bebek ile canınızı acıtmaya çalışmıyorlar, tüp bebek ile çocuk sahibi olmak eksiklik değil, sadece çocuk konusunda hassas olmanız bu yüzden onu söylüyorlar.
Konuyu okadar abarttiki ben kiz dogurmazsam kocam beni bosayacakmis bunlarla ugrasana kadar turkcemi gelisdirmeliymisim

Back