• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin cinsiyeti değişebilir mi?

Emel90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
262
91
98
Merhaba Kızlar,

14 haftalık hamileyim. Doktor 13 haftalıkken erkek gibi duruyor dedi. Ben de inanılmaz derecede kız hissediyorum gönülden. Takıntı değil benimkisi olmasını istediğim için de değil tabi ki Allah sağlıklısını versin ne verirse kabulümdür öyle tutucu bir insan değilim ama nedense hep içimdeki ses kız diyor. Tahmin için de biraz erken bir süre gibi geldi 13 hafta. Sizce doğru mudur? Doktorun yanılma payı var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. :KK46:

Merhaba Kızlar,

14 haftalık hamileyim. Doktor 13 haftalıkken erkek gibi duruyor dedi. Ben de inanılmaz derecede kız hissediyorum gönülden. Takıntı değil benimkisi olmasını istediğim için de değil tabi ki Allah sağlıklısını versin ne verirse kabulümdür öyle tutucu bir insan değilim ama nedense hep içimdeki ses kız diyor. Tahmin için de biraz erken bir süre gibi geldi 13 hafta. Sizce doğru mudur? Doktorun yanılma payı var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. :KK46:

hayırlı olsun arkadaşım öncelikle. dediğin gibi cinsiyetin kesin olması için çok erken bi hafta. bak ben kendimden örnek veriyim sana. 12.haftamdaydım doktor kıza benziyor kız olma ihtimali biraz daha fazla dedi. fakat bende senin sürekli kızın olcağını hissettiğin gibi erkek hissediyodum hamile olduğumu öğrendiğim günden beri:) o yüzden hiç inanamadım. bekledim sabrettim. 16. haftada benim minnak oğlum pipisini açmış oturuyodu kesin erkek dedi ve değişmedi.

demem o ki sana kesin kız diyip genital bölgesini göstermeden asla inanma. bi kere cinsiyet tamamlanması 16.haftaya kdr devam ediyor. her bebeğinde ilk oluşumu erkek gibi başlıyor. kız olursa 16.haftaya kadar o şişlik iniyor. erkekse kalıyor.

Hayırlısıyla gönlünden geçen olsun inşallah.

hayırlı olsun arkadaşım öncelikle. dediğin gibi cinsiyetin kesin olması için çok erken bi hafta. bak ben kendimden örnek veriyim sana. 12.haftamdaydım doktor kıza benziyor kız olma ihtimali biraz daha fazla dedi. fakat bende senin sürekli kızın olcağını hissettiğin gibi erkek hissediyodum hamile olduğumu öğrendiğim günden beri:) o yüzden hiç inanamadım. bekledim sabrettim. 16. haftada benim minnak oğlum pipisini açmış oturuyodu kesin erkek dedi ve değişmedi.

demem o ki sana kesin kız diyip genital bölgesini göstermeden asla inanma. bi kere cinsiyet tamamlanması 16.haftaya kdr devam ediyor. her bebeğinde ilk oluşumu erkek gibi başlıyor. kız olursa 16.haftaya kadar o şişlik iniyor. erkekse kalıyor.

Hayırlısıyla gönlünden geçen olsun inşallah.

Çok teşekkür ederim deneyimini benimle paylaştığın için :) Senin yaşadığın türden örnekleri çevremde çok duydum gördüm o yüzden emin olamıyorum. Cinsiyet netleşene kadar bebek için alışveriş falan yapmayı düşünmüyorum. Allah ne verirse sağlıklısını versin gerisi teferruat. Oğlan da benim kız da benim neticede Hoppa

Çok teşekkür ederim deneyimini benimle paylaştığın için :) Senin yaşadığın türden örnekleri çevremde çok duydum gördüm o yüzden emin olamıyorum. Cinsiyet netleşene kadar bebek için alışveriş falan yapmayı düşünmüyorum. Allah ne verirse sağlıklısını versin gerisi teferruat. Oğlan da benim kız da benim neticede Hoppa
faydam olduysa ne mutlu bana :) alışveriş için erken kesinlikle bana 16.haftada kesin dediği halde bekledim. 3.kez gidince ayrıntılı ultrasondada erkek diyince başladım :D

Yanılma payı olabiliyor.hele bu yanılma payı erkekte daha çok oluyor. Erkek deypte kız çıkabilir yanı.ayrıntılı ultrason da daha net belli olur

Yanılma payı olabiliyor.hele bu yanılma payı erkekte daha çok oluyor. Erkek deypte kız çıkabilir yanı.ayrıntılı ultrason da daha net belli olur

Teşekkürler :) bu cumartesi başka bir doktorla randevum var henüz hastane ve doktor seçimimi yapamadım. Bakalım o ne diyecek.

Cinsiyet değişmez tabi ki, sadece erken haftalarda yanlış görülebildiği için sonradan farklı bir sonuç çıkabilir. En kesin sonuç için 20. haftaya kadar beklenmeli. Ama 12. hafta çok erken cinsiyeti görmek için, hata payı çok büyük. 16-17. haftaya kadar bekleyin en erken cinsiyet tahmini için.

Teşekkür ederim yeni haberleri sizlerle paylaşacağım :)

Merhaba Kızlar,

İlk çocuksa ikinci gönlüne göre olsun inşaallah bende kız çocuğum olmasını cok istiyorum Rabbim inşaallah verir amin

İlk çocuksa ikinci gönlüne göre olsun inşaallah bende kız çocuğum olmasını cok istiyorum Rabbim inşaallah verir amin
Evet ilk bebeğim :) Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin gerisi önemli değil. İnşallah tez zamanda size de nasip olur gerçekten çok güzel bir duygu :anneadayı:

Kızlar 15+6 da erkek dediler buda fotomz sizce değişir mi

Eklentiler

• IMG-20160302-WA0000.jpeg
    IMG-20160302-WA0000.jpeg
    35,7 KB · Görüntüleme: 1.106
Kızlar 15+6 da erkek dediler buda fotomz sizce değişir mi
Öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah. Fotoda gördüğüm tahmin ettiğim şeyse erkek gibi görünüyor. Doktor kesin dedi mi peki size?

Merhaba Kızlar tekrar,

Bu hafta sonu gittiğimde de kıza benzettiler, bakalım ne olacak çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyeti henüz kesinlik kazanmış değil :) Ama ne olursa olsun Allah'ım sağlıklı versin inşallah...

Merhaba Kızlar tekrar,

Bu hafta sonu gittiğimde de kıza benzettiler, bakalım ne olacak çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyeti henüz kesinlik kazanmış değil :) Ama ne olursa olsun Allah'ım sağlıklı versin inşallah...

kaç haftalıksınız?

12 haftada doktorum uc hafta sonra cinsiyetini soyleyebilirim dedi.ama doktorlar 12 .haftada bebis duzgun bi pozisyondaysa anliyolar cinsiyeti de net bilgi icin bikac hafta sonrasina sakliyolar.12 haftadaki muayenemden sonra doktorum bebegin ustten cekilmis 4d renkli fotosunu verdi.eve gelirken fotoyu inceledim o kadar netti ki kiz oldugu.yani doktorum demesede ben fotodan kiz oldugunu yuzde yuz anlamistim:)

Back