• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin cinsiyeti değişebilir mi?

merhaba arkadaslar, benim 13. haftada dr %80 erkek dedi daha sonra 17. haftada gittigimizde kiz dedi yine emin olmamakla birlikte. cinsiyetini ogrenebilmek icin mecbur 21. haftada renkli ultrasonu beklicem. Dr kız deyince ben nedense pek inanmadim basindan beri erkek hissediyorum. Acaba hislerime guvenmeliyim cok karisik bi durumdayim.
bebegimin saglikli olmasi en onemlisi ama kizmi olacak erkekmi diye kendimi dusunmekten alamiyorum.
Ilk önce ne hissettiysen odur derler genelde anne hislerinde yanilmaz... ama şöyle bir durum da var ki doktor 13.haftasında erkek dediği için kendini erkeğe alistirmis odaklamis olmandan dolayı erkek hissediyor olabilirsin bak ben hamileligimden önce de hamile kaldıktan sonra da hep benim ilk kizim olacak derdim esim akrabalarimiz komsularimiz bile kesin erkek diyor ben de acaba mi diyorum ben bile ikilemde kaldım... demem o ki bekleyip gorucez kiz da bizim oğlan da allah hayirlisini versin hepimize...

merhaba arkadaslar, benim 13. haftada dr %80 erkek dedi daha sonra 17. haftada gittigimizde kiz dedi yine emin olmamakla birlikte. cinsiyetini ogrenebilmek icin mecbur 21. haftada renkli ultrasonu beklicem. Dr kız deyince ben nedense pek inanmadim basindan beri erkek hissediyorum. Acaba hislerime guvenmeliyim cok karisik bi durumdayim.
bebegimin saglikli olmasi en onemlisi ama kizmi olacak erkekmi diye kendimi dusunmekten alamiyorum.
Ben de seninle aynı durumdayım, bir erkek bir kız sonra yine erkek galiba dendi kesin olmamakla birlikte. Hisler kimi zaman doğru çıkar ama yine de insan emin olamıyor. Bence sen de iyice netleşmesini bekle canım. Alışveriş yapma derim.

Ilk önce ne hissettiysen odur derler genelde anne hislerinde yanilmaz... ama şöyle bir durum da var ki doktor 13.haftasında erkek dediği için kendini erkeğe alistirmis odaklamis olmandan dolayı erkek hissediyor olabilirsin bak ben hamileligimden önce de hamile kaldıktan sonra da hep benim ilk kizim olacak derdim esim akrabalarimiz komsularimiz bile kesin erkek diyor ben de acaba mi diyorum ben bile ikilemde kaldım... demem o ki bekleyip gorucez kiz da bizim oğlan da allah hayirlisini versin hepimize...
Sizin bebeğinizin cinsiyeti de henüz kesinlik kazanmadı mı?

Merhaba ben de sizin gibi kiz olacağını hissediyordum ve tüm belirtiler kiz yönündeydi. Ama doktor hamileligimin 12. Haftasindayken erkek demişti. 17. Haftada erkek dedi, yarın ayrıntılı ultrasona gircez bakalim :)
Merhaba, ben de sizin gibi birkaç hafta içinde detaylı ultrasona gireceğim fakat kafam çok karışık. Siz girmiş olacaksınız, bana biraz bilgi verebilir misiniz? Detaylı ultrasonunuz kaç boyutluydu 2,3 yada 4 boyut?? Kaç boyutlu olduğu fark eder mi?

Merhaba, ben de sizin gibi birkaç hafta içinde detaylı ultrasona gireceğim fakat kafam çok karışık. Siz girmiş olacaksınız, bana biraz bilgi verebilir misiniz? Detaylı ultrasonunuz kaç boyutluydu 2,3 yada 4 boyut?? Kaç boyutlu olduğu fark eder mi?
Merhaba evet girdim, kaç boyutlu olduğunu bilmiyorum. acikcasi ben de cok bilgim olarak girmedim. Bir sorun çıkmadi sukur bebegimde.

Merhaba evet girdim, kaç boyutlu olduğunu bilmiyorum. acikcasi ben de cok bilgim olarak girmedim. Bir sorun çıkmadi sukur bebegimde.
Görüntüler renkliyse 3 ya da 4 boyutlu girmişsinizdir büyük ihtimalle değilse 2 boyutlu. Bir de elinize görüntülerin olduğu Cd ve fotoğrafları verdiler mi? Bu arada bebeğinizin sağlıklı olmasına çok sevindim. Hoppa

Görüntüler renkliyse 3 ya da 4 boyutlu girmişsinizdir büyük ihtimalle değilse 2 boyutlu. Bir de elinize görüntülerin olduğu Cd ve fotoğrafları verdiler mi? Bu arada bebeğinizin sağlıklı olmasına çok sevindim. Hoppa
Görüntüler renkliydi, cd değil ama fotoğraf verdiler. Çok teşekkür ederim, umarim sizin bebeğinizin de hiçbir sorunu olmaz. Sitedeki bazı arkadaşlar ekstra ücret falan ödediklerini yazmışlardı. Benden ayrıca bir ücret istemediler.

Eder 3 ya da 4 boyutlu olursa net olarak görürsün bebegin yüzünü elini ağzını gözlerini vs...

Doktor kız demiş herşey pembe alınmıs. Bebek dogmuş erkek...
Bu bir dramdır.. :KK15:
Gece gece yine aklima geldi guldum

Not: yazilanlar gercektir...

14.haftaya kadar 3 ayrı doktor bebeğimize çok büyük olasılık kız dedi.
İlk duyduğum günden beri kız diye diretiyordum ben de zaten.
Ama 14.hafta rüyamda erkek bebek görmemle başlayan şüpheler gerçek oldu.
Testis oluşumu tam da bu zaman başlamış, ekranda gördüğümüz zaman doktorumuz dahil gülmeye başladık.
Şaka gibi ama, olabiliyor böyle şeyler.
Bu arada 14.haftaya kadar da 2 kere 3boyutlu ile bakıldı.
Erkek olacağına dair hiçbir gelişim göstermemişti bebeğim.
En iyi 20. haftaya kadar hiçbir şey almamak.

14.haftaya kadar 3 ayrı doktor bebeğimize çok büyük olasılık kız dedi.
İlk duyduğum günden beri kız diye diretiyordum ben de zaten.
Ama 14.hafta rüyamda erkek bebek görmemle başlayan şüpheler gerçek oldu.
Testis oluşumu tam da bu zaman başlamış, ekranda gördüğümüz zaman doktorumuz dahil gülmeye başladık.
Şaka gibi ama, olabiliyor böyle şeyler.
Bu arada 14.haftaya kadar da 2 kere 3boyutlu ile bakıldı.
Erkek olacağına dair hiçbir gelişim göstermemişti bebeğim.
En iyi 20. haftaya kadar hiçbir şey almamak.
Aynen haklısınız ben de 21. haftamda detaylıya gireceğim ondan sonra netleştiğinde alışverişe ufaktan başlayacağım.

Evet kesinleşti, erkek demişti zaten en başından renkli ultrasonda da erkek dedi :))) Sizin bebeğinizin cinsiyeti belli mi?
Ne güzel sevindim sizin adınıza, benim henüz net değil başta erkek dendi sonra kız sonra yine erkek gibi dendi bakalım ayrıntılı ultrasonu bekliyorum kesinleşmesi için :)

Ne güzel sevindim sizin adınıza, benim henüz net değil başta erkek dendi sonra kız sonra yine erkek gibi dendi bakalım ayrıntılı ultrasonu bekliyorum kesinleşmesi için :)
Inşallah hayırlısı olur hakkınızda, Rabbim gönlünüze göre versin :) ben tüm alisverisimi erkek olacak diye yaptim. Kız deseydi yikilirdim :))))

Back