• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin cinsiyeti değişebilir mi?

Aynı şey bende de olduuu. Bende de bi his vardı bu kız diyodum. Herkes yok yok erkek bu dedi surekli neymis erkek.olunca gobek top gibi olurmus bilmem ne. Doktorumuz bunun ustune erkek bu dedi ve ne yalan soyliyim sinir olmuştum :KK43:Sonra detaylı ultrasona gittiğimizde miniğimiz göstermemekte diretti. Tekrar detaylı ultrasona gittim 1 ay sonra ve doktor kesin kız dedi.:KK48: Ee noldu bizim top göbek :21:

Bizde 32 haftalığız cuma günü dr kız mı dedi hayır erkekti dedim hımm falan dedi içime bi kurt düştü acaba kız mı o kadar hazırlık yapıldı erkeğe göre...bu haftadan sonra değişebilir mi acaba ayrıntılı ultrason da dahil hep erkek dedi dr lar.. bi de mecburiyetten çok dr gezdik...bilemedim :-(

Bizde 32 haftalığız cuma günü dr kız mı dedi hayır erkekti dedim hımm falan dedi içime bi kurt düştü acaba kız mı o kadar hazırlık yapıldı erkeğe göre...bu haftadan sonra değişebilir mi acaba ayrıntılı ultrason da dahil hep erkek dedi dr lar.. bi de mecburiyetten çok dr gezdik...bilemedim :-(
Burda bir üyenin 35 den sonra kız olduğu anlaşılmıştı. Durumunuzda bir değişiklik var mı tekrar doktora gittiniz mi. Eğer göremedilerse kötü olmuş alışveriş de yapmışsınız

Bana 30. Haftama kadar erkek demisti doktorum ki buna detayli ultrason da dahil. Suan 5 aylik kizim var:))))

Bana 30. Haftama kadar erkek demisti doktorum ki buna detayli ultrason da dahil. Suan 5 aylik kizim var:))))
Böyle ilginç şeyler de olabiliyor değil mi :) Nasıl olur da yanılıyorlar göremiyorlar anlamıyorum gerçekten halbuki belli haftalardan sonra cinsel organları iyice netleşip fark edilip ayırt edilebiliyor. Bana da en son gittiğimde yani 16 haftalıkken doktor %80 erkek dedi ben de kendimi erkeğe alıştırdım. Neyse ne olduğunun ne önemi var sağlıkla büyütün bebeğinizi :)

Ay sizinki hepten ilginçmiş, doğuma çok az kalmış bir dahaki kontrolünüzde iyice sorun doktora ve bizi de merakta bırakmayın :KK66:

Aynı şey bende de olduuu. Bende de bi his vardı bu kız diyodum. Herkes yok yok erkek bu dedi surekli neymis erkek.olunca gobek top gibi olurmus bilmem ne. Doktorumuz bunun ustune erkek bu dedi ve ne yalan soyliyim sinir olmuştum :KK43:Sonra detaylı ultrasona gittiğimizde miniğimiz göstermemekte diretti. Tekrar detaylı ultrasona gittim 1 ay sonra ve doktor kesin kız dedi.:KK48: Ee noldu bizim top göbek :21:
Allah Gönlünüze göre nasip etmiş ne güzel.. Kaç haftalıkken kız olduğunu öğrendiniz acaba??

Erkekmiş arkadaşlar ama yinede içimde bi şüphe var nedense
Öncelikle bebeğiniz sağlıklı sıhhatli doğsun gerisi önemli değil. Peki siz ultrasonda doktor incelerken bir şey gördünüz mü çünkü anlaşılabiliyor az çok siz neye benzettiniz?

Merhaba Kızlar,

14 haftalık hamileyim. Doktor 13 haftalıkken erkek gibi duruyor dedi. Ben de inanılmaz derecede kız hissediyorum gönülden. Takıntı değil benimkisi olmasını istediğim için de değil tabi ki Allah sağlıklısını versin ne verirse kabulümdür öyle tutucu bir insan değilim ama nedense hep içimdeki ses kız diyor. Tahmin için de biraz erken bir süre gibi geldi 13 hafta. Sizce doğru mudur? Doktorun yanılma payı var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. :KK46:
merhaba gebeliginizin ilk haftalarında hic kahverengi lekelenmeniz oldu mu

Öncelikle bebeğiniz sağlıklı sıhhatli doğsun gerisi önemli değil. Peki siz ultrasonda doktor incelerken bir şey gördünüz mü çünkü anlaşılabiliyor az çok siz neye benzettiniz?
Amiin canım çok sağol hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız inş..hiç bakmadım yaa hiç önemli değildi çünkü cinsiyeti..dr ne dediyse o dur dedik :-)

Merhaba Kızlar,

14 haftalık hamileyim. Doktor 13 haftalıkken erkek gibi duruyor dedi. Ben de inanılmaz derecede kız hissediyorum gönülden. Takıntı değil benimkisi olmasını istediğim için de değil tabi ki Allah sağlıklısını versin ne verirse kabulümdür öyle tutucu bir insan değilim ama nedense hep içimdeki ses kız diyor. Tahmin için de biraz erken bir süre gibi geldi 13 hafta. Sizce doğru mudur? Doktorun yanılma payı var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. :KK46:
Arkadaşım ben 20 haftalik hamileyim daha benim bebek hala kendini göstermiyor bu 4.doktorum :D seninki için suan zaten erken 16 haftalikken falan belli olur ama net belli olduğu zaman kesin 20.haftadır .. bebegin daha çok küçük doktor kordonu bebegin cinsel organına benzetmiş olabilir belki kesin konuşmamış zaten doktorlar emin olmadan net konusmaz .ne hissederse o olur genelde... Ben kız kiz kiz denip erkek dogurani bile gördüm :D

Arkadaşım ben 20 haftalik hamileyim daha benim bebek hala kendini göstermiyor bu 4.doktorum :KK70: seninki için suan zaten erken 16 haftalikken falan belli olur ama net belli olduğu zaman kesin 20.haftadır .. bebegin daha çok küçük doktor kordonu bebegin cinsel organına benzetmiş olabilir belki kesin konuşmamış zaten doktorlar emin olmadan net konusmaz .ne hissederse o olur genelde... Ben kız kiz kiz denip erkek dogurani bile gördüm :KK70:
Aynen doğru söylüyorsun tersi durumlarla çok karşılaşan var. Benim için önemli değil kız olmuş erkek olmuş yeter ki bebeğim sağlıklı sıhhatli doğsun ve hayırlı bir evlat olsun yeter. Hoppa

Merhaba Kızlar,

Merhaba ben de sizin gibi kiz olacağını hissediyordum ve tüm belirtiler kiz yönündeydi. Ama doktor hamileligimin 12. Haftasindayken erkek demişti. 17. Haftada erkek dedi, yarın ayrıntılı ultrasona gircez bakalim :)

merhaba arkadaslar, benim 13. haftada dr %80 erkek dedi daha sonra 17. haftada gittigimizde kiz dedi yine emin olmamakla birlikte. cinsiyetini ogrenebilmek icin mecbur 21. haftada renkli ultrasonu beklicem. Dr kız deyince ben nedense pek inanmadim basindan beri erkek hissediyorum. Acaba hislerime guvenmeliyim cok karisik bi durumdayim.
bebegimin saglikli olmasi en onemlisi ama kizmi olacak erkekmi diye kendimi dusunmekten alamiyorum.

Aynen doğru söylüyorsun tersi durumlarla çok karşılaşan var. Benim için önemli değil kız olmuş erkek olmuş yeter ki bebeğim sağlıklı sıhhatli doğsun ve hayırlı bir evlat olsun yeter. Hoppa
Amin cumlemizin çocuğu sağlıklı sıhhatli dogsun insallah... Her şey allahtan canim

Back