- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.346
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
ben de kitaplarımı çıkardım tam başlayacaktım ama kötü günler atlattık arkadaşlarla tevhid çekiyoruz 100 bin tevhid olmaya az kaldı konuma da beklerim sizleri de arkadaşlar 100 er çekseniz bile çok büyük sevap olacaktır..alara000 C cecilia123 aaynaa kızlar malum su son ülkemize yapilan haince saldırıdan sonra çalışmayı bıraktım simdi yeniden düzene oturtmak çok zor geliyor ama sizi görünce bugün su anda yeniden basliyor devam inşallah ....hoşgeldin alara bende senin gibi yapma ya çalışacağım uyuna saati olarak bakalım ... bi 10 günüm boşuna gitti i sallah toparlanacagim çalışayım yaptıklarımi gelip yazacağım inşallah birakmayalim burayi kızlar öptüm hepinizi branşım hemşirelik bu arada ama ben öğretmenliğini istiyorum
ben de kitaplarımı çıkardım tam başlayacaktım ama kötü günler atlattık arkadaşlarla tevhid çekiyoruz 100 bin tevhid olmaya az kaldı konuma da beklerim sizleri de arkadaşlar 100 er çekseniz bile çok büyük sevap olacaktır..
ben de en yakın zamanda bu aralar başlayacağım derslere kafam karıştı biraz nereden başlasam hangi dersten başlasam hepsini bir mi götürsem falan bilemedim pek
haklısın canım video izleyerek hiç ders çalışmadımÇekip yazarım inşallah canım bence konu konu git tarihten baslanmasi tarih bilgilerin iyice sindirilip oturmasi için önemli bence film izler gibi ac izle soru çöz bu yöntem güzel bence....
coğraafya da kimi dinliyorsun canımAkşamki programımı bitirdim yani gün içinde...
100 soru tarih
1 adet coğrafya videosu 6. Video geçtim
5 soru coğrafya
Tarihten yazdığım yerleri 2. Aşamayı yaparkene okudum
Bebeğim uyumuştu uyandı onu uyutucam gün bitti inşallah
Engin eraydıncoğraafya da kimi dinliyorsun canım
anlatımı nasıl canım ayrıntılı mıEngin eraydın
Canım ben hic coğrafya bilmiyorum yani en son lise 2 berbat bi hocadan dinledim ... bu yüzden bilemeyeceğim ama hic yoktan iyidir diye başladım dinlemeye işte iyi yorumları varanlatımı nasıl canım ayrıntılı mı
anladım canım ben de sözel dersleri çalışırken çok stres sıkıntı oluyorum da bir ben de bakayım o videolaraCanım ben hic coğrafya bilmiyorum yani en son lise 2 berbat bi hocadan dinledim ... bu yüzden bilemeyeceğim ama hic yoktan iyidir diye başladım dinlemeye işte iyi yorumları var
SelamKızlar sizin bitirdiğimiz konuları yazmami istiyorsanız en başa beni etiketleyip yazarmisiniz konularinizi
Inşallah gönlüne göre olur hosbuldukalara000 C cecilia123 aaynaa kızlar malum su son ülkemize yapilan haince saldırıdan sonra çalışmayı bıraktım simdi yeniden düzene oturtmak çok zor geliyor ama sizi görünce bugün su anda yeniden basliyor devam inşallah ....hoşgeldin alara bende senin gibi yapma ya çalışacağım uyuna saati olarak bakalım ... bi 10 günüm boşuna gitti i sallah toparlanacagim çalışayım yaptıklarımi gelip yazacağım inşallah birakmayalim burayi kızlar öptüm hepinizi branşım hemşirelik bu arada ama ben öğretmenliğini istiyorum
Benimde coğrafya iyi ama tarih berbat sayılırCanım ben hic coğrafya bilmiyorum yani en son lise 2 berbat bi hocadan dinledim ... bu yüzden bilemeyeceğim ama hic yoktan iyidir diye başladım dinlemeye işte iyi yorumları var
Ramazan yetkin iyi bir de bayan vardı yaslica bisey oda güzel bu sefer hiç bakmadım amaBende ramazan yetkin ve engin eraydını izedim kışın, vat. için özkınık'ın birkaç videosuna baktım, vatandaşlığa bir tarih coğ. çalıştıgım gibi abartılı çalışmadım zaten.Şimdi de öyle canım sıkılmaya başladı ki:) Boşluğa düştüm sınavdan sonra, ine yapılacak en iyi şey simdiden çalışmak sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?