- 13 Ocak 2020
- 45.196
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.405
- 598
- 33
Olsun be çok bekledik bu geceleriDinlene bildiğin kadar dinlen... Uykusuz geceler seni bekliyor olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun be çok bekledik bu geceleriDinlene bildiğin kadar dinlen... Uykusuz geceler seni bekliyor olacak![]()
Yok hatlar karışmış, ben yok beyaz tulum aramak
Ayy yine karıştırdım uffff bi isim tutamıyorum aklımda yaYok hatlar karışmış, ben yok beyaz tulum aramak![]()
Al benden de o kadar, cok iyi anliyorm seniAyy yine karıştırdım uffff bi isim tutamıyorum aklımda yaisim hafızam zıfır zıfır
Kimdi o beni bulsunAl benden de o kadar, cok iyi anliyorm seni![]()
O diil de, 1 haftadir bitter cikileta istiyo canim, bi alamadık, dedim biz alamayinca o mu geldi acaba dhdhshdhKimdi o beni bulsunAllahtan başka birilerini etiket yapmıyorum sen yabancı değilsin
![]()
Bnde Bnde çok severim isimden de belli olmuyor muO diil de, 1 haftadir bitter cikileta istiyo canim, bi alamadık, dedim biz alamayinca o mu geldi acaba dhdhshdhen yogunundan bitter asigiyim daaa
![]()
Evet ya bulamamaktan degil zaten, üşengeclik ve unutkanlikBnde Bnde çok severim isimden de belli olmuyor muayy kolay bulunur al hemen
doğurmadan yiyiver
![]()
Şöyle %70 olsunEvet ya bulamamaktan degil zaten, üşengeclik ve unutkanlikevde minikler var onlardan yiyom da tam yogun bitter degil, tirt bitter hahahahs
He yaaa, bi 70-80-90 ne bulursamŞöyle %70 olsunüşengeçlik yapma git al ye şifa olsun
![]()
Alsın yoksa doğurmuyorum deHe yaaa, bi 70-80-90 ne bulursamesim gelirken alcek inssss
![]()
Ona kalsa az daha dursun evi toparlayalim diyoAlsın yoksa doğurmuyorum debu gidişle bize yetişcen hee
Evet kızlar dün nişanım geldi hastaneye geldim 2cm açılmayla. Sonra ağrılarım kesildi birden yatış yaptılar. Dün öğleden bugün sabah 6 ya kadar sancı çektim ve doğurdum. Tam 41 haftalık prensesimm. ❤ Darısı bekleyenlerin başına canlarımRabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Bnm de kargoda ya akşam yada yarın inşallah
Analı babalı sağlıkla büyüsünEvet kızlar dün nişanım geldi hastaneye geldim 2cm açılmayla. Sonra ağrılarım kesildi birden yatış yaptılar. Dün öğleden bugün sabah 6 ya kadar sancı çektim ve doğurdum. Tam 41 haftalık prensesimm. ❤ Darısı bekleyenlerin başına canlarımRabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
siz de öyleBnm de kargoda ya akşam yada yarın inşallah
Afiyetle yiyin![]()
Normal doğumu beklioruz kuzum.Ama tık yok