- 13 Ocak 2020
- 44.550
- 167.846
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk kez duyduğum bir marka, fiyatlar da uygunmuş. İnceleyeyim ben bunu.
Kalıpları da çok güzeldir. Eşofman tipi takımları filan da çok tatlı bence. Özellikle 3lüler var. Ben çok sattım bu markadan.İlk kez duyduğum bir marka, fiyatlar da uygunmuş. İnceleyeyim ben bunu.
Bilmediğim markayı almaya çekiniyorum. Sen dedin ya gönül rahatlığı ile alabilirim.Kalıpları da çok güzeldir. Eşofman tipi takımları filan da çok tatlı bence. Özellikle 3lüler var. Ben çok sattım bu markadan.
Aynı ikilemde ben de kaldım.Benim size bir sorum olacak anne yani yatağım var birde sallanan bu besiklerden herhangi birini almak mantıklı mı yoksa gereksiz mi kararsız kaldım da.Eki Görüntüle 2950376 Eki Görüntüle 2950377
Teşekkür ederim aklım karıştı sizlere sorayim dedim.aydinlattigin için saolAynı ikilemde ben de kaldım.
Ana Kucağı Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Bebeğinizi anne sıcaklığıyla saran ve güvenli bir şekilde taşınmasını sağlayan ana kucağı modelleri GittiGidiyor'da! En kaliteli ve en uygun ana kucağı ürünleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bunu aldım.
Üstteki indirimde denk gelmese alttakini alacaktım. Ikisinin de videoları izlemeni tavsiye ediyorum. Ikisnin de duruş çok iyi. O gri beşikten alacaktım ilk. Ama 3 4 aylık olunca hep yatmak istemiyorlar. Klasik anakucağı da çok basit geldi. Pozisyonlarını beğenmedim.
Bana o tulumun senden habersiz atladığını söyle sepete.Kızlar bugün annemle bı takım yeni ciciler aldık bi de e bebekten küçük boy termos sipariş ettim.Chicco almıştık ama o baya büyük,bı tane de küçük lazım olabilir diye düşündüm.Keselerden büyük bej renk olan kirliler için,diğeri Pera'nin kıyafetleri için
Benim küçük beşiğim yok canım, anne yanı olabilen park beşik aldım. O yüzden nevresim takımı da aldım iki tane. Birkac tane lastikli çarşaf bir de alezKizlar nevresim takimi aldiniz mi alayim mi sizce simdiden ne zaman kullanmaya baslar acaba
Evde fazlaca oldugu icin bu kez almadim ama almisken takim alin bence English Home'da cok iyi indirim var.Kizlar nevresim takimi aldiniz mi alayim mi sizce simdiden ne zaman kullanmaya baslar acaba
Bizim besigimiz daha belli degil ama sepet besik olmaz herldeBenim küçük beşiğim yok canım, anne yanı olabilen park beşik aldım. O yüzden nevresim takımı da aldım iki tane. Birkac tane lastikli çarşaf bir de alez
Bi konu da ben açacam doğurmak istiyom diyemerve Doğuma az kalmış
Aldım ama 1 yaşran önce kullanılmaz. Acele etmeyebilirsin.Kizlar nevresim takimi aldiniz mi alayim mi sizce simdiden ne zaman kullanmaya baslar acaba
Annem aldı kız hepsiniBana o tulumun senden habersiz atladığını söyle sepete.
Merve korse gelirse incele de alınır dersen ben de bundan alayım
Korse aldım. Owlinin e3te 1i fiyata aynı model.
baby plus Manuel Göğüs Pompası
Pompa da aldım ben manuel. Yorumlar hep çok olumluydu.