• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dayler dayler dayler dayler sen beyaz tulum arıyordun demi inşallah karıştırmadım :olamaz:

Eklentiler

• 62C2B8F4-3669-49CC-9EDC-F124CCB27A85.png
    62C2B8F4-3669-49CC-9EDC-F124CCB27A85.png
    278,1 KB · Görüntüleme: 78
O diil de, 1 haftadir bitter cikileta istiyo canim, bi alamadık, dedim biz alamayinca o mu geldi acaba dhdhshdh🤣🤣🤣🤣🤣 en yogunundan bitter asigiyim daaa🥰🥰
Bnde Bnde çok severim isimden de belli olmuyor mu :KK48:ayy kolay bulunur al hemen 🤣 doğurmadan yiyiver😍

Evet kızlar dün nişanım geldi hastaneye geldim 2cm açılmayla. Sonra ağrılarım kesildi birden yatış yaptılar. Dün öğleden bugün sabah 6 ya kadar sancı çektim ve doğurdum. Tam 41 haftalık prensesimm. ❤ Darısı bekleyenlerin başına canlarım 💜💜Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah 💕💕

Gözünüz aydın , sağlıkla büyüsün . Hem ruh hem bedenen inşallah :KK9:

Evet kızlar dün nişanım geldi hastaneye geldim 2cm açılmayla. Sonra ağrılarım kesildi birden yatış yaptılar. Dün öğleden bugün sabah 6 ya kadar sancı çektim ve doğurdum. Tam 41 haftalık prensesimm. ❤ Darısı bekleyenlerin başına canlarım 💜💜Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah 💕💕
Analı babalı sağlıkla büyüsün ☺️

Back