- 13 Ocak 2020
- 44.556
- 167.850
- 33
Olsun be çok bekledik bu geceleriDinlene bildiğin kadar dinlen... Uykusuz geceler seni bekliyor olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun be çok bekledik bu geceleriDinlene bildiğin kadar dinlen... Uykusuz geceler seni bekliyor olacak
Yok hatlar karışmış, ben yok beyaz tulum aramakdayler dayler sen beyaz tulum arıyordun demi inşallah karıştırmadım
Ayy yine karıştırdım uffff bi isim tutamıyorum aklımda ya isim hafızam zıfır zıfırYok hatlar karışmış, ben yok beyaz tulum aramak
Al benden de o kadar, cok iyi anliyorm seniAyy yine karıştırdım uffff bi isim tutamıyorum aklımda ya isim hafızam zıfır zıfır
Kimdi o beni bulsun Allahtan başka birilerini etiket yapmıyorum sen yabancı değilsinAl benden de o kadar, cok iyi anliyorm seni
O diil de, 1 haftadir bitter cikileta istiyo canim, bi alamadık, dedim biz alamayinca o mu geldi acaba dhdhshdh en yogunundan bitter asigiyim daaaKimdi o beni bulsun Allahtan başka birilerini etiket yapmıyorum sen yabancı değilsin
Bnde Bnde çok severim isimden de belli olmuyor mu ayy kolay bulunur al hemen doğurmadan yiyiverO diil de, 1 haftadir bitter cikileta istiyo canim, bi alamadık, dedim biz alamayinca o mu geldi acaba dhdhshdh en yogunundan bitter asigiyim daaa
Evet ya bulamamaktan degil zaten, üşengeclik ve unutkanlik evde minikler var onlardan yiyom da tam yogun bitter degil, tirt bitter hahahahsBnde Bnde çok severim isimden de belli olmuyor mu ayy kolay bulunur al hemen doğurmadan yiyiver
Şöyle %70 olsun üşengeçlik yapma git al ye şifa olsunEvet ya bulamamaktan degil zaten, üşengeclik ve unutkanlik evde minikler var onlardan yiyom da tam yogun bitter degil, tirt bitter hahahahs
He yaaa, bi 70-80-90 ne bulursam esim gelirken alcek inssssŞöyle %70 olsun üşengeçlik yapma git al ye şifa olsun
Alsın yoksa doğurmuyorum de bu gidişle bize yetişcen heeHe yaaa, bi 70-80-90 ne bulursam esim gelirken alcek inssss
Ona kalsa az daha dursun evi toparlayalim diyo ev bitmez dedmAlsın yoksa doğurmuyorum de bu gidişle bize yetişcen hee
Evet kızlar dün nişanım geldi hastaneye geldim 2cm açılmayla. Sonra ağrılarım kesildi birden yatış yaptılar. Dün öğleden bugün sabah 6 ya kadar sancı çektim ve doğurdum. Tam 41 haftalık prensesimm. ❤ Darısı bekleyenlerin başına canlarım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
Bnm de kargoda ya akşam yada yarın inşallahB BitterCikilata benim çikilata siparişim geldi bayıldım
Analı babalı sağlıkla büyüsünEvet kızlar dün nişanım geldi hastaneye geldim 2cm açılmayla. Sonra ağrılarım kesildi birden yatış yaptılar. Dün öğleden bugün sabah 6 ya kadar sancı çektim ve doğurdum. Tam 41 haftalık prensesimm. ❤ Darısı bekleyenlerin başına canlarım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
siz de öyleBnm de kargoda ya akşam yada yarın inşallah
Afiyetle yiyin
Normal doğumu beklioruz kuzum.Ama tık yoktherealsinner ne zaman doğum inşallah az kaldı senin