- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Ne demek canım güle güle giyinsin cimcime pera hanımYaaa supersinnnnnnnn.Tam istediklerimmmmmcoook teşekkür ederimmm bitanemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek canım güle güle giyinsin cimcime pera hanımYaaa supersinnnnnnnn.Tam istediklerimmmmmcoook teşekkür ederimmm bitanemmm
Bana da ne kadar çok bakıyorsakAyy bu tulum hep bana reklam olarak çıkıyor
Bak bunlara da
Gerçi sen çok aldın ama neyse
Şu kadına daha bi şey önermeyin gıLcw de vardı aklıma kim kim diyorum dayleri etiket yaptım sabah
Yaaa geliyor olabilir koşşşşş DrKızlar nişanım geldi, suyum da sizinti seklinde geldi, sancim yok, acabaggg geliyor muyduuuu
1 saate arycam canim, kahvalti ediyoruz, bir yandan hazırlanıyorum ama bence de geliyorYaaa geliyor olabilir koşşşşş Dr
Kuz bu ne rahatlık Allah seni ılık duş alsaydın arama koşşşş sağlıkla gelsin1 saate arycam canim, kahvalti ediyoruz, bir yandan hazırlanıyorum ama bence de geliyor
Doğur hadi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımKızlar nişanım geldi, suyum da sizinti seklinde geldi, sancim yok, acabaggg geliyor muyduuuu
Ayyyyy harika bı haberrr.Bence gelio minnoshunnnn.Bizi de haberdar et mutlaka kuzumm.Hayirli,sağlıklı,çabucak doğumların olsun.Dualarimiz seninleKızlar nişanım geldi, suyum da sizinti seklinde geldi, sancim yok, acabaggg geliyor muyduuuu
Yok ptesi 7de cagirdi doktor, o zaman da sormstm ac mi geleym dye kahvalti et gel demisti, normal dogumda tamamen aclk istemiyorlar cnm gece dus alip yattim, yanima havlu da aldim, orda da girerm bi hahaha rahatlik degl de cok video izleyince telas etmeyin vs muhabbetinden yavas hareket ediyormKuz bu ne rahatlık Allah seni ılık duş alsaydın arama koşşşş sağlıkla gelsin
Bişi yemeseydin genelde doğum sabahı yenilmez ama bilemedim gerçi normal doğumdu demi bişi olmaz
Eheheh hadi inşallah. Sag ol canim, aminnn, inşallahDoğur hadi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım
Aminnnn insallah cnmm, pirt diye doguruveremmmm en uygun zamanda yazcam mutlaka cnmAyyyy harika
Ayyyyy harika bı haberrr.Bence gelio minnoshunnnn.Bizi de haberdar et mutlaka kuzumm.Hayirli,sağlıklı,çabucak doğumların olsun.Dualarimiz seninle
Sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberini bekliyoruzYok ptesi 7de cagirdi doktor, o zaman da sormstm ac mi geleym dye kahvalti et gel demisti, normal dogumda tamamen aclk istemiyorlar cnm gece dus alip yattim, yanima havlu da aldim, orda da girerm bi hahaha rahatlik degl de cok video izleyince telas etmeyin vs muhabbetinden yavas hareket ediyorm
Eheheh hadi inşallah. Sag ol canim, aminnn, inşallah
Hadi sıra sana geliyorAyyyy harika
Ayyyyy harika bı haberrr.Bence gelio minnoshunnnn.Bizi de haberdar et mutlaka kuzumm.Hayirli,sağlıklı,çabucak doğumların olsun.Dualarimiz seninle
ay hadi kolaylıkla gelsin bir avazda inşallah :) sağlıkla kavuşun birbirinizeKızlar nişanım geldi, suyum da sizinti seklinde geldi, sancim yok, acabaggg geliyor muyduuuu
Kurabiye yapma muhabbeti galiba doğruKuz bu ne rahatlık Allah seni ılık duş alsaydın arama koşşşş sağlıkla gelsin
Bişi yemeseydin genelde doğum sabahı yenilmez ama bilemedim gerçi normal doğumdu demi bişi olmaz
Ayyy ben burda heyecanlandım valla. Kolay rahat bir doğum diliyorumKızlar nişanım geldi, suyum da sizinti seklinde geldi, sancim yok, acabaggg geliyor muyduuuu
Sanırım sende akşamdan yapıp yat BN uğraşmam anca evi toplarım heraldeKurabiye yapma muhabbeti galiba doğru
Ben keyfine yaptım geçen buzluğa attım bugün de yapıp atayım bari hem stok olurSanırım sende akşamdan yapıp yat BN uğraşmam anca evi toplarım heralde
Bırak kurabiyeyi git Bebişin dolabını dizBen keyfine yaptım geçen buzluğa attım bugün de yapıp atayım bari hem stok olur