- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Durumun nasıl peki ağrın filan var mı az kaldı inşallah güzelliklerle gelsin prensesNormal doğumu beklioruz kuzum.Ama tık yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durumun nasıl peki ağrın filan var mı az kaldı inşallah güzelliklerle gelsin prensesNormal doğumu beklioruz kuzum.Ama tık yok
Kuzum hergun garip garip ağrılarım var.Sanci mi değil mi hiç anlamiorum ki.İki hafta önce NST de 60 i gördüm,hemşire bişi hissettiniz mi dedi hicbisi hissetmedim.Sali günü 20 lerdeydi NST.Alt tarafımda fena baskı var.Eger saliya kadar gelmezse suni sanciya konuşalım dedi doktorum.Ne açıklık var ne bişinolcam ben ya.Sende dürüst nedir canimDurumun nasıl peki ağrın filan var mı az kaldı inşallah güzelliklerle gelsin prenses
İnşallah sağlıcakla gelsin annesinin güzel kollarına bize de haber verirsin . Bende daha durumlar aynı senden gerideyim hafta olarak 35+3 bugün inşallah herşey güzel devam eder hepimiz içinKuzum hergun garip garip ağrılarım var.Sanci mi değil mi hiç anlamiorum ki.İki hafta önce NST de 60 i gördüm,hemşire bişi hissettiniz mi dedi hicbisi hissetmedim.Sali günü 20 lerdeydi NST.Alt tarafımda fena baskı var.Eger saliya kadar gelmezse suni sanciya konuşalım dedi doktorum.Ne açıklık var ne bişinolcam ben ya.Sende dürüst nedir canim
Veririm bitanem vermez olur muyumsenin de az kaldı.Hayirlisiyla gelsin mis kokulu minnoshunİnşallah sağlıcakla gelsin annesinin güzel kollarına bize de haber verirsin . Bende daha durumlar aynı senden gerideyim hafta olarak 35+3 bugün inşallah herşey güzel devam eder hepimiz için
Amin amin hepimizin ki can kuzum . Sağlıcakla sihatle gelsinlerVeririm bitanem vermez olur muyumsenin de az kaldı.Hayirlisiyla gelsin mis kokulu minnoshun
Bekledik rabbime bin şükür şikayetim yokOlsun be çok bekledik bu geceleri
Başla başlaBen başlıyorum
Konsere nasıl gitcenBen yerimden bile kalkamiorum wala
Sen mibeyaz tulum arıyordunBen yerimden bile kalkamiorum wala
EveeettttttSen mibeyaz tulum arıyordun
Ay sorma ben de bugün nasıl gidicem diye düşündüm.38+4 üm wala yerimden kipirdayamaz oldummmmmKonsere nasıl gitcen
Az kaldı senin de Şafak kaç
Ayy habire başka birini etiket yapıyom durEveeetttttt
Lcw de vardı aklıma kim kim diyorum dayleri etiket yaptım sabahEveeetttttt
Bak bunlara daEveeetttttt
Yaaa supersinnnnnnnn.Tam istediklerimmmmmcoook teşekkür ederimmm bitanemmmBak bunlara da
Gerçi sen çok aldın ama neyse
Beyaz görünce aklıma geliyor kimdi diye 3 gün düşünüyorum artık unutmam umarım isim hafıza zıfırYaaa supersinnnnnnnn.Tam istediklerimmmmmcoook teşekkür ederimmm bitanemmm
Ayy bu tulum hep bana reklam olarak çıkıyorLcw de vardı aklıma kim kim diyorum dayleri etiket yaptım sabah