Kızlar sinek için evde ne kullaniosunuz?
Camlarda sineklik kullanıyorum
Camlara sineklik düşünüyorum ben de.İncianın losyonundan çok memnunum çok güzel koruyor
Sebamed temiz içerikli değildi sanki. Ben de almıştım duruyor öyleceHer banyo sonrası losyon sürüyorum sebamed kullanıyorum losyon krem şampuan hepsi sebamed
Doğumdan itibaren gerekiyor. Daha doğrusu ilk yıkanmadan itibaren. Bize doktoru göbek bağı düşene kadar yıkatmamıştı. 8 gün falan yıkamadık.Peki doğumdan itibaren mi kullanmaya başlanıyor?
Yoksa birkaç ay sonra mı başlamam lazım
Kesinlikle sineklik tek çare gece gündür rahat cam açıyoruz. prizliden çok kullandım bi işe yaramadı. Bi ara losyon abiye kullanmıştım marka hatırlamıyorum hiç fayda etmemişti.Camlara sineklik düşünüyorum ben de.
İncia losyonu var bir de ama işe yarıyor mu emin değilim.
Melinda ne kadar sürede yeniliyorsun? Ve hangi bölgeler sürüyorsunuz
Alerji eğilimi olduğu için cildi çok kuru ve pütürlü. Doktor Mustela Stelatopia verdi. Onu sürüyoruz. Ondan önce de Incia Baby Oil kullanıyordukKızlar bebeğinizi her banyodan sonra kremliyor musunuz?
Hangi kremi kullanıyorsunuz?
Mustela’nın şampuanını aldım ama krem falan hiç aklıma gelmedi
Ben temiz içerik diye biliyorum doktorumuz da uygun olduğunu söyledi kullanıyorumSebamed temiz içerikli değildi sanki. Ben de almıştım duruyor öylece
Ben de değil diye hatırlıyorumSebamed temiz içerikli değildi sanki. Ben de almıştım duruyor öylece
Bizimki joie i spin 360.Bi sorun yaşamadık.Cok konforlu görünüyor.Joie Every Stage FX 0-36 kg oto koltuğu kullanan var mı? 5,5 aylık oldu. Puset artık olmuyor diye buna geçelim dedik ama 0-18 kg ayarında çocuğun kafası tost oldu sanki ya hiç rahat durmuyor
Kafa yastığını 6 aydan itibaren çıkarın diyor ama şu anda dar geldi. 6 ayın dolmasına 12 gün var ama çıkaracağız galibaBizimki joie i spin 360.Bi sorun yaşamadık.Cok konforlu görünüyor.
Biz 6 ay dolmadan çıkarmıştık yanlışım yoksa.Kafa yastığını 6 aydan itibaren çıkarın diyor ama şu anda dar geldi. 6 ayın dolmasına 12 gün var ama çıkaracağız galiba
Başka türlü olmaz gibi zaten yaBiz 6 ay dolmadan çıkarmıştık yanlışım yoksa.
Sanırım bayram vs dolayısı ile ek gıdayı biraz fazla kaçırdık 2 gündür minimal düzeye indirdim ek gıda alımını şükür bugün birazda olsa emmeye başladı bir kaç gün daha böyle devam edeceğim düzelince tekrar ek gıdaya dönüş yapacağım canım onerilerin için teşekkür ederimmuhtemelen düğünde çok uyaran aldı. Normal bence o durumda emmemesi.
Zorlaman iyi olmayabilir. Emmediğinde sağmaya çalışıp, ayakta emzirmeyi, pilates topunda emzirmeyi falan önerebilirim.
Bir de benimki kendi yatar pozisyondayken ben üstüne eğilince çok seviyor. Oyun sanıyorAma doktoru reflüsünü azdırır diye tavsiye etmiyor.
Geçici bi süreçtir denerdim ben olsam:
Ben duştan sonra mustelanin yağını kullanıyorum, dus aldirmadigim gunler mustelanin losyonunu sürüyorum.Peki doğumdan itibaren mi kullanmaya başlanıyor?
Yoksa birkaç ay sonra mı başlamam lazım
Açıkta olan her yerine sürüyorum.Gündüz sürmem gerekirse 3-4 saatte bir yeniliyorum. Gece evde yatarken sürüyorum sabaha kadar sürmüyorum. Beşiğin tülü var tam olarak kapatmıyor ama onu da kullanıyorum, gece 2 kere beslenme için beşikten alıyorum, koruyor ama şükür. Ben hep incia kullandımCamlara sineklik düşünüyorum ben de.
İncia losyonu var bir de ama işe yarıyor mu emin değilim.
Melinda ne kadar sürede yeniliyorsun? Ve hangi bölgeler sürüyorsunuz
Şurada görmüştüm ekledimBen temiz içerik diye biliyorum doktorumuz da uygun olduğunu söyledi kullanıyorum
Evet bugün bir sayfada gördüm mustela için de temiz içerikli değil diyordu sivenoyu öneriyordu ama bilemedimŞurada görmüştüm ekledim
Mustelanın da muallakmış sanırım
Ben o kadar yenilemedim. Deneyeyim bir de öyle.Açıkta olan her yerine sürüyorum.Gündüz sürmem gerekirse 3-4 saatte bir yeniliyorum. Gece evde yatarken sürüyorum sabaha kadar sürmüyorum. Beşiğin tülü var tam olarak kapatmıyor ama onu da kullanıyorum, gece 2 kere beslenme için beşikten alıyorum, koruyor ama şükür. Ben hep incia kullandım
Aylardır temiz diye kullanmış olmamıza üzüldümEvet bugün bir sayfada gördüm mustela için de temiz içerikli değil diyordu sivenoyu öneriyordu ama bilemedim
Ben daha almadım ama Mustelanın setini düşünüyordum sanırım ben de sivenoya bakacağım bir.Aylardır temiz diye kullanmış olmamıza üzüldüm
Siveno ya da incia alacağım artık