Biz de mama sandalyesini polly2 start aldık. Polly2 farklı değil değil mi?Mama sandalyesi olarak chicco polly2 aldim, saglamlik ve guvenlik acisindan memnunum. Daha pratik modellerde bence devrilme riski olabilir. Bebek buyudukce kendini ittiriyor, kalkmaya calisiyor vs. tabi cok mobil degil, ama sabit mutfakta durdugu icin sorun olmuyor.
Bebek arabasi once chicco duo goody plus aldik. Travellar cok hantal deniyordu. Hem puset ile yeni dogan kullanimi olmasi, hem de ileriki donemler acisindan aslinda optimaldi. Ancak tekerlekleri kucuk. O biraz rahatsiz etti. Sonrasinda cybex eezy s twist +2 aldim. Surusu daha rahat. Tam yatar olmasi yenidogan kullanimina uygun. Cift yon olmasi da kesinlikle sartmis. Iyi ki almisim bunu.
Imkanlar dogrultusunda bebek alisverisinde 3 kurus fazla olsun, iyi olsun kafasina girdim. Nasilsa 2. El olarak satma sansimiz da var.
2 numara kaç paket almam lazım peki?
Farkli mi? Bilmiyordum. Bizim de polly2 start. Kucukken kayiyordu evet ama buyudukce sorun olmadi. Mama sandalyesi oyle kirleniyor ki yuzeyinin temizlenebilkr olmasi iyi oluyor aslinda.Biz de mama sandalyesini polly2 start aldık. Polly2 farklı değil değil mi?
Yalnız kayıyor resmenya. Sizinki de kayıyor mu? Ek gıdaya geçmemize çok az kaldı ama kayma olayı canımı çok sıkıyor
Yazlıkta chicco pocket lunch var. Onda daha rahat sanki. Aslında kumaşı da aynı. Sorun ne anlamadım
Yok yok ben de bilmiyorum farklı mı :) tamam aynısıymışFarkli mi? Bilmiyordum. Bizim de polly2 start. Kucukken kayiyordu evet ama buyudukce sorun olmadi. Mama sandalyesi oyle kirleniyor ki yuzeyinin temizlenebilkr olmasi iyi oluyor aslinda.
Bebis iyi oturdukca daha rahat oluyorYok yok ben de bilmiyorum farklı mı :) tamam aynısıymış
Ek gıdaya geçeceğiz ama hala kayıyor
Temizlenmesi için yapmışlar tabii de bakalım nasıl olacak
Benimki iri bebekti 40 inda sonra 3 numaraya geçtik 1paket 1 numara 1 paket 2 numara kullandikİri bi bebekse o kadar kullanılmaz tabi 1 numara . Benim kız bi avuç doğdu boyu da 2 karıştı,2 numara bez çocuğun boynuna kadar çıkıyordu nerdeyse
Camlarda sineklik kullanıyorumKızlar sinek için evde ne kullaniosunuz?
Bana böcük ilacı lazım bitterimCamlarda sineklik kullanıyorum
Hem camlarda sineklik hemde Raid prize takılandan kullanıyorumKızlar sinek için evde ne kullaniosunuz?
İncianın losyonundan çok memnunum çok güzel koruyorKızlar sinek için evde ne kullaniosunuz?
Raid ise yario mu canım?Hem camlarda sineklik hemde Raid prize takılandan kullanıyorum
Kızlar bebeğinizi her banyodan sonra kremliyor musunuz?
Hangi kremi kullanıyorsunuz?
Mustela’nın şampuanını aldım ama krem falan hiç aklıma gelmedi
Peki doğumdan itibaren mi kullanmaya başlanıyor?Ben Mustela ve johnsons cotton touch lotion kullanıyorum canım.İkisinden de memnunum.
Ben yenidogandan itibaren kullanıyorum canım.Bi sorun yaşamadık.Peki doğumdan itibaren mi kullanmaya başlanıyor?
Yoksa birkaç ay sonra mı başlamam lazım
Ben yaradığını düşünüyorum çok şükür şimdiye kadar yemediler oğlumu etki ediyor demekkiRaid ise yario mu canım?
Her banyo sonrası losyon sürüyorum sebamed kullanıyorum losyon krem şampuan hepsi sebamedKızlar bebeğinizi her banyodan sonra kremliyor musunuz?
Hangi kremi kullanıyorsunuz?
Mustela’nın şampuanını aldım ama krem falan hiç aklıma gelmedi
Kızlar hele bi bacinizin imdadına yetişin benim oglan 2 3 gündür emmeyi reddediyor, sadece uyku aralarında uyku sersemive uykuya geçişlerde emiyor onun disinda gun icinde ac olmasina ragmen emmek istemiyormisal dün bir düğündeydik 5 6 saat kadar dışarda kaldık normalde 1 buçuk 2 saatte bir emmek isteyen oğlum o 5 6 saat boyunca asla emmedi teklif etmeme rağmen nasıl bir yol izlemeliyim bu arada 3 gün sonra tam 7 aylık olacak bu dönemde böyle birşey yaşayan varmi