- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 4.796
Biz de mama sandalyesini polly2 start aldık. Polly2 farklı değil değil mi?Mama sandalyesi olarak chicco polly2 aldim, saglamlik ve guvenlik acisindan memnunum. Daha pratik modellerde bence devrilme riski olabilir. Bebek buyudukce kendini ittiriyor, kalkmaya calisiyor vs. tabi cok mobil degil, ama sabit mutfakta durdugu icin sorun olmuyor.
Bebek arabasi once chicco duo goody plus aldik. Travellar cok hantal deniyordu. Hem puset ile yeni dogan kullanimi olmasi, hem de ileriki donemler acisindan aslinda optimaldi. Ancak tekerlekleri kucuk. O biraz rahatsiz etti. Sonrasinda cybex eezy s twist +2 aldim. Surusu daha rahat. Tam yatar olmasi yenidogan kullanimina uygun. Cift yon olmasi da kesinlikle sartmis. Iyi ki almisim bunu.
Imkanlar dogrultusunda bebek alisverisinde 3 kurus fazla olsun, iyi olsun kafasina girdim. Nasilsa 2. El olarak satma sansimiz da var.
Yalnız kayıyor resmenya. Sizinki de kayıyor mu? Ek gıdaya geçmemize çok az kaldı ama kayma olayı canımı çok sıkıyor
Yazlıkta chicco pocket lunch var. Onda daha rahat sanki. Aslında kumaşı da aynı. Sorun ne anlamadım