- 13 Ocak 2020
- 44.519
- 167.549
- 33
Tam yazamamışim 4. Ay. Benimki de aşıri kucakcı. Ne yaparsan yap 5 dk maks oyalanıp yine beni istiyoduBenimki çok kucakcı belki oyun halısı dikkatini çeker oyalanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam yazamamışim 4. Ay. Benimki de aşıri kucakcı. Ne yaparsan yap 5 dk maks oyalanıp yine beni istiyoduBenimki çok kucakcı belki oyun halısı dikkatini çeker oyalanır
Benimki de ya yok sevmedi ya kaç kez denedimTam yazamamışim 4. Ay. Benimki de aşıri kucakcı. Ne yaparsan yap 5 dk maks oyalanıp yine beni istiyodu
Seninki benimki gibi ya benziyolar.Benimki de ya yok sevmedi ya kaç kez denedim
Benden başkasında da durmuyor babası bile bazen zor zapt ediyor inşallah oyun halısı zapt ederTam yazamamışim 4. Ay. Benimki de aşıri kucakcı. Ne yaparsan yap 5 dk maks oyalanıp yine beni istiyodu
Benim ki sevsin lütfennBenimki de ya yok sevmedi ya kaç kez denedim
Bencede benziyorlar, Habire gezicek kac kez geziyoruz evi günde sayamıyorum vallaSeninki benimki gibi ya benziyolar.
İnşallah sever cnm oyalanir sende dinlenirsin birazBenim ki sevsin lütfenn
İnşallah teyzesi kucağa alışmasın dedim ama olmuyor mecbur kalıyorsun bir zaman sonraİnşallah sever cnm oyalanir sende dinlenirsin biraz
Bende almadım cok ama 1 buçuk aylikken bronşit oldu, hastanede hastane sonrası aldım alıştı, zor ama ne bileyim şuan şebeklik yapıyor ya kucakta tatlı geliyor banaİnşallah teyzesi kucağa alışmasın dedim ama olmuyor mecbur kalıyorsun bir zaman sonra
Çom umitlenme de insallahBenim ki sevsin lütfenn
Her anları ayrı bir balBende almadım cok ama 1 buçuk aylikken bronşit oldu, hastanede hastane sonrası aldım alıştı, zor ama ne bileyim şuan şebeklik yapıyor ya kucakta tatlı geliyor bana
Deme Merve ya please inşallah inşallahÇom umitlenme de insallah
1 hic almayadabilirsin. B BitterCikilata primacı o fikir versinKızlar şimdi ebebekte indirim varmış primalarda, 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara alsam başlangıç için iyi mi?
Siz ne kullanıyorsunuz1 hic almayadabilirsin. B BitterCikilata primacı o fikir versin
1 numaranın sanırım göbek bağı oyuntusu varmış o yüzden dedim alsam mı acaba diye de ne kadar gider kaç paket almam gerekir hiç bilmiyorum1 hic almayadabilirsin. B BitterCikilata primacı o fikir versin
Bn direk 2 no dan başladım1 numaranın sanırım göbek bağı oyuntusu varmış o yüzden dedim alsam mı acaba diye de ne kadar gider kaç paket almam gerekir hiç bilmiyorum
2 numara kaç paket almam lazım peki?Bn direk 2 no dan başladım
Oyuntu yoktu ama sıkıntı olmadı 40 çıkana kadar kullandım
Goon nasıl prima ve goon arasında kaldımAaaaa
Aaaaa
Aaa
Goon tabi ki