- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnde reflümüz vardı 3 aydan fazla kullandım çocuk içinde şıkışıncaya kadarBence alınmalı benimki reflü yatağında yatıyor besiginin içine koyuyorum bazen yanıma yatırıyorum rahat oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde reflümüz vardı 3 aydan fazla kullandım çocuk içinde şıkışıncaya kadarBence alınmalı benimki reflü yatağında yatıyor besiginin içine koyuyorum bazen yanıma yatırıyorum rahat oluyor
Piyanolu düşünüyorum bende severmi acaba diye düşündüm mama sandalyesine hemen bakıyorum teşekkür ederim bitterOyun halısı e bebekten en uygunu aldım piyanolular güzel Bnm ayrı piyano var diye öyle yaptım
Mama sandalyesi de Kraft tapas aldım memnunum
Benim oglus prematüre doğduğu için uzun bir süre daha kullanırızBnde reflümüz vardı 3 aydan fazla kullandım çocuk içinde şıkışıncaya kadar
Piyanoluya benim oğlum bayıldı, sever bence. Güzel vakit geçirtiyor, hem eller hem ayaklar çalışıyorPiyanolu düşünüyorum bende severmi acaba diye düşündüm mama sandalyesine hemen bakıyorum teşekkür ederim bitter
Bnce severPiyanolu düşünüyorum bende severmi acaba diye düşündüm mama sandalyesine hemen bakıyorum teşekkür ederim bitter
İnşallah benim oğluşumda severPiyanoluya benim oğlum bayıldı, sever bence. Güzel vakit geçirtiyor, hem eller hem ayaklar çalışıyor
İnşallah canım, alacaksan fazla geciktirme, antrenmanlara başlasın bir an önce. Biz iki aylıkken oynamaya başlatmıştık. Şimdi oyuncaklarını diş kaşıyıcı olarak kullanıyoruzİnşallah benim oğluşumda sever
Sevibebenin kiraz çekirdekli reflü yatağını almıştım. Sanırım bebeğim için aldığım en mantıklı ve kullanışlı şey oldu . Beşiğinde yatmıyor, doğduğu günden beri reflü yatağıyla birlikte benim yatağımda yatıyor . Mutlaka alınmalı bence .kızlar peki reflü yatağı kesin alayım mı? al derseniz alıcam
Bugün sipariş vericem canım benimki yatmayı çok sevmiyor bakalım güzel vakit geçirir inşallah sendeki hangisi resim atabilirmisinİnşallah canım, alacaksan fazla geciktirme, antrenmanlara başlasın bir an önce. Biz iki aylıkken oynamaya başlatmıştık. Şimdi oyuncaklarını diş kaşıyıcı olarak kullanıyoruz
Yaaaa hemen bakıyorumPrimacilar e bebekte indirim var haberiniz olsun ben şuan 2 kullanıyorum 3 var stokta tekrar 2 3 ve 4 beden alayım diyorum
Şu an bizimki parçalanmış bölünmüş ve kısmen işgal edilmiş olduğu için foto atamıyorum, netten ss atayımBugün sipariş vericem canım benimki yatmayı çok sevmiyor bakalım güzel vakit geçirir inşallah sendeki hangisi resim atabilirmisin
Oyun halısi kullanmadım r. Ayda dönmeye basladı zarenSelam kızlar oyun halısı ve mama sandalyesi önerilerinizi alabilirmiyim fiyatlar daha da artmadan almak istiyorum
Bende bunu beğenmiştim oyuncaklarida fazla 3 5 aya bizimkide parçalanmış olurŞu an bizimki parçalanmış bölünmüş ve kısmen işgal edilmiş olduğu için foto atamıyorum, netten ss atayım
Küçük değil ya normal boyutta eğer mağazadan bakabilirsen öyle bak civilde varBitter mama sandalyesi çok küçük değil dimi ne zamana kadar kullanır baktım resimde biraz küçük gibi
Teşekkür ederim güneş bu fikride degerlendiririmNefes0858 altındaki halıyı çıkarmıştık biz, onu izlemeyi de çok seviyordu, hikaye anlatıyorduk onun üzerinden
Tamam canım bakabilirsem görerek alayımKüçük değil ya normal boyutta eğer mağazadan bakabilirsen öyle bak civilde var
Benimki çok kucakcı belki oyun halısı dikkatini çeker oyalanırOyun halısi kullanmadım r. Ayda dönmeye basladı zaren