- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
4-5 paket kullandım adet hatırlamıyorum2 numara kaç paket almam lazım peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4-5 paket kullandım adet hatırlamıyorum2 numara kaç paket almam lazım peki?
Şimdi ben de buna bakıyorum sorun yaşadınız mı üründe LĞTFEN bana yardım edinAbimden geldi ne olduğunu bilmiyorum sb yazıyr üzerinde ama şunun gibi görsel ve işlevi birebir aynı diyebilirim;
Roomie Anne Yanı Beşiği
Joie Roomie Anne Yanı Beşiği
Ay ben 1 numara 150 tane falan kullanmışımdır 2950 gram doğdu bebeğim 1 numara bile büyük geliyordu . Bence bebeğin kilosuna göre hareket etmek gerek, 2 numara cok büyük gelmişti mesela kızıma . 2.ayda anca geçebildik. Şu an 6200 gram civarı kilosu, 3 numaraya yeni başladık.1 numaranın sanırım göbek bağı oyuntusu varmış o yüzden dedim alsam mı acaba diye de ne kadar gider kaç paket almam gerekir hiç bilmiyorum
Enee ben 1 paket 1 numara 4 paket 2 numara aldım şimdilik artık kader kısmet diyorumAy ben 1 numara 150 tane falan kullanmışımdır 2950 gram doğdu bebeğim 1 numara bile büyük geliyordu . Bence bebeğin kilosuna göre hareket etmek gerek, 2 numara cok büyük gelmişti mesela kızıma . 2.ayda anca geçebildik. Şu an 6200 gram civarı kilosu, 3 numaraya yeni başladık.
Bendeki direkt bu ürün değil. Ama her şeyi aynı sanırım. Çok memnunum. Reflü için yükseklik ayarı çok iyi oluyor.Şimdi ben de buna bakıyorum sorun yaşadınız mı üründe LĞTFEN bana yardım edin
İri bi bebekse o kadar kullanılmaz tabi 1 numara . Benim kız bi avuç doğdu boyu da 2 karıştı,2 numara bez çocuğun boynuna kadar çıkıyordu nerdeyseEnee ben 1 paket 1 numara 4 paket 2 numara aldım şimdilik artık kader kısmet diyorum
Anne yanı düşünüyorsan anne yanı park yataklar var, bende kanz var memnunum, hem büyük bayaŞimdi ben de buna bakıyorum sorun yaşadınız mı üründe LĞTFEN bana yardım edin
Hahha çok tatlı ama yaaa sağlıkla büyüsün minik kuşİri bi bebekse o kadar kullanılmaz tabi 1 numara . Benim kız bi avuç doğdu boyu da 2 karıştı,2 numara bez çocuğun boynuna kadar çıkıyordu nerdeyse
Teşekkür ederiz Hepimizin yavruları sağlıkla büyüsün inşallahHahha çok tatlı ama yaaa sağlıkla büyüsün minik kuş
Tabi kii en güzeelii goonGoon nasıl prima ve goon arasında kaldım
Egerki bebis 4 kilo altında olursa 2 numara biraz büyük geliyor biz prematüre doğduğumuz için 0 beden ve 1 beden kullandık ilk zamanlar 2 haftadır da 2 numaraya geçtikKızlar şimdi ebebekte indirim varmış primalarda, 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara alsam başlangıç için iyi mi?
Goon premium var çok güzel.Goon nasıl prima ve goon arasında kaldım
Ay korumaligi söküyor yani kız bende tahtalari söküyor sandım yaÖrgülu benimki
Valla ben arkadaşımdan aldım puseti kendim almadim 1 hafta sonra tam 7 aylık olacağız bebegimde normal bebeklere göre daha tombul ama hala kullanıyoruz max 1 ay daha kullanılır sanirimPeki kaç aya kadar yatabilirler sizce içinde 6 ay mı ? Anladığım kadarıyla bebekler farklı oluyor kimi sevmiyor ama ben de mutfaktayken bebeği nereye koyayım mecbur . Sadece çok iyi bir şey almama gerek yok galiba . Teşekkürler
Evet goon premium da düşündüm ama sleepy çok sızdırıyor diye yorum okudum o biraz korkuttu beniGoon premium var çok güzel.
Sleepy de çok iyi aslında.
Sleepy mağdurları var bu konudaEvet goon premium da düşündüm ama sleepy çok sızdırıyor diye yorum okudum o biraz korkuttu beni
Kanz bistromama sandalyesi tavsiyesi alabilirmiyim hanımlar mümkünse fiyatı 1500 ü geçmesin