- 13 Ocak 2020
- 44.547
- 167.836
- 33
Hoşbuldum nabıyonuzHahaha demek ki
E o zaman hoş geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum nabıyonuzHahaha demek ki
E o zaman hoş geldin
Ay mervecim içerde o kadar çok kaldın ki, çok gelişmeler oldu sweetgirlcandy sempatik_kiz Jou doğurdu. Bir sürü aksiyonlu konu oldu. Küfürler havada uçuştu. Bebek topici sensiz hiç işlemedisweetgirlcandy sen de doğurmuşsun ben yoktum nasılsın siliipiiylerle
Oha kim küfürledi töbeee bi dolanayım bakayımAy mervecim içerde o kadar çok kaldın ki, çok gelişmeler oldu sweetgirlcandy sempatik_kiz Jou doğurdu. Bir sürü aksiyonlu konu oldu. Küfürler havada uçuştu. Bebek topici sensiz hiç işlemedi
Doğurdum bi gece ansızın valla şimdilik iyi gidiyoruz bi sorun yok inşallah olmaz da elimdeki stoklar bitene kadarsweetgirlcandy sen de doğurmuşsun ben yoktum nasılsın siliipiiylerle
Hadi hayırla büyüsün meleğin.Doğurdum bi gece ansızın valla şimdilik iyi gidiyoruz bi sorun yok inşallah olmaz da elimdeki stoklar bitene kadar
Ben sana özelden atıcam.Ay bulamıyom biri bana linkledin piliiis
Reflü yatağı alabilirsin canım.Benim en çok kullandığım şey oldu.Hem emniyet,hem de konfor açısından çok kullanisliydi.Twiny sünger bı yatak.Sahsen ben sünger yatak aldığıma çok pişman oldum.Yumusakti ve doktorlar yumuşak yatak onermiyolar.Neden satiliyo o zaman bu sünger yataklar onu da anlamadım ben.Boyle olunca gidip e bebekten yaylı yatak aldım ve çok memnunum.Donmeye başlayınca sünger yumuşak kaldı zorlandı sungerde dönerken.E bebekten aldığım yatağı çok sevdi bebeğimJuno yatağı bilemiorum.Kullananlar yorum yapicaktir mutlaka.Bebek doğunca yatirabilirsin direk kendi yatağına.Biz yatirmistik.İcine de reflü yatağını koymuştuk.Kızlar selamlar, anne yanı park yatak aldık içine de yataştan twiny yatak aldık. Ama bir de yatağın juno yatağı var onu almak gerekir mi? Bebek doğunca direkt kendi yatağına yatırabilir miyim? Ekstra bir yatak alman gerekir mi
Ben sepet beşik aldım. KıZım şu an 6 aylık oldu. Artık sığmıyor. Arkadaşım park yatak vermişti. Onu kuracağız. Evim çok küçük olduğu için sığdırırken zorlanıyorum. Kızımın aslında ayrı odası var ama ben şu an erken olur diye ayırmıyorum yanımdan. Başka bir arkadaşımda Chicco Anne yanı hediye etti. Ama çok hantal. Bu Graco’yu ilerde yanımızda da taşırız diye düşünüyorum.Kızlar selamlar, anne yanı park yatak aldık içine de yataştan twiny yatak aldık. Ama bir de yatağın juno yatağı var onu almak gerekir mi? Bebek doğunca direkt kendi yatağına yatırabilir miyim? Ekstra bir yatak alman gerekir mi
Sağol canımm
ahahahahaha doğuran doğurana pek bi aksiyon oldu bizim topikteAy mervecim içerde o kadar çok kaldın ki, çok gelişmeler oldu sweetgirlcandy sempatik_kiz Jou doğurdu. Bir sürü aksiyonlu konu oldu. Küfürler havada uçuştu. Bebek topici sensiz hiç işlemedi
Sizin Haziran anneleri bereketliydi. Peşpeşe doğurdunuzahahahahaha doğuran doğurana pek bi aksiyon oldu bizim topikte
küfürler havada ucustu yaaa nihalcimm ama senii opebilirmiyimm
Ben de elele madre anne yanı park beşik aldım ama işte ekstra juno tipi yatak aldıklarını gördüm o yüzden sizlere de sormak istedimBen sepet beşik aldım. KıZım şu an 6 aylık oldu. Artık sığmıyor. Arkadaşım park yatak vermişti. Onu kuracağız. Evim çok küçük olduğu için sığdırırken zorlanıyorum. Kızımın aslında ayrı odası var ama ben şu an erken olur diye ayırmıyorum yanımdan. Başka bir arkadaşımda Chicco Anne yanı hediye etti. Ama çok hantal. Bu Graco’yu ilerde yanımızda da taşırız diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler cevabın için ben de reflü yataklarına bakayım o zaman daha mantıklı geldi bana da twinynin bir tarafı sert bir tarafı yumuşak ama tabi daha deneyimleyemedikReflü yatağı alabilirsin canım.Benim en çok kullandığım şey oldu.Hem emniyet,hem de konfor açısından çok kullanisliydi.Twiny sünger bı yatak.Sahsen ben sünger yatak aldığıma çok pişman oldum.Yumusakti ve doktorlar yumuşak yatak onermiyolar.Neden satiliyo o zaman bu sünger yataklar onu da anlamadım ben.Boyle olunca gidip e bebekten yaylı yatak aldım ve çok memnunum.Donmeye başlayınca sünger yumuşak kaldı zorlandı sungerde dönerken.E bebekten aldığım yatağı çok sevdi bebeğimJuno yatağı bilemiorum.Kullananlar yorum yapicaktir mutlaka.Bebek doğunca yatirabilirsin direk kendi yatağına.Biz yatirmistik.İcine de reflü yatağını koymuştuk.
Ben içine wellmat cocolat yatakla koyacağım. Park yatak Sadece muşamba gibi. Bebek rahatsız olur diye düşünüyorum.Ben de elele madre anne yanı park beşik aldım ama işte ekstra juno tipi yatak aldıklarını gördüm o yüzden sizlere de sormak istedim
Evett nihalcimm oyle oldu beklemediğimiz şeylerr ani oldu ama iyikide oyle oldu obur türlü dtredt olabilirdiSizin Haziran anneleri bereketliydi. Peşpeşe doğurdunuz
Bende seni ve Almira’yı çok çok öpüyorum Jou
Valla oioi alışverşleri yaptık çılgın gibi dediler Merve yokken alalım duymasınHoşbuldum nabıyonuz