Ay realcim sen beni öldüreceksinTommie tippie su biberonunu hiç beğenmedim.Emzikli kısım zor kapanio,biberonun kapağı tık diye oturmuo ve hemen dökülme yapio kızlar.Biz memnun kalmadık.Mama sandalyemizden çok memnunuz.Kanz BistroKizlar bebeklerinizi çeşme suyuyla mi,içme suyuyla mi yikiyosunuz?Biz en başından beri içme suyuyla yıkıyoruz?Çeşme suyuna ne zaman gecebiliriz var mı fikriniz?6 buçuk ayligiz şuanda
Nihalim yaaaaAy realcim sen beni öldüreceksinÇeşme suyuyla yıkıyoruz tabii ki Senin bir üst versiyonun benim teyzemdi. Kızının önüne ne koyarsa mikrop kapar diye çamaşır suyuyla yıkardı.
Biz duşta kendimizle beraber şorul şorul yıkıyoruz fışşşkiyenin altinda hahaahah, kim dusa girerse o yıkıyor, hic hazir su kullanmadıkTommie tippie su biberonunu hiç beğenmedim.Emzikli kısım zor kapanio,biberonun kapağı tık diye oturmuo ve hemen dökülme yapio kızlar.Biz memnun kalmadık.Mama sandalyemizden çok memnunuz.Kanz BistroKizlar bebeklerinizi çeşme suyuyla mi,içme suyuyla mi yikiyosunuz?Biz en başından beri içme suyuyla yıkıyoruz?Çeşme suyuna ne zaman gecebiliriz var mı fikriniz?6 buçuk ayligiz şuanda
Karşılıklı canımNihalim yaaaaseviyorum seniii ve Deriniii
Biz babamız İstanbul’a gidince mecbur duş olayına başladık. Ama gerçekten büyük konfor.Biz duşta kendimizle beraber şorul şorul yıkıyoruz fışşşkiyenin altinda hahaahah, kim dusa girerse o yıkıyor, hic hazir su kullanmadık
Müebbet gibiymiş hakikaten
Cam masaya tam yapışıyor ancak diyorlar vakumlular içinWee baby nin 2 li almıştım daha önce. Bi umut kaşıkla süt verirm diye:) iyi o zaman işe yarar:)
Şimdi hepsinden aldım oioi nin inşallah iyi çıkarlar:) vakum kötü çıkarsa üzer beni
2 puzzle tabak aldım şimdilik yeter değil mi
Kesinlikleeeeee, kuveti 4-5 kere filan kullanmisizdir, sonra duşta yikamaya bir basladik, ohhh misssKarşılıklı canımBizde seni ve Pera’yı çok seviyoruz.
Biz babamız İstanbul’a gidince mecbur duş olayına başladık. Ama gerçekten büyük konfor.
Biz çeşme suyunu kaynatıp, içme suyuyla ılıştırıyoruz.Tommie tippie su biberonunu hiç beğenmedim.Emzikli kısım zor kapanio,biberonun kapağı tık diye oturmuo ve hemen dökülme yapio kızlar.Biz memnun kalmadık.Mama sandalyemizden çok memnunuz.Kanz BistroKizlar bebeklerinizi çeşme suyuyla mi,içme suyuyla mi yikiyosunuz?Biz en başından beri içme suyuyla yıkıyoruz?Çeşme suyuna ne zaman gecebiliriz var mı fikriniz?6 buçuk ayligiz şuanda
Biz küvet file devam ediyoruz. Bir dahaki ay fileyi kaldırıp içine atayım diyorumKesinlikleeeeee, kuveti 4-5 kere filan kullanmisizdir, sonra duşta yikamaya bir basladik, ohhh misss
Mama sandalyesinin tepsisine yapışmaz mı yaMüebbet gibiymiş hakikaten
Cam masaya tam yapışıyor ancak diyorlar vakumlular için
OlamaaaazHeh o zaman çeşme suyuyla yıkayabilirsin artık. Çünkü yakında parke yalama, halı püskülü emme gibi eylemlere başlayacak, fazla kasmaya gerek yok
Bizimki geri geri emekliyor, ileri doğru da atıyor kendini. Emekleme sayılmaz ama hedefe ulaşıyor bir şeklide
Bence büyüklüğü iyi, bizimki daha büyük olmasına rağmen kudurukbeyi koltukların altından topluyoruzOlamaaaazbizim yere bastığımız yerleri emmesin diye daha yeni oyun matı aldım ama emekleme döneminde engel olamayacağız sanırım
Matı da ekledim. Eşim gereksiz büyük buldu ama emekleme dönemindekiler yorum yapabilir mi? Bunun bir küçüğü ile mi değiştirsem daha kullanmadık yeni serdim
Yapışıyormuş da tam vakumlayamıyor sanırım. Bilemedim kullanan birileri daha iyi yorumlayabilir. Ben söyleyenlerin yalancısıyımMama sandalyesinin tepsisine yapışmaz mı ya
Emekleyen çocuğun düsturu şuOlamaaaazbizim yere bastığımız yerleri emmesin diye daha yeni oyun matı aldım ama emekleme döneminde engel olamayacağız sanırım
Matı da ekledim. Eşim gereksiz büyük buldu ama emekleme dönemindekiler yorum yapabilir mi? Bunun bir küçüğü ile mi değiştirsem daha kullanmadık yeni serdim
Canım yapışıyor o bi o tarafa bi bu tarafa çekiyor çekince.Bende videodan gördümMama sandalyesinin tepsisine yapışmaz mı ya
Ayy süperBence büyüklüğü iyi, bizimki daha büyük olmasına rağmen kudurukbeyi koltukların altından topluyoruzhalısında oynuyor sanarken parke yalar vaziyette buluyorum
HahahYapışıyormuş da tam vakumlayamıyor sanırım. Bilemedim kullanan birileri daha iyi yorumlayabilir. Ben söyleyenlerin yalancısıyım
Emekleyen çocuğun düsturu şu
"Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım;
Yırtarım dağları, enginlere sığmam taşarım."
Bunu da aşar gider yani. Çok güzelmiş. Güle güle kullansın
2 tane aldımya olmazsa birini denerim diğerini duruma göre iade ederim. Kasesini de açmam yapışmazsa artıkCanım yapışıyor o bi o tarafa bi bu tarafa çekiyor çekince.Bende videodan gördüm
Evet evet o da onemli detay, bizim burda cesmeden su da icilebiliyor ondan rahatim epeyBiz küvet file devam ediyoruz. Bir dahaki ay fileyi kaldırıp içine atayım diyorum
Duşta direkt suyu hüpletmeye çalışıyorşebeke suyu sonuçta İstanbulun sularının temizliği belli
Hohohoho, bizimki oyun halisini parmak ucunu sac telini filan degdirmek için kullaniyor desem yeri, iyi ki almışız, çok kullanışlı, fonksiyonu ise bulunduğu yeri kaplayarak bebenin ustunde durdugu parke gibi alanlari azaltmış olmasiOlamaaaazbizim yere bastığımız yerleri emmesin diye daha yeni oyun matı aldım ama emekleme döneminde engel olamayacağız sanırım
İnşallah bizimki biraz daha temas ederEvet evet o da onemli detay, bizim burda cesmeden su da icilebiliyor ondan rahatim epey
Hohohoho, bizimki oyun halisini parmak ucunu sac telini filan degdirmek için kullaniyor desem yeri, iyi ki almışız, çok kullanışlı, fonksiyonu ise bulunduğu yeri kaplayarak bebenin ustunde durdugu parke gibi alanlari azaltmış olmasi