- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
Ben küvette de tek yıkayabiliyorum ama artık küveti getir kovayı getir geri yerine kaldır uğraşmak istemiyorum canim bu hafta bir denicem kucakta yıkamayıEvet sempatik. Anne-kız aşkı çok başka.
Ben çok rahat ettim papatya. Küvet için eşime muhtaç kalıyor. Böyle kendi başıma yıkayabiliyorum.
Bol su kullanıyorum böylece. Biz küvette yıkadığımızda üşümesin diye tek kova su kullanıyoruz. Saçı da doğru düzgün durulanmıyor.
Bu hafta bir denicem kuzu bakalım nasıl olacak becerebilecekmiyiz?Tek kolunda kucaklar gibi tutup şofbenin altında deneyebilirsin
Oturmaya başlasın denersin uygun şekili bulursun
Doğru söylüyorsun. İnan duş daha pratik. Bak çömel, bebeğini de kucağında tek kolunla iyice kavra. Diğer kolunla da işte şampuan, lif, su.Ben küvette de tek yıkayabiliyorum ama artık küveti getir kovayı getir geri yerine kaldır uğraşmak istemiyorum canim bu hafta bir denicem kucakta yıkamayı
Tamamdır canım deneyince yazicam sizeDoğru söylüyorsun. İnan duş daha pratik. Bak çömel, bebeğini de kucağında tek kolunla iyice kavra. Diğer kolunla da işte şampuan, lif, su.
Sen yine ilk sefer için küveti de hazır tut. Baktın bebeğin hareket ediyor, zorlanıyorsun küvete geçersin.
bende var 4moms. oglum 4.5 aylık oldu. ve mınıcıkkenden berı ara ara denedım kustu bı turlu begenemedı. sallanmak rahatsız ettı. ayakta da sallanmayı sevmez benım oglum kucagımda uyur...sımdı rahatsız olmuyor pek ben yemek yaparken yatırıyorum pata kute tepınınce korumaya alıyor ve alet duruyor halıyle :)) ama calıstırmadan puset gıbı yatırıp benı ızlemesını saglıyorum sonucta yatay dıkey konumu ayarlanabılıyor ıyı oluyor. ama belkı kardesı kullanır :) guzel alet:) muzık falan da var:) bence de alabılen alsın :)Kızlar burada 4moms ana kucağı ile ilgili konu geçmişti. 9 kg a kadar az gereksiz masraf demiştim ama abimlerde joie versiyonunu denedik. Oğlum bir sevdi bir sevdi ben de bin pişman oldum. Keşke alsaydım dedim.
Doğum yapacaklar ya da yeni doğum yapanlara tavsiye ederim. Kucak seven oğlum baya durdu hatta uyumak üzereydi de ben kaldırdım:)
Sansa Ev Tipi Ana Kucağı Otomatik Salıncak
Joie Sansa Ev Tipi Ana Kucağı Otomatik Salıncak
sallanmayı sevmeyen nadir ideal bebeklerdenmişbende var 4moms. oglum 4.5 aylık oldu. ve mınıcıkkenden berı ara ara denedım kustu bı turlu begenemedı. sallanmak rahatsız ettı. ayakta da sallanmayı sevmez benım oglum kucagımda uyur...sımdı rahatsız olmuyor pek ben yemek yaparken yatırıyorum pata kute tepınınce korumaya alıyor ve alet duruyor halıyle :)) ama calıstırmadan puset gıbı yatırıp benı ızlemesını saglıyorum sonucta yatay dıkey konumu ayarlanabılıyor ıyı oluyor. ama belkı kardesı kullanır :) guzel alet:) muzık falan da var:) bence de alabılen alsın :)
23 Mayısta görülmüş en sonKızlarmerve nerde bilginiz var mı? Bayadır yok banı neden bu kadar uzun sürdü? Merak ettim kendisini de.
İşini görür umarımLcw kodu olan
Kaşıklarda wee baby’den çok memnunum Wee Baby Mama Kaşığı 2Ek gıdaya geçenler beni bi bilgilendirin çok hazırlıksız hissediyorum kendimi
Ne alayım? Kaşıktır tabaktır ne öneriyorsunuz? Oioi nin tabaklar nasıl vakumu iyi mi?
Bebeğin olabildiğinde her şeyini ayrı tutmak istiyorum neler almalıyım?
B BitterCikilatatherealsinner geçenlerden aklıma siz geldiniz
Ek gıdaya geçenler beni bi bilgilendirin çok hazırlıksız hissediyorum kendimi
Ne alayım? Kaşıktır tabaktır ne öneriyorsunuz? Oioi nin tabaklar nasıl vakumu iyi mi?
Müebbet yemiş bu sefer23 Mayısta görülmüş en sonnasıl bi ban bu
Oioi lerde civilde yüzde 50 indirim varmış, şimdi gördümEk gıdaya geçenler beni bi bilgilendirin çok hazırlıksız hissediyorum kendimi
Munckinin vakumu daha iyiymiş doktorannemi takil edin bugün paylaşmışEk gıdaya geçenler beni bi bilgilendirin çok hazırlıksız hissediyorum kendimi
yatak odası aldık bebeğimize dünya para tuttu her şey ateş pahası olmuş. İkinci el bebek mobilyası satan yerler var onları araştırabilirsin.Tecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.