- 8 Eylül 2021
- 1.863
- 2.849
Hic bir şey olmaz, bizimde yok ve henüz düşünmüyorum, kıyafetlerine kendi gardrobumdan ve sifonyerden yer açtım, beşiği de odamızda, minicik bebeği ayrı odada yatiramam zatenDeneyimli anneler :) bebişe oda yapmasak ne olur ?
şimdilik sadece park yatak ve belki küçük şifonyer alayım diyorum.
kışı atlatınca montessori yatak alıp oda yapayım diyorum.
çünkü kışın ısınma kolay oluyor diye küçük odada oturuyoruz, orayı oda yapsak hem bebek orada yatmayacak hem de salonu ısıtmak zor olacak. boşuna gibi olacak
Kesinlikle yani başında yattığı halde saat başı uyanıp kontrol ediyorumHic bir şey olmaz, bizimde yok ve henüz düşünmüyorum, kıyafetlerine kendi gardrobumdan ve sifonyerden yer açtım, beşiği de odamızda, minicik bebeği ayrı odada yatiramam zaten
Bana doktorum Solante Pregna önermişti. Doğum sonrası da onu kullanmaya devam ediyorumCanım analar
bebeğimize ne alalım diye değil kendimize ne alalım diye sormaya geldim
gebeliğe uygun temiz içerikli güneş kremine ihtiyacım var. zaten beyaz tenliyim.
pazar günü güneş altında resmen kavrulmuşum. 2 gecedir uyku uyuyamaz oldum kıpkırmızı yanık oldum :)
sizin kullanıp memnun kaldığınız tertemiz güneş kremi önerilerine açığım
Biz de montessori yataklı oda yaptık. Kendine ait 3 kapaklı dolabı, şifonyeri, yıllar sonra oturacağı masası varDeneyimli anneler :) bebişe oda yapmasak ne olur ?
çünkü kışın ısınma kolay oluyor diye küçük odada oturuyoruz, orayı oda yapsak hem bebek orada yatmayacak hem de salonu ısıtmak zor olacak. boşuna gibi olacak
Cildim kullandığım ürünlerden kızarmaya sivilcelenmeye çok müsait deAvene markasına bakabilirsiniçeriği temiz diye biliyorum. Ben memnunum
Solante pregna çok öneriliyor evet ama kalıntı bırakma ve alerji yapması konusunda endişelerim var. Siz başlangıçta yaşadınız mı? Başka bi topikteki arkadaşım kızarıklık yaşadı daBana doktorum Solante Pregna önermişti. Doğum sonrası da onu kullanmaya devam ediyorum
Bunu ilk defa duydum, önceden bilsem ben de tereddüt ederdim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Kıvamı biraz yoğun ama zaten azıcık bile sürünce yetiyor. İyice ysyarsanız kalıntı olmuyorSolante pregna çok öneriliyor evet ama kalıntı bırakma ve alerji yapması konusunda endişelerim var. Siz başlangıçta yaşadınız mı? Başka bi topikteki arkadaşım kızarıklık yaşadı da
Çok da pahalı riske giremedim
Teşekkür ederim dikkate alıyorum :)Bunu ilk defa duydum, önceden bilsem ben de tereddüt ederdim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Kıvamı biraz yoğun ama zaten azıcık bile sürünce yetiyor. İyice ysyarsanız kalıntı olmuyor
Deneyimli anneler :) bebişe oda yapmasak ne olur ?
Fitil olarak kullanırsanız yan etkileri olmuyor8.haftada ben progestandan midemin derdimdeydimMaşallah diyelim
Kış bebeği de olsa bebek arabası puseti şart. Bizim doğum Ocaktaydı. Çok aktif kullandık
Ben de solante pregna kullandim. Gebeligimin basinda kibrisa tatile gitmistik hatta o sicakta bile hicbir sekilde yuzumde leke kızarıklık vs olmadi cok guzsl korudu tavsiye ederimCildim kullandığım ürünlerden kızarmaya sivilcelenmeye çok müsait de
Sizde böyle bi sıkıntı olmadı sanırım hiç
Solante pregna çok öneriliyor evet ama kalıntı bırakma ve alerji yapması konusunda endişelerim var. Siz başlangıçta yaşadınız mı? Başka bi topikteki arkadaşım kızarıklık yaşadı da
Çok da pahalı riske giremedim
Doktorların söylediğine göre normalMerhaba tecrübeli annelerbebegim 26 gunluk surekli burun tikanikligi oluyor serum fizyolojikle aciyoruz ama gunde 4 5 kere de yapsak her seferinde akinti sumuk cikiyor normal mi bu klasik pompa aspiratör de kullaniyorum ama etkili olmuyor galiba. Otri bebe aspiratör daha mi etkili acaba ondan mi alsam
Tesekkur ederim icim rahatladi anormal bir durum mu diye dusunuyordumDoktorların söylediğine göre normal
Benim bebeğim 11 günlük bende serum fizyolojik kullanıyorum
Günde 4-6 kere kullanabiliyorsun
Doktor aspiratörün burun kanallarında çatlamaya sebebiyet verdiğini bu yüzden kullanılmaması gerektiğini söylüyor
Eğer çok tıkalıysa şırınga ile serum fizyolojik ver diyor
Ben sırf bu sebeple almadımTesekkur ederim icim rahatladi anormal bir durum mu diye dusunuyordumaspiratöre ise uzuldum onu da kullandim baya bu zamana kadar artik hic kullanmiyim o zaman otri bebe falaj da almiyim
Fitil olarak kullanıyordum. Zaten 12. Haftada kesmiştikFitil olarak kullanırsanız yan etkileri olmuyor
Benimki elele madre anne yanı. Bende içine yataş twiny yatak aldım. Diğer park yataklarda da aynı sorun var mı bilmiyorum ama sallarken demirlerinden gıcırtı geliyor artık. Garantiye göndermeyi düşünüyorum ama bakalımbaya inceledim elele nin düşünüyordum buda baya güzelmiş
Ben de elele madre aldım güzel duruyor umarım kullandıkça sorun olmazBende elele madre aldım umarım memnun kalırım