Ama aktif bebe o cok cok inceymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama aktif bebe o cok cok inceymis
Omaygat ya goon ya premium care alacaz belli oldu
Ama yazık yaa sonucta marka güvenilirliği var o kadar bu yapılır mı ya ki aktif bile goonun mesela iki katı oluyo fiyat nerdeyseAma aktif bebe o cok cok inceymis
6 aydan once onerilmiyor, sonrasinda da disari cikildigi takdirde öneriliyor zararli isinlardan korunmak için diye biliyorum. Ama tabii yine de kesin bir malumatim yokBenim bugüne kadar hiç aklıma gelmemisti güneş kremi olayı günlük kullanımda çok gereklimi acaba
İyi yapmışsın gooncum ay pardon mervecim bundan sonra goon eşittir mervedir benim icin, guuun guuun duy sesimiziYavrimu elle bak herkesin beğenisi farklı ama goon kesinlikle istediğimi veriyo bana.
Kız niye okumuyonuz siz burayı ya aha ben aldım memnun değilim haşır huşur. Goona devam ben aynen.
Sızdıracağı yerde beni bulacaksın
Ss alındı
ay hele su prima da sızdırdı ya daha da övücem goon6 aydan once onerilmiyor, sonrasinda da disari cikildigi takdirde öneriliyor zararli isinlardan korunmak için diye biliyorum. Ama tabii yine de kesin bir malumatim yok
İyi yapmışsın gooncum ay pardon mervecim bundan sonra goon eşittir mervedir benim icin, guuun guuun duy sesimizi
Var canım. Dua edebilirsin.Omaygat ya goon ya premium care alacaz belli oldu
Ya bu arada canım bilinçli analar. Bir sorum var. Bu alerji gelişen bebeler konusunda çok üzülüyorum.
Bunun için gebelik dönemimde yapılabilecek bir şey var mıdır?
Bi yerde gebelikte yenmeyen besinler emzirme döneminde alerji yapar gibi bi şey okudum ama. Yumurta ve sütü de 9 ay boyunca tüketmemek imkansız bence. Bu konuda bilgisi olan var mıdır ?
Ov kız, sen de benim gibisin bsyi begendim mi istiyom ki herkes alsinay hele su prima da sızdırdı ya daha da övücem goon
Esim diyo ki bazen zorbasın.Ov kız, sen de benim gibisin bsyi begendim mi istiyom ki herkes alsin
Boşluğuma geldi çok güldüm ay anacım el kadar bebelere kıyamiyo insan istiyorum ki önümüzdeki 6 ayda Prof olayım da cocikim hiçbir sorun yaşamasın doğunca ama kimi kandırıyorummmVar canım. Dua edebilirsin.
Rota asısi tetikliuo diuen var alerjiyi alerjililere onerilmiyo bazi doktorlar tarafindan bu var bilindik. Ben yaptirmadim alejik degil amaBoşluğuma geldi çok güldüm ay anacım el kadar bebelere kıyamiyo insan istiyorum ki önümüzdeki 6 ayda Prof olayım da cocikim hiçbir sorun yaşamasın doğunca ama kimi kandırıyorummm
Halkin yararina zorbalik yapiyosam suc benim mi deEsim diyo ki bazen zorbasın.
Teşekkür ederim mervecim. Bakalım güvendiğim bi çocuk doktoru önerisiyle ilerlerim ben de muhtemelen. Onlara bi şey olmasınRota asısi tetikliuo diuen var alerjiyi alerjililere onerilmiyo bazi doktorlar tarafindan bu var bilindik. Ben yaptirmadim alejik degil ama
Insallah güvenebilrsin enerjin tutar. Biz devlette bulduk bi tane cok tatlı. Ama iste Allah korusun gerekse randevu bulunmuyo o zor yani. Keske özele olsa.Teşekkür ederim mervecim. Bakalım güvendiğim bi çocuk doktoru önerisiyle ilerlerim ben de muhtemelen. Onlara bi şey olmasın
Ağlama krizlerimizi yeni atlattık zaten de bilemiyorum gerçekten. Karın ağrısı günlük çekiuoruz zatenSulu ama çok su gibi değildi
Daha çok karın ağrısı da yaptı ağlıyordu
İşte kararı sen verip herşeyi göze alıcan bn abiye de yaptırmıştım zamanında çok şükür kapmadık virüsü kapsa bile aşısızlara oranla hafif atlatıyorlar
Evet menenjit
Öf çok fena Teşekkürler aktif bebe demelisin ama
Sıs len o zaman yeni bi isimle dandik bez olarka uretsinler sonucta yillarin bezi eskiden premiyum keyr mi vardı valla üzüldüm güvenene alan insanlara.Öf çok fena Teşekkürler aktif bebe demelisin ama
Ah alerji olayı bizi nasıl yıprattı. Allah kimseye yaşatmasın.Omaygat ya goon ya premium care alacaz belli oldu
Ya bu arada canım bilinçli analar. Bir sorum var. Bu alerji gelişen bebeler konusunda çok üzülüyorum.
Bunun için gebelik dönemimde yapılabilecek bir şey var mıdır?
Bi yerde gebelikte yenmeyen besinler emzirme döneminde alerji yapar gibi bi şey okudum ama. Yumurta ve sütü de 9 ay boyunca tüketmemek imkansız bence. Bu konuda bilgisi olan var mıdır ?
Bak onda çok haklısın. Stok yapanlar varsa yazık günahSıs len o zaman yeni bi isimle dandik bez olarka uretsinler sonucta yillarin bezi eskiden premiyum keyr mi vardı valla üzüldüm güvenene alan insanlara.
M Mevsim hep bahar aktiften sanırım çok memnunduSıs len o zaman yeni bi isimle dandik bez olarka uretsinler sonucta yillarin bezi eskiden premiyum keyr mi vardı valla üzüldüm güvenene alan insanlara.