- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.811
- 33
Değil di mi?Aşk olsun cimrilik mi senin yaptığın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil di mi?Aşk olsun cimrilik mi senin yaptığın
Değil tabi herkesin düşüncesine saygı duyuyorum bunları eskitirsin 2. Bebeye sıfırdan cimri değil Fuzuli ci olursun bn de çoğu şeyde almaya çekiniyorum alsam sonra ne yapacam diye 2. Diye bn herşeyi sıfırdan alıyorum çok arası olunca hiç bişi yok bi baston var bi küvet bi yorganDeğil di mi?
Allaskına küveti niye vermedin birineeDeğil tabi herkesin düşüncesine saygı duyuyorum bunları eskitirsin 2. Bebeye sıfırdan cimri değil Fuzuli ci olursun bn de çoğu şeyde almaya çekiniyorum alsam sonra ne yapacam diye 2. Diye bn herşeyi sıfırdan alıyorum çok arası olunca hiç bişi yok bi baston var bi küvet bi yorgan
Kötü sen de benim gibi kendin ör.İçine bez ıslak mendil vs koymak için nasıl
Ama cok kaliteli tas gibi ve cok kullanisli bi tanecik oglusuma degmez miiiiiiiiiZenginler yazmasın bu topiğe cimriliklerim iyice belli oluyo benim.
Yaaa nerde senin ördüğün haniKötü sen de benim gibi kendin ör.
Ayy ne bilim bi ara yatak örtümü içinde yıkıyordum makineye sığmıyordu öyle kaldı kovası da duruyorAllaskına küveti niye vermedin birinee
Her yerde gördün ya su yeşili olan hani.Yaaa nerde senin ördüğün hani
bende küveti beş yıl sakladım yaaa ama katlanır kuvetlerdendi vermeye kiyamadim çokda pahalıya almistikAllaskına küveti niye vermedin birinee
Bende leğen var onda yıkayacam cocuumuubende küveti beş yıl sakladım yaaa ama katlanır kuvetlerdendi vermeye kiyamadim çokda pahalıya almistik
Heee tmm anasayfada gördüm doğru unuttum ki bn onu beceremem gibime geliyor yaaHer yerde gördün ya su yeşili olan hani.
Ohhh en güzeliBende leğen var onda yıkayacam cocuumuu
Yaparsıııın 2 saate yaptım ben.Heee tmm anasayfada gördüm doğru unuttum ki bn onu beceremem gibime geliyor yaa
Dur yarın bi tuhafiyeye uğrim bn o zmnYaparsıııın 2 saate yaptım ben.
Makrome örgü mu ben göremedimYaparsıııın 2 saate yaptım ben.
Ben seviyorum şifonyerin üstünde sepet filan.Makrome örgü mu ben göremedim
Normal karton kutuyu hasır iplede kaplayabilirsiniz ihtiyaç varsa çok uygunà geliyor ben tam takım oda yaptım ortada kutu felan sevmiyorum hiç Yapınca da sıkılıyorum ortada olunca ama dolap içi için güzel olur
Bn odası için değilde salona bez ıslak mendil vs taşıma için tek tek ortada olmasın diye düşündümMakrome örgü mu ben göremedim
Normal karton kutuyu hasır iplede kaplayabilirsiniz ihtiyaç varsa çok uygunà geliyor ben tam takım oda yaptım ortada kutu felan sevmiyorum hiç Yapınca da sıkılıyorum ortada olunca ama dolap içi için güzel olur
Vazgeçtim örgü sepetimi kullanacam sonra geri örgü sepeti yaparım.Yaparsıııın 2 saate yaptım ben.
Eskiden neydi bu?Vazgeçtim örgü sepetimi kullanacam sonra geri örgü sepeti yaparım.