• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Değil tabi 🥰herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ☺️bunları eskitirsin 2. Bebeye sıfırdan 🤣🤣 cimri değil Fuzuli ci olursun 🤣🤣🙈🤣 bn de çoğu şeyde almaya çekiniyorum alsam sonra ne yapacam diye 2. Diye bn herşeyi sıfırdan alıyorum çok arası olunca hiç bişi yok bi baston var bi küvet bi yorgan 😂😂😂

İçine bez ıslak mendil vs koymak için nasıl 🥰

Eklentiler

• 9499097E-6A75-4EF3-8A8D-E84D6F5F9FFD.png
    9499097E-6A75-4EF3-8A8D-E84D6F5F9FFD.png
    289,4 KB · Görüntüleme: 94
Değil tabi 🥰herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ☺️bunları eskitirsin 2. Bebeye sıfırdan 🤣🤣 cimri değil Fuzuli ci olursun 🤣🤣🙈🤣 bn de çoğu şeyde almaya çekiniyorum alsam sonra ne yapacam diye 2. Diye bn herşeyi sıfırdan alıyorum çok arası olunca hiç bişi yok bi baston var bi küvet bi yorgan 😂😂😂
Allaskına küveti niye vermedin birinee 🤣🤣

Yaparsıııın 2 saate yaptım ben. 🤗
Makrome örgü mu ben göremedim
Normal karton kutuyu hasır iplede kaplayabilirsiniz ihtiyaç varsa çok uygunà geliyor 😀ben tam takım oda yaptım ortada kutu felan sevmiyorum hiç Yapınca da sıkılıyorum ortada olunca ama dolap içi için güzel olur 🤗

Normal karton kutuyu hasır iplede kaplayabilirsiniz ihtiyaç varsa çok uygunà geliyor 😀ben tam takım oda yaptım ortada kutu felan sevmiyorum hiç Yapınca da sıkılıyorum ortada olunca ama dolap içi için güzel olur 🤗
Ben seviyorum şifonyerin üstünde sepet filan.

Bn odası için değilde salona bez ıslak mendil vs taşıma için tek tek ortada olmasın diye düşündüm ☺️

Back