- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Dur bn bi bakınım yawww niye bu kadar pahalı bunlar bitecek gitçekLosyon da tek yüz talee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bn bi bakınım yawww niye bu kadar pahalı bunlar bitecek gitçekLosyon da tek yüz talee
Çünkü kimyasalsız nivea gibi diilDur bn bi bakınım yawww niye bu kadar pahalı bunlar bitecek gitçek
CUMA GÜNÜ 230 TL YE ALDIM BUGÜN GELDİ SON KULLANMA TARİHLERİDE 2024
Nivea can yaaa e bebek de 90 losyon 205 set 295 yapıyor senin aşığına denk geliiiiÇünkü kimyasalsız nivea gibi diil
Ben buraya link atıp çıkıncaya kadar 10 tl zamlandı nerdne buldun ayol?CUMA GÜNÜ 230 TL YE ALDIM BUGÜN GELDİ SON KULLANMA TARİHLERİDE 2024
NööeeeeyNivea can yaaa e bebek de 90 losyon 205 set 295 yapıyor senin aşığına denk geliiii
Gelmiiii miNööeeeey
Kız instagramda bir kadın paylaşmış hemen girdim linke atım sepete vallahi, eczacı bir arkadaşımız var onada ürünün bandrolünü gönderip kontrol ettirdim orjinalmi diye orjinal ürün sıkıntı yok dedi.Ben buraya link atıp çıkıncaya kadar 10 tl zamlandı nerdne buldun ayol?
Daha bile pahalı oldu yavGelmiiii mi
Beklesem mi napsam bilemedimCUMA GÜNÜ 230 TL YE ALDIM BUGÜN GELDİ SON KULLANMA TARİHLERİDE 2024
Güle güle kullanın sağlıklaKız instagramda bir kadın paylaşmış hemen girdim linke atım sepete vallahi, eczacı bir arkadaşımız var onada ürünün bandrolünü gönderip kontrol ettirdim orjinalmi diye orjinal ürün sıkıntı yok dedi.
Yaaaa almim mi şimdiDaha bile pahalı oldu yav
Bekle bakalım her ay bi indirimler oluyo ekinoks indirimleri filan olur eylül son haftasıBeklesem mi napsam bilemedim
Alma almaYaaaa almim mi şimdi
Dur losyonu alim set uyguna bulursam alim losyon çok kullanılırDaha bile pahalı oldu yav
çok saol canım inşAllahGüle güle kullanın sağlıkla
O zmn beklim artık nasipAlma alma
Yine denk gelirsen paylaş canım güle güle kullanKız instagramda bir kadın paylaşmış hemen girdim linke atım sepete vallahi, eczacı bir arkadaşımız var onada ürünün bandrolünü gönderip kontrol ettirdim orjinalmi diye orjinal ürün sıkıntı yok dedi.
Kendime kullanacaklarımi en son alacam. Öyle niyetlendim. Aklımda bulunsun fiyatı da uygunmuş.Yorumları çok iyi diyorSayfa Bulunamadı
www.e-bebek.com