- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
El işi eşyalarım vardı tıp ip çok örüyorum yaEskiden neydi bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
El işi eşyalarım vardı tıp ip çok örüyorum yaEskiden neydi bu?
ay sorma ben de 5 yıl sakladım sonra geçen yıl balkona içine domates ektimbende küveti beş yıl sakladım yaaa ama katlanır kuvetlerdendi vermeye kiyamadim çokda pahalıya almistik
leğen candır oğlum 2 aylık falandı anneme gitmiştim. orda kaldığım sürede hep leğende yıkadık. fotoğrafları da var gördüğünde gülüyor. leğende yıkanmadım demez artıkBende leğen var onda yıkayacam cocuumuu
Domatesler oldu mu bariay sorma ben de 5 yıl sakladım sonra geçen yıl balkona içine domates ektim
Göğüs yaraların bir çoğu bebeğin memeyi doğru kavrayamamasından kaynaklanır. Ne kadar krem vs kullansanız da bebek doğru emmiyorsa yara olmaya devam edecektir. Bunu bizzat yaşamış biri olarak yazıyorum.Kızlar kesinlikle göğüs ucu kremi alın, lansinoh. Ve doğumdan 2 hafta önce başlayın en az, benim bu sayede hiç yara olmadi.
Benimkiler de tam tutamıyordu ama krem sayesinde yara olmadi. Hâlâ daha sürüyorum ara ara.Göğüs yaraların bir çoğu bebeğin memeyi doğru kavrayamamasından kaynaklanır. Ne kadar krem vs kullansanız da bebek doğru emmiyorsa yara olmaya devam edecektir. Bunu bizzat yaşamış biri olarak yazıyorum.
oldu oldu yedik geçen yazDomatesler oldu mu bari
Kız sen hani mustela almiyordun noldi
Indirime girmiş link bıraktım yaa. Bunun sampuani büyüktü ya hesapladım daha ucuza geldiKız sen hani mustela almiyordun noldi
Köpük köpük gözleri yanmadan misssss gibi koksun premses
Yani ucuza gelmese almicandı öylemiIndirime girmiş link bıraktım yaa. Bunun sampuani büyüktü ya hesapladım daha ucuza geldi
Öbür katkısızlardan alacağdımYani ucuza gelmese almicandı öylemi
Geçen uygulamada okudum biz acı ve baharatlı yiyince hıçkırıyormuş demin az çikolatalı ekmek yedim karnım resmen yamuldu nasıl bi şekle girdiyse bebem dokununca neresi olduğunu çözemedim bakim da Bnde belki bundan alırım arada girince yine atÖbür katkısızlardan alacağdım
Bacı daha ben buna bakmam aldım diye sen kontrol etcen.ben hiç acı baharatlı yemediğimden hıçkırmıyo işte. Soda seviyo bence. Tatlılara da alıştı bence.Geçen uygulamada okudum biz acı ve baharatlı yiyince hıçkırıyormuş demin az çikolatalı ekmek yedim karnım resmen yamuldu nasıl bi şekle girdiyse bebem dokununca neresi olduğunu çözemedim bakim da Bnde belki bundan alırım arada girince yine at
Bnmki acı ya alıştı artık hiç hıçkırmıyorBacı daha ben buna bakmam aldım diye sen kontrol etcen.ben hiç acı baharatlı yemediğimden hıçkırmıyo işte. Soda seviyo bence. Tatlılara da alıştı bence.
Bacı daha ben buna bakmam aldım diye sen kontrol etcen.ben hiç acı baharatlı yemediğimden hıçkırmıyo işte. Soda seviyo bence. Tatlılara da alıştı bence.
Losyon da tek yüz taleeBaksana bi bi losyon eksikMustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl