Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa görmedin miiii beklemerve e beşik hazır mı?
M MsspinkieEki Görüntüle 2905587
@zeynones2
Eki Görüntüle 2905588
Duvardaki etiketler bizden önceki kiracıdan kalma bu odayı kullanmıyoduk. 2.5 yıldır da sökmedik
Ah bu beşik çok kullanışlı ve güzel.... Eylül teyzem sağlıkla ve atak krizsiz nice uykuların olsun
Güle güle giyinsin annesiE bebekteb aldıklarım geldi çok kaliteli görünüyor cidden Eki Görüntüle 2910822
Çok teşekkür ederiz teyzesi seninde güzel minnoşun mis mis giyinsinGüle güle giyinsin annesi
Amin teyzesiiAh bu beşik çok kullanışlı ve güzel.... Eylül teyzem sağlıkla ve atak krizsiz nice uykuların olsun
Cok güzel güle güle giyinsin kuzuBizimde kargomuz geldi çok güzelmiş
Amin cümlemizin ki inşallahCok güzel güle güle giyinsin kuzu
Aşko ben kadifeye dokunamamKızçeme dışı kadife içi penye battaniye aldım dokusuna bayıldımmm bulanlar muhakkak alın derim
Ekle kız sen de oğlana giydir giydir atBu başlığa çıldırıyorum benim oğlan doğalı 6 ayı devirdi bende aldığımı ekliycem hıh
Yaaa huylanıyon muAşko ben kadifeye dokunamam
Babam da dokunamaz genetik huylanmaYaaa huylanıyon mu
O zmn sen almaBabam da dokunamaz genetik huylanma
Giydir giydir at memnun kaldıklarınıBu başlığa çıldırıyorum benim oğlan doğalı 6 ayı devirdi bende aldığımı ekliycem hıh
Tabiii seve seve canım , mesele e bebekte zibinlar küçük benim oğlana 9-12 bile tam tam o yüzden 12-18 alacağım.Giydir giydir at memnun kaldıklarını
Memnuniyet de önemli mesela ebebek zıbınlar kullanıyorsan çekme kalite nasıl bn oğlumda lcw mothercare kullanmıştım hep kızda ebebekten aldım
Bnde yeni doğan için 3 ay aldım 3 aylık olunca için 9 ay aldım tecrübeden çoğunluk 6-9 ay aldımTabiii seve seve canım , mesele e bebekte zibinlar küçük benim oğlana 9-12 bile tam tam o yüzden 12-18 alacağım.