Kesinlikle bu yüzden deeeee hastahane çıkışı az alın.... Ama ebebek benim aşkım kızım prematüre doğmuştu ve diğer tüm magazlarin ayları kızima devasa olurken tek ebebek urunleri karar oluyordu. O yüzden hep oradan alırım ....hiç unutmam orayıBnde yeni doğan için 3 ay aldım 3 aylık olunca için 9 ay aldımtecrübeden çoğunluk 6-9 ay aldım
Kesinlikle bu yüzden deeeee hastahane çıkışı az alın.... Ama ebebek benim aşkım kızım prematüre doğmuştu ve diğer tüm magazlarin ayları kızima devasa olurken tek ebebek urunleri karar oluyordu. O yüzden hep oradan alırım ....hiç unutmam orayı
Evet canım dar .sağlıkla büyüsün evlatların bn de iki tane 5 Li aldım malum kış yıka kurut
Sanırım e bebek kalıplar biraz darmış
Ben normal pijamalar alcam hastanede cekim yapmayacağız.Lohusa seti alan var mi ? Sunu siparis vermistim hic boyle agir durmadi. İade edecegim arayistayim
Eki Görüntüle 2911197
Ben bebeyi çok beklediğim için isimler çok önden hazırdı.Çok güzel olmuş , kıza ne güzel hemen bulunuyor.
Benim oğlumun adı yok daha
Ben bebeyi çok beklediğim için isimler çok önden hazırdı.
Çok güzel kuzum güle güle odasını senlendirsin inşallah
Sağol çiçeğim. Amin.Çok güzel kuzum güle güle odasını senlendirsin inşallah
Henüz bende almadım almayı düşünüyorum ama sizlerden de görüş yorum alayım alan olursa lütfen yazın burayaLohusa seti alan var mi ? Sunu siparis vermistim hic boyle agir durmadi. İade edecegim arayistayim
Eki Görüntüle 2911197
Bn lohusa seti düşünmüyorum normal sade pijama takımı alıcamLohusa seti alan var mi ? Sunu siparis vermistim hic boyle agir durmadi. İade edecegim arayistayim
Eki Görüntüle 2911197
Ben kullandım kullanışlı gerçekten tek sorun kafasında durdurmakBundan kullanan anneler var mı? Kullanışlı mı acaba
Lohusa sepetinden bakabilirsin, biraz pahalı ama çekim için güzel şeyler varLohusa seti alan var mi ? Sunu siparis vermistim hic boyle agir durmadi. İade edecegim arayistayim
Eki Görüntüle 2911197
Bir bildirimi kacirinca bir daha asla takip ettigim konudan mesaj gelmiyor cok geriden geliyorum o yuzdenBen de rengini çok beğendim.Buz gri ve blushBen anlamadım ama ya.Simdi Google dan bakiorum bu araba 15 bin.E bebekte nasıl 4700 satış danışmanına da detay sormadım.Bi kaç position aliomus onu gosterdi.Ama port bebe,oto koltuğu dahil mi ayrı mı alioruz anlayamadım.Cunku ayrı da satılio alışveriş sitelerinde.Tekrar gidip detaylı sorucam.İlk defa çok beğendiğim bı bebek arabası buldum.Anex istiodum 8 den 12 ye çıktı beğendiğim ben de vazgeçtim.Anexten beri ilk defa bı modele bayıldım.
Zenginler yazmasın bu topiğeBir bildirimi kacirinca bir daha asla takip ettigim konudan mesaj gelmiyor cok geriden geliyorum o yuzden
Ben de bebegime stokke aldim cunku cok kullanisli tam yatar pozisyon, oturma pozisyonlaro, cift yonlu kullanim, puset takilabilir olmasi, disarda yemek yerken vs masa seviyesine indirip kaldirabilme, araba egzozlarindan etkilenmemesi icin ve egilmeden bebise bakabilmek icin yuksek oturum gibi artilari var. Fiyat olarak biraz tuzlu ama ilk bebegim oldugu icin ikincide ucuncude de kullanirim dedimGri renk aldim unisex olsun diye.
Ayri satilmasinin sebebi bicok insan alt saseyi degistirmeyip ust kabinin renklerini degistiriyor cocuk yaptikca
Puset olarak da yine be safe aldik en guvenlisi oymus bir de stokke ile uyumlu
Aşk olsun cimrilik mi senin yaptığınZenginler yazmasın bu topiğecimriliklerim iyice belli oluyo benim.