- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.926
Ben de rengini çok beğendim.Buz gri ve blushÇok tatlı duruyo ya rengi filan ben beğendim. Pratik geldiyse al tabi. Puset filan takılıyo mu
Teşhir diye de bu fiyat olabilir. Sen kaçırma bence al begendiysen. Belli kaliteli bi şey olduğu zaten.Ben de rengini çok beğendim.Buz gri ve blushBen anlamadım ama ya.Simdi Google dan bakiorum bu araba 15 bin.E bebekte nasıl 4700 satış danışmanına da detay sormadım.Bi kaç position aliomus onu gosterdi.Ama port bebe,oto koltuğu dahil mi ayrı mı alioruz anlayamadım.Cunku ayrı da satılio alışveriş sitelerinde.Tekrar gidip detaylı sorucam.İlk defa çok beğendiğim bı bebek arabası buldum.Anex istiodum 8 den 12 ye çıktı beğendiğim ben de vazgeçtim.Anexten beri ilk defa bı modele bayıldım.
Bilmem ki belki de.Wala teshirse de alicam galiba.Bayildim çünküTeşhir diye de bu fiyat olabilir. Sen kaçırma bence al begendiysen. Belli kaliteli bi şey olduğu zaten.
Olsun teşhir sokar banyoya foşur foşur yıkarsın simdi yaz günüBilmem ki belki de.Wala teshirse de alicam galiba.Bayildim çünkü
Çok güzel bnce hiç kaçırmayın alın rengi de çok güzelKızlar az önce e bebekte bebek arabası beğendim.Stokke diye bişey.Cok.hosuma gitti.Fiyati da uygun geldi.Sanirim biz bunu alicaz.Kullanimi çok rahat geldi bana,bı de bebek resmen mama sandalyesinde gibi baya yüksekte.İsterseniz alcaladabilio.Siz ne dersiniz
Nasıl bi sistemmiş değişikKızlar forumu aradım şimdi.Bebek arabasını sormak için.İskelet ayrı,oturma ünitesi ayrı satılio ikisi bir fiyat 8 bin küsur dedi.Ve İstanbul'daki son ürün o teşhir urunuymus.Hayatimda ilk defa böle bişey duyuyorum.İskelet ayrı,oturma ünitesi ayrı mı olur ya bu nasıl bı saçmalık.İkisi bir kullanilan bi urun bu.Daha pahalı bebek arabalarinda bile böle bı sistem yok.Ustelik satış danışmanı böyle bı durum var falan da demedi bize.Bana aşırı saçma geldi.İnternette bakiorum orda da ayrı ayrı satıyoruz demibugun gidebilirsen bı sorucam.Gidemezsem yarına kaldı.Offffx hangi aarabayi begensem elimde kaldı ya.Anex 4 bin zamlandi,bunu beğendim bunda başka problem çıktı.İyice Arap saçına döndü benim bebek arabası işi
Çok ilginç gerçekten. Insan gibi bilgi verselermiş bakarken ya.Kızlar forumu aradım şimdi.Bebek arabasını sormak için.İskelet ayrı,oturma ünitesi ayrı satılio ikisi bir fiyat 8 bin küsur dedi.Ve İstanbul'daki son ürün o teşhir urunuymus.Hayatimda ilk defa böle bişey duyuyorum.İskelet ayrı,oturma ünitesi ayrı mı olur ya bu nasıl bı saçmalık.İkisi bir kullanilan bi urun bu.Daha pahalı bebek arabalarinda bile böle bı sistem yok.Ustelik satış danışmanı böyle bı durum var falan da demedi bize.Bana aşırı saçma geldi.İnternette bakiorum orda da ayrı ayrı satıyoruz demibugun gidebilirsen bı sorucam.Gidemezsem yarına kaldı.Offffx hangi aarabayi begensem elimde kaldı ya.Anex 4 bin zamlandi,bunu beğendim bunda başka problem çıktı.İyice Arap saçına döndü benim bebek arabası işi
Güzel günlerde giysin inşallahMerhaba kızlarr,
Bebişin yenidoğandan 9 aya kadar olan kıyafetlerini ekliyorum 3 aylıkda ve yenidoğanda biraz eksik var onları da tamamlayacağım gerisi zaten doğduktan sonrada alınır
Çok güzeller sağlıkla giysinMerhaba kızlarr,
Bebişin yenidoğandan 9 aya kadar olan kıyafetlerini ekliyorum 3 aylıkda ve yenidoğanda biraz eksik var onları da tamamlayacağım gerisi zaten doğduktan sonrada alınır
Güzel günlerde giysin mis kokulu prensesMerhaba kızlarr,
Beşikten vazmigectin canım?baby plus Comfort Otomatik Salıncak - ebebek
baby plus Comfort Otomatik Salıncak uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben küçük beşik alacaktım salona bundan almaya karar verdim.
Bn hala çok kararsızım ne alsam ne yapsam diyebaby plus Comfort Otomatik Salıncak - ebebek
baby plus Comfort Otomatik Salıncak uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben küçük beşik alacaktım salona bundan almaya karar verdim.
Evvet bu daha oturur pozisyonda hem 3 4 aylık olunca izler etrafı. Beşikte anca yatacak. Bi de icine reflü yatağı filan alacaktım aynı hedaba gelecekti para olarak da. Hem bu çok tatlı.Beşikten vazmigectin canım?
Valla ben basit ana kucağı alacaktım oturur gibi olsun diye. Ama fazla yatar pozisyonda geldiler. Dün inceledim buna karar verdim.Bn hala çok kararsızım ne alsam ne yapsam diye
Hepsi çok güzelmiş güzel günlerde kullansın inşallahMerhaba kızlarr,