- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.328
Canım o beşikle beraber geldi link bırakayım.
ELYEZA ANNE YANI BEŞİK "PEMBE ÖRGÜ KORUMA" İLE FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Ben 830a aldım namıssızlar hemen arttırmış fiyatı.
Güle güle kullanın
Yaaa çok şeker bunlarrEnflasyon göme de indirim var kızlar
Bn de bunları kızıma aldım doğru düzgün bişeyi yok oyuncak kutusu çok büyük eksik diyehmn aldım
Oluyor bazen evet. Ama tabi istediğin beşiğe benzer ebatlara canlı bak mutlakaİnternette denk geliyorum bende ama tabi güvenemedim şimdilik.
Sana sorayım dedim.
Demek böyle kampanyalar da varmış.
Şeker gibi görünüyor her şeyi
Ay bonesi nerden cok tatliBunları da bugün aldım kızlaryeni kombinimiz
Pek minnos bunlar bol uykulari olsun
Hepsiburada dan Yoyko bebek cantasi diye aratabilirsiniz. Aslimda yildizli sık bir sey vardi kafamda iyiki goruntuye kapilmamisim. Cok rahat edecegimizi umuyorumÇantayı nerden aldınız acaba? Ben de bir bebek çantası seçemedim
Kafandakini de koy hayaller hayatlar yapalım@misspinkie
Ay bonesi nerden cok tatli
Hepsiburada dan Yoyko bebek cantasi diye aratabilirsiniz. Aslimda yildizli sık bir sey vardi kafamda iyiki goruntuye kapilmamisim. Cok rahat edecegimizi umuyorum
Elzensu diye bi yer kuzum@misspinkie
Ay bonesi nerden cok tatli
Hepsiburada dan Yoyko bebek cantasi diye aratabilirsiniz. Aslimda yildizli sık bir sey vardi kafamda iyiki goruntuye kapilmamisim. Cok rahat edecegimizi umuyorum
Kafandakini de koy hayaller hayatlar yapalımŞaka bi yana çantan sitedekinden iyi duruyo senin attığın fotolarda.
Baktim cok guzeller. Bu 3 lu fiyonklu birde ust ust iki boy buyuk kurdele seklinde olan boneleri seviyorumElzensu diye bi yer kuzumGoogle a yazınca cikio
YerimmmmAy patlamisim silmeye ara ara yildizliyi bulamadim. Bir ihtiyacini alinca listeden biri gitti diye sevinip siliyorum diger begendiklerim sunlardi
Insan her seye ozeniyor
Baktim cok guzeller. Bu 3 lu fiyonklu birde ust ust iki boy buyuk kurdele seklinde olan boneleri seviyorumkis bebesi olunca bolca takariz inş.
Ben de boyle minnos bir seyler aldim toka corap susu vs olarak kullanmak icin
Sağlıcakla kullanmak nasip olsun.Kızlarbizde bugün bunu aldık Allah nasip ederse yarın geliyor .Eki Görüntüle 2904113
Sende kuzum , seninkini de gördüm bugün yazamadım o anda . Allah'ım güzell günlerde mışıl mışıl uyutmayı nasip etsin inşallahSağlıcakla kullanmak nasip olsun.
Smin hepsine inşallah.Sende kuzum , seninkini de gördüm bugün yazamadım o anda . Allah'ım güzell günlerde mışıl mışıl uyutmayı nasip etsin inşallah
Güzel gunlerde,mışıl mışıl,sağlıkla uyusun minnoşKızlarbizde bugün bunu aldık Allah nasip ederse yarın geliyor .Eki Görüntüle 2904113
HepimizinGüzel gunlerde,mışıl mışıl,sağlıkla uyusun minnoş
Kızıma kullandım şimdi oğluma kullanıyorum harika birşey güle güle kullanın sağlıklaKızlarbizde bugün bunu aldık Allah nasip ederse yarın geliyor .Eki Görüntüle 2904113
çok sevindim valla bende isterdim bile yazsın diye ,aslında bilmeyerek gittim oradaki yetkili çalışan tavsiye etti aslinda ben park yatak istiyordum ama önerdi 3 yaşına dek kullanabilirmis . Çok güzel yanu demi begendinizKızıma kullandım şimdi oğluma kullanıyorum harika birşey güle güle kullanın sağlıkla