- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Ben de kemirecekse ahşapı kemirsin dedim. Anam bakalım debelendikçe bennkorumalık konusunda ne careler üretecem. Ya bu ecnebilerde hiç korumalık yok yav bizim bebeler niye böyle
Güzel günlerde kullanın canım.Kizlar canta geldi. Seyahat sirt cantaai kadar buyukmus boyke beklemiyordum. Ici dikisleri sirt askilari cok kaliteli tavsiye ederim
Bilmiyom doğsun ben ona sincaplı mincaplı bi lakap bulurum duruma göreKız bu sincap mıkemirmez havuç verirsin kraker verirsin kemirmez çok yaramaz olmadıkça
Doğumda bir sey düşünmüyorum. Şehrimizde aileden kimse yok. Kış ortası anca analarımız gelir gider. Bir dahaki yaz mevlüt yaparım diyorum o zamana da bukurum bir şeyler.Kizlar dogum ya da mevlude hediyelik olarak ne dusunuyorsunuz
Ben sadece çikolata yaptıracağım işyerinde dağıtmak için onun haricinde covitten dolayı ne hastaneye ne eve misafir kabul etmeyi düşünmüyorum malesefKizlar dogum ya da mevlude hediyelik olarak ne dusunuyorsunuz
Nasipse inşallahKizlar dogum ya da mevlude hediyelik olarak ne dusunuyorsunuz
bielmiyorum biz de şımarmasın falan uğraşıyoruz ama 1 dk durmuyor çocuk çok hareketli o tahta parmaklıkların arasından bütün bacak sarkıyor hatta gece sıkıştırıp ağlıyor bazen, park yatak olsa çıkartamazdı bilemiyorum belki sadece benimki böyle kuduruktur.Ben de kemirecekse ahşapı kemirsin dedim. Anam bakalım debelendikçe bennkorumalık konusunda ne careler üretecem. Ya bu ecnebilerde hiç korumalık yok yav bizim bebeler niye böyle
Hayırlı olsun
Yaaa yerimmmm.Hastane süsü mu bunlarrr
Amin inşallah. Hepimizin bebesine.Hayırlı olsunsakin güzel sağlıklı uykular diliyorum
Beşik korumalığı canım.Yaaa yerimmmm.Hastane süsü mu bunlarrr
Güle güle kullansın minnosunuzAmin inşallah. Hepimizin bebesine.
Beşik korumalığı canım.
Çantayı nerden aldınız acaba? Ben de bir bebek çantası seçemedimKizlar canta geldi. Seyahat sirt cantaai kadar buyukmus boyke beklemiyordum. Ici dikisleri sirt askilari cok kaliteli tavsiye ederim
Kar kuresi hic dusunmemistim, bakayimArkadaşım hediye etti ,doğuma yaptırdı bende bundan yaptirmayi düşünüyorum.Eki Görüntüle 2903676
Cok iyiymiiis ellerine boyle bir not verilebilirBenim evladım yeterli bir hediye diye direkt olarak yaptırmama seçeneğini düşünüyorum
Güzel günlerde kullanın canım.
Tesekkur ederimDoğumda bir sey düşünmüyorum. Şehrimizde aileden kimse yok. Kış ortası anca analarımız gelir gider. Bir dahaki yaz mevlüt yaparım diyorum o zamana da bukurum bir şeyler.
Canım o beşikle beraber geldi link bırakayım.merve korumalıkları nereden aldın canım, özellikle örgü olanları ?