Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, buna benzer yerden bir yatak kullanan veya almayı düşünen var mı? Park yatak ve anne yanı var. Odasına bir beşik daha almak istemiyorum. Böyle bir yatak düşünüyorum ama çevremde hiç kullanan görmedim.
Aa çok geçmiş olsun canım. Bak canlı inceleme çok farkedecektir. Ben minyonum mesela tek de bebemi arabamı alıp çıkmak istiyorum dolmuşa otobüse binmek istiyorum o yüzden en pratiği olsun istedim.Bende böyle bi bebek arabası alıp puseti oto koltuğu olarak kullanırım diyorum. Puset lazım olacak çünkü eşimin ailesi köyde muhakkak gidilir. Bakalım gidip bakıp almak lazım şuan karantinadayım bitsin bakacağım inşallah
Sağol canım olmadım olmadım derken hamileyken covide yakalandım. Kesinlikle pratik sürüşü kolay ve Inquisitive ninde dediği gibi yaşam standartıma uygun olması lazım bakalım bulacağız inşallahAa çok geçmiş olsun canım. Bak canlı inceleme çok farkedecektir. Ben minyonum mesela tek de bebemi arabamı alıp çıkmak istiyorum dolmuşa otobüse binmek istiyorum o yüzden en pratiği olsun istedim.
Ben ikeanin yanisira evde graco kullandim, guzel ama kazulet gibi evin ortasinda, tek islevi bu olan bu buyuklukte bir urunu kimseye tavsiye etmem.amme hizmeti ne alma demeye geldim
mama sandalyesi aldım kiwi koala
inanın hiç bu tarz şeylere para vermeye değmezmiş
en iyisi ikea sandalyesi
hem ucuz hem de kolay siliniyor.
buna da bakabilirsin. Bunu da katlaması çok kolay. arabanın içi çok geniş. Travel sistemlerde portbebe ye gerek yok benceKanz y go bebek arabası
Bu arabayı beğendim. Çok hafif kolay katlanıyor. Ama portbebeli değil. Portbebeli mi almak gerekir ?
buna da bakabilirsin. Bunu da katlaması çok kolay. arabanın içi çok geniş. Travel sistemlerde portbebe ye gerek yok bence
Joie Litetrax 4 Travel Sistem Bebek Arabası - ebebek
Joie Litetrax 4 Travel Sistem Bebek Arabası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Evet aldım ve kullandım. Oğlum 4 yaşında hala daha içine rahatça sığıyor. toplaması da çok kolay. Bence bunu da bir canlı görün.Siz aldınız mı bunu? Mağazada böyle yoktu baktığımda. Başka şubelerine de bakıyım
Arkadasim cok haklisin bacaklari 10 saniyede sök torbaya koy restorana bile onunla git )
Ben ikeanin yanisira evde graco kullandim, guzel ama kazulet gibi evin ortasinda, tek islevi bu olan bu buyuklukte bir urunu kimseye tavsiye etmem.
huysuz bebegi olana mama sandalyesi olarak prego trio oneririm kucukken ev tipi ana kucagi, salincak sonra mama sandalyesi oluyor, cep telefonunuzdan kontrol edilebiliyor, usb ile kolik onleyici ses ekleyebiliyorsunuz vs. Mama sandalyesi yanina ayrica salincak vs alacak olana "ucu bir arada kompakt urun"
Park yatak var ama o anne yanı olmuyor, yanları sabit olanlardan. Bir de ayrıca anne yanı var Chicco Next2Me model. Bunları kendi yatak odamda kullanabilirim. Bebeğin odası için ne almayı tavsiye edersiniz? Odasına da ya ahşap beşik ya da böyle bir yatak güzel olur herhalde. Acaba hiç oda yapmamak mı lazım şimdilik?anne yanı park yatağın varsa şu an hiç masraf etme derim
park yatakta çok eğleniyor
mesela 1 yaşındaki oğlum sadece park yatağında kendi kendine oyun oynuyor, gereksiz masraf olabilir
ahşap beşiği tavsiye etmiyorum hem pahalı hem kullanışsız en güzeli park yatak..şimdiki aklım olsa gidip en ucuz park yatağı alırdım ahşap beşik pişmanlıktır.Park yatak var ama o anne yanı olmuyor, yanları sabit olanlardan. Bir de ayrıca anne yanı var Chicco Next2Me model. Bunları kendi yatak odamda kullanabilirim. Bebeğin odası için ne almayı tavsiye edersiniz? Odasına da ya ahşap beşik ya da böyle bir yatak güzel olur herhalde. Acaba hiç oda yapmamak mı lazım şimdilik?
Ama polyester ve plastik malzeme park yatak da ben de o yüzden almadım.ahşap beşiği tavsiye etmiyorum hem pahalı hem kullanışsız en güzeli park yatak..şimdiki aklım olsa gidip en ucuz park yatağı alırdım ahşap beşik pişmanlıktır.
bebeğe uygun plastik ama. Bir ara tupper çılgınlığı vardı o da genel itibariyle plastik. bence kalite ile alakalıAma polyester ve plastik malzeme park yatak da ben de o yüzden almadım.
Iyi de tupperın silikon olduğuna inanabilirim camla aynı malzeme diyolar falan filan. Ama bi cücük kadar tapır fiyatına bak bi kocaman beşik.bebeğe uygun plastik ama. Bir ara tupper çılgınlığı vardı o da genel itibariyle plastik. bence kalite ile alakalı
şu an 15 aylık beşiğe koruma vs koyduğumuz halde ahşabı kemirip gece sağını solunu vurmayı başarıyor. park yatakta tekme atsa da en azından canı acımaz gece kalkıp avutuyorum şu anAma polyester ve plastik malzeme park yatak da ben de o yüzden almadım.
Ben de kemirecekse ahşapı kemirsin dedim. Anam bakalım debelendikçe bennkorumalık konusunda ne careler üretecem. Ya bu ecnebilerde hiç korumalık yok yav bizim bebeler niye böyleşu an 15 aylık beşiğe koruma vs koyduğumuz halde ahşabı kemirip gece sağını solunu vurmayı başarıyor. park yatakta tekme atsa da en azından canı acımaz gece kalkıp avutuyorum şu an
Arkadaşım hediye etti ,doğuma yaptırdı bende bundan yaptirmayi düşünüyorum.Kizlar dogum ya da mevlude hediyelik olarak ne dusunuyorsunuz
Benim evladım yeterli bir hediye diye direkt olarak yaptırmama seçeneğini düşünüyorumKizlar dogum ya da mevlude hediyelik olarak ne dusunuyorsunuz