- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
10 veya 20 gün sonra inşallah başlamaz sizde yaEvet evet zor bulunuyormuş yurtdışından sipariş veriyordum o zaman ısrar etmişti sepete ekle diye ama eklemedim
Bu gaz olayları ne zaman başlıyor? Yarın doğum için zorlayacağız da bebeği
E bebeğin kalıpları çok küçük 9 aylık yelek şimdi oluyor aynı dondan bizde de varEki Görüntüle 2991620
50 günlük bebeye üzerinde 9 ay yazan don tam oluyo. E bebekten almıştım.
6 saatte bir, uyku durumuna göre aralıklar uzayabiliyor tabi, o kadar düzenli olamıyor..Günde kaç kez kullanıyorsunuz? Ikın ıkın zorlanıyor sabahtan beri
onun içeriği çok temiz değil diyorlar, ama ben araştırmadımBi arkadaş bunu zor bulmuştu fiyatı da 400₺ müşşimdiden al sen gaz damlaları fena fiyatlarda
Valla oldu gibi inşallah böyle devam ederBizde hiç etki etmedi daha çok ağlıyordu
Ne güzelde sizde faydası olduysa
15 günden sonra başlıyor…inşallah sizde olmazEvet evet zor bulunuyormuş yurtdışından sipariş veriyordum o zaman ısrar etmişti sepete ekle diye ama eklemedim
Bu gaz olayları ne zaman başlıyor? Yarın doğum için zorlayacağız da bebeği
Evet çok küçukmüş ya bilsinler diye yazdım valla. Ki benim kız normal yani.E bebeğin kalıpları çok küçük 9 aylık yelek şimdi oluyor aynı dondan bizde de var
Ne bicim kalipmis ayol o!! Ozenip 12 ay sortlar aldim 3 ayda giyeriz artik50 günlük bebeye üzerinde 9 ay yazan don tam
Ya nasıl denk gelirse artıkNe bicim kalipmis ayol o!! Ozenip 12 ay sortlar aldim 3 ayda giyeriz artikAllahtan e-bebekten cok birsey almamisim, korktum :))
Kizdan kalanlar, yeni aldiklarim, bir de ikinci el olanlarla 0-24 ay giysi isini bitirdim, biri giymezse oburu giyer. Olmazsa donla otururlar
Bitiyor, bitiyor... Kagit kalemle okuyun tavsiye ederim.Daha 26. Sayfadayım
762 sayfa biter mi acaba
Ama okuması çok zevkli, heyecanlı
Hamile kalacağımı bilsem önceden başlardım okumaya
Hala doğum yapacak olan varsa evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Doğum yapanlara da evlatlarıyla sağlıklı nice seneler nasip etsin inşallah
Kaçıncı haftan?Daha 26. Sayfadayım
762 sayfa biter mi acaba
Ama okuması çok zevkli, heyecanlı
Hamile kalacağımı bilsem önceden başlardım okumaya
Hala doğum yapacak olan varsa evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Doğum yapanlara da evlatlarıyla sağlıklı nice seneler nasip etsin inşallah
Aynen ss alıyorum bol bolBitiyor, bitiyor... Kagit kalemle okuyun tavsiye ederim.
16 olduk çok şükürKaçıncı haftan?
Büyümüş16 olduk çok şükür
Şeyy çoktan başlamış olabilirimBüyümüş20den sonra başlarsın artık almalara
Kampanya/ucuzluk varsa no problem ben 18de baslayip 24'te oda dahil hepsini bitirdim. Pisman degilim, black friday'de almasaydim simdi iki katiydi hersey... Simdi tek tuk birseyler aliyorumŞeyy çoktan başlamış olabilirim
Ay ama sonrası çok zor kendini durdurmakŞeyy çoktan başlamış olabilirim
Ben de dün 3 numara bezle beraber 9-12 ay bodylere geçtim. Bi tık bol gibi ama 6 9 olsa cuk olurmuş. Az bol olsun dedim.Biz çıtçıtlı bodylerimizi Zara ve instada Mama Sofi diye bı sayfadan aldık.Cooook memnunuz ikisi de inanılmaz kaliteli tavsiye ederim.Daha 40 imiz dolmadan 3-6 aylık bodylere geçtik bizbiraz tosbikcaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?