- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Anne yanı reflu yatağı var ondan cok öneren oldu ben aldim, memnun kalırsam yazarım
Teşekkür ederim canım benim ama ben buna hiç dikkat etmemişim almadım.
Daha zamanım var ama kesin alayım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne yanı reflu yatağı var ondan cok öneren oldu ben aldim, memnun kalırsam yazarım
Teşekkür ederim canım benim ama ben buna hiç dikkat etmemişim almadım.
Daha zamanım var ama kesin alayım o zaman
Benimki de reflü yatağı olabiliyor bakalım göreceğiz ama normal sünger reflü yatakları da kullanışlı olur hem çok uygun fiyatlı forevermorrenkAnne yanı reflu yatağı var ondan cok öneren oldu ben aldim, memnun kalırsam yazarım
Benimki de reflü yatağı olabiliyor bakalım göreceğiz ama normal sünger reflü yatakları da kullanışlı olur hem çok uygun fiyatlı forevermorrenk
Yazarım cnm, ay gerçekten yakın demi eşime de diyorum bi bakmışız ocak geldi sonra şubat sonra oğlum gelicekBurcu senin doğum daha yakın kullanınca yorumunu yazarsın canım
Yazarım cnm, ay gerçekten yakın demi eşime de diyorum bi bakmışız ocak geldi sonra şubat sonra oğlum gelicek
Forever sen ne diyorsun. Bu reflü yatağı olmazsa olmaz bir şeymiş. Bebek boğulmaları oluyormuş. Onu önlüyormuş. Ama yataklara eğim vererekte yapıyormuş anneler.Ben almadım bu yataktan cidden ihtiyaç mı Nihalciğim ?
Tamam katmoeder sağol canımCanım 2 yaşına kadar yastık önerilmiypr kesinlikle sadece reflüyü kullanırsın diğerleri aksesuar olur :)
tamam Mervecim. Sende Allahın izniyle kızınla eve çıkınca, rahatla aldıklarından hangisi yarıyor, ne lazım oluyor yazarsın ayrıntılı.Reflü yeter diğerleri pozisyonlandırmak için kullanılır sırtına filan. O pembe de kafasını arkası yuvarlak olsun diye ben almadım hiç birinden.
Forever sen ne diyorsun. Bu reflü yatağı olmazsa olmaz bir şeymiş. Bebek boğulmaları oluyormuş. Onu önlüyormuş. Ama yataklara eğim vererekte yapıyormuş anneler.
Canım rahat ol. Hepimiz 20. Haftalarda daha yeni yeni hazırlıklara başladık. Sen bu başlığı takip et, eski sayfaları oku öğrenirsin bir kaç haftaya. şimdi patır patır doğumlar başladı. Gündemimiz değişiyor
Ay bacim devlete gidiyorum ben özel degil son ana kadar normale zorluyorlar devlette ultrason yanlis olçmüştür insaAllahBu kadar şüşkoyu vajinal ben doğurmazdım.
Ben en basindan beri normal istiyorum ama bu şekildenormal olabilcekmi bilmiyorumMaşallah ya normal mi olacak doğum :)
Ben en basindan beri normal istiyorum ama bu şekildenormal olabilcekmi bilmiyorum
Ay bemde ultrason yanlis ölçmüş olsun diye dua ediyorum 1 ay ince 2250 gramdi bir ayda 1 bucuk kilo almamıştır bence ya bir yanlışlık varBenim annem en küçük kardeşimi 36 yaşında 5 kilo olarak normal doğum şeklinde doğurdu :)
Delirme riske girme yav ☹Ay bacim devlete gidiyorum ben özel degil son ana kadar normale zorluyorlar devlette ultrason yanlis olçmüştür insaAllah
Ay bemde ultrason yanlis ölçmüş olsun diye dua ediyorum 1 ay ince 2250 gramdi bir ayda 1 bucuk kilo almamıştır bence ya bir yanlışlık var
Kiz doguramam nasil cikacak o bebeKız kilolu olsun daha güzel işte :)
Ozel olsa haftaya falan dogurtulardi kesin,, sen naptin nasilsin kac kilo dogdu bebis seninkide tombikti sankiDelirme riske girme yav ☹
canim bu olcumlerde hata olabiliyormus, kuzenim bebegini olcumlere gore 3700 gibi bekliyordu, cocuk 3100 dogdu, amnio sivisiyla bebegin kilosu hatali olculebiliyormus. son haftalarda haftalik 250 gram aliyor demisti doktorAy bemde ultrason yanlis ölçmüş olsun diye dua ediyorum 1 ay ince 2250 gramdi bir ayda 1 bucuk kilo almamıştır bence ya bir yanlışlık var
Bende oyle düşünüyorum kuzum son muayeneye göreen fazla 3 kilo olmali suanda 32. Haftada 2250 demişti doktor, zatem doktorda 500 gram eksik fazla olabilir cihazlar net olcmez dedicanim bu olcumlerde hata olabiliyormus, kuzenim bebegini olcumlere gore 3700 gibi bekliyordu, cocuk 3100 dogdu, amnio sivisiyla bebegin kilosu hatali olculebiliyormus. son haftalarda haftalik 250 gram aliyor demisti doktor