- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Aynen cnm, Amin insallah hepimiz sağlıkla kavuşalımİlk başlarda zaman geçmiyor ama bir bakmışız su misali olmuş.
Sağlıkla gelsin kuzucuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm, Amin insallah hepimiz sağlıkla kavuşalımİlk başlarda zaman geçmiyor ama bir bakmışız su misali olmuş.
Sağlıkla gelsin kuzucuk
Ben beşiğinin içinde soldaki reflü yastığını kullanıyorum. Üzerinde çok rahat uyuyor. Hep de yan yatırıyorum. Benim reflü yastığında ekstra ayak tutucu kısmı da var. Aşağıya kaymasın diye yazıyordu açıklamada. İşe de yarıyor şimdilik. İleride boyu uzadığında çıkartırım, zaten cırt cırtlı.Arkadaşlar bebek yastığı reflü yeterli mi? Benim kardeşim ince yastıklar yollamış. Ama bunlar bana güven vermedi. Yüzünü yana yatırıp uyutacağız diye biliyorum.
Hay maşallah. Ben 4 gün önce 37+3 haftalıkken 3750 g 52 cm ile oğlumu doğurdum. Buna iri bebek diyorlardı diye sezeryan oldum. Bu arada baştan beri 2-3 hafta önden gidiyordu gelişimi. Doğumu da kendiliğinden geldi. Suyum gelince, 2 cm de açılmam olunca aniden sezaryene alındım. Seninki de erken gelebilir yani, aman dikkatli ol, benimki gibi hazırlıksız yakalanma. Görsen, şu an ev harabe. Yerleşmesi gereken bir ton eşyası var bebişinKizlar ben simdi hastanedeyim 36+2 haftaligiz doktor kilosuna 3700 dedi bu cocuk kac kilo doğacak nasil dogacak
Kuzum hazırlıklarımız tamam şükür bir besigindeki nevresim falan yıkanacak bizimkide en bastan beri 2 hafta önden gidiyor doktor dogum baslayinca bakicaz catin uygunsa normal olabilir yoksa sezeryan dedi nst ye girdim sancim falan çıkmadı haftaya tekrar gel dedi sende saglikla büyüt oglusunu bakalım bizimki ne zaman gelecekHay maşallah. Ben 4 gün önce 37+3 haftalıkken 3750 g 52 cm ile oğlumu doğurdum. Buna iri bebek diyorlardı diye sezeryan oldum. Bu arada baştan beri 2-3 hafta önden gidiyordu gelişimi. Doğumu da kendiliğinden geldi. Suyum gelince, 2 cm de açılmam olunca aniden sezaryene alındım. Seninki de erken gelebilir yani, aman dikkatli ol, benimki gibi hazırlıksız yakalanma. Görsen, şu an ev harabe. Yerleşmesi gereken bir ton eşyası var bebişin
Ben de hep devlete ölçtürdüm. Şehir Hastanesine. Kadın doğumcum 3740 ölçtü, ben 3750 doğurdum. Neredeyse aynı. Ama aynı hastanedeki radyoloji uzmanı yani ultrason doktoru hep fazla ölçerdi, ona hiç güvenmezdim.Ay bemde ultrason yanlis ölçmüş olsun diye dua ediyorum 1 ay ince 2250 gramdi bir ayda 1 bucuk kilo almamıştır bence ya bir yanlışlık var
Haftaya tekrar gel dedi tekrar gidicem bakalim bu seferne dicek canım valla gözüm korktu karbonhidrattan falan uzak dur dediBen de hep devlete ölçtürdüm. Şehir Hastanesine. Kadın doğumcum 3740 ölçtü, ben 3750 doğurdum. Neredeyse aynı. Ama aynı hastanedeki radyoloji uzmanı yani ultrason doktoru hep fazla ölçerdi, ona hiç güvenmezdim.
Demem o ki, doğru da ölçülmüş olabilir yanlış da. Yerinde olsam başka bir doktora daha takip olurdum bir yandan.
Teşekkür ederim canım canım.merve tebrik ederim merveee saglikla sihhatle buyusun kizcen
Bence gecelik gaz olurdu hiç giymedim. Pijamamla dolaşıp duruyorum.Kızlar hastane çantama 2 pijama 1 gecelik koymuştum ama tam tersi mi yapsam acaba? Geceliği arttırsam daha mı rahat olur sanki?
Ben insallah yarin giydirir bol da olsa ne kadar bol geldiğini söylerim. Benimki normal doğdu.Kızlar özellikleri bebisi uri doganlar yenidoğan takımları oldu mu bebislere
Bizim beybito normal boyutlarda ama kilolu olsa da olurdu takımları, aklın kalmasın. Sadece tulumların boyu şu an tam oldu, biraz uzayınca olmaz.Kızlar özellikleri bebisi uri doganlar yenidoğan takımları oldu mu bebislere
Oldu bnm tam hafif ayaklar büyükgeldiKızlar özellikleri bebisi uri doganlar yenidoğan takımları oldu mu bebislere
Bnce yeterli pijama daha iyi sanki tabi senin rahatlığın önemliKızlar hastane çantama 2 pijama 1 gecelik koymuştum ama tam tersi mi yapsam acaba? Geceliği arttırsam daha mı rahat olur sanki?
Bn bi alt giydim sıcak diye üstümü değiştim değişmesem 1 pijama yetermişKızlar hastane çantama 2 pijama 1 gecelik koymuştum ama tam tersi mi yapsam acaba? Geceliği arttırsam daha mı rahat olur sanki?
Benim kız 34 haftalıkken 2.250 gramdı, doktor normal dedi. Cuma günü 35 haftalık olacakBende oyle düşünüyorum kuzum son muayeneye göreen fazla 3 kilo olmali suanda 32. Haftada 2250 demişti doktor, zatem doktorda 500 gram eksik fazla olabilir cihazlar net olcmez dedi
Benimki 32 de 2250 gramdi canımBenim kız 34 haftalıkken 2.250 gramdı, doktor normal dedi. Cuma günü 35 haftalık olacak
Doktor 3700 deyince aklima takildi doguma kadar 4 u gecerse olurmu acavs diyeOldu bnm tam hafif ayaklar büyükgeldi
Saolasin canimBizim beybito normal boyutlarda ama kilolu olsa da olurdu takımları, aklın kalmasın. Sadece tulumların boyu şu an tam oldu, biraz uzayınca olmaz.