- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
@Nihal Shibuya bana istedikçe ağrı kesici iğne vurmuslardi Nihalcim.Ben bı sabah bı akşam yaptiriodum baya rahat ediodum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi o zamanBel cnm İnan damar yolundan daha az ağrı
Oğlan kucağıma almama fırsat vermiyor ki en çok onun kucağında memesi olsaydı emzirirdi o dereceB BitterCikilata bebisini kokla yerimize bittercimmis kokar şimdi o
O iyiymiş bitanem. Benim acı eşiğim düşük. Bugün bile kalbim sıkışıyor, bayılıyor gibi oldum. Karnım çok büyüdü. Canım acıdıkça isterim bende.@Nihal Shibuya bana istedikçe ağrı kesici iğne vurmuslardi Nihalcim.Ben bı sabah bı akşam yaptiriodum baya rahat ediodum.
Aaa ben burayı kaçırmışım. Sen de mi doğurdun? Çok güzel ya nasıl kaçırdım ben bunuBebiş uyuyor 2 saatte bi emzirmek gerekiyor
Bnm biraz ağrım var ağrı kesici vurulunca iyiyim
Sezeryan 38+3Aaa ben burayı kaçırmışım. Sen de mi doğurdun? Çok güzel ya nasıl kaçırdım ben bunu
Kaç haftalık doğdu? Kendi mi geldi? Sezeryan mı oldu?
Çok şükür çok güzel geçti iyi ki spinal olmuşum
Sadece ameliyat esnasında mide bulantım oldu ilaç verdiler hemen
Bebek çok açtı bnde 13:20 de alındık ameliyata yıktı ortalığı ee bn enson dün 6 da yemiştim bişiler haliyle açıktı kuzum
Hafif ağrılarım var yürüyünce daha iyiyim
Gaz bekliyoruz
İyi ki emzirme yastığını getirmişim therealsinner saolsın tavsiye için
Hemşireler çok ilgili
Tosbiğim 3.850 gr 49 cm doğdu
Darısı sizlere
Bi tırnakları var hep yüzünü çizmiş eldiven kurtardı
Kalkan vs kullanmadım çok şükür emiyor emdikçe süt geliyor
Darısı sana inşallahGözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebişin maşallah size
Darısı sana inşallah
Teşekkür ederim canımYok damar yolundan daha hafif ağrı
Arkadaşlar bebek yastığı reflü yeterli mi? Benim kardeşim ince yastıklar yollamış. Ama bunlar bana güven vermedi. Yüzünü yana yatırıp uyutacağız diye biliyorum.
Kizlar ben simdi hastanedeyim 36+2 haftaligiz doktor kilosuna 3700 dedi bu cocuk kac kilo doğacak nasil dogacak
Bu kadar şüşkoyu vajinal ben doğurmazdım.Kizlar ben simdi hastanedeyim 36+2 haftaligiz doktor kilosuna 3700 dedi bu cocuk kac kilo doğacak nasil dogacak
Reflü yeter diğerleri pozisyonlandırmak için kullanılır sırtına filan. O pembe de kafasını arkası yuvarlak olsun diye ben almadım hiç birinden.Arkadaşlar bebek yastığı reflü yeterli mi? Benim kardeşim ince yastıklar yollamış. Ama bunlar bana güven vermedi. Yüzünü yana yatırıp uyutacağız diye biliyorum.
Canım 2 yaşına kadar yastık önerilmiypr kesinlikle sadece reflüyü kullanırsın diğerleri aksesuar olur :)Arkadaşlar bebek yastığı reflü yeterli mi? Benim kardeşim ince yastıklar yollamış. Ama bunlar bana güven vermedi. Yüzünü yana yatırıp uyutacağız diye biliyorum.
Canım araya girmiş olucam ama geçen bi online eğitimde söylendi, bebekler mide kapakçıkları olmadan doğuyormuş, doğduktan sonra dışarda tamamlanıyormuş kapakçıklar. Engelleyici bir şey olmadığı için de yediği emdiği çok kolay geri gelebiliyormuş, ilk 3 ay şart dedi eğitimi veren.. ama bazı anne yanı yataklar da eğim yaptırılıp reflü yatağı gibi kullanılabiliyor, öyle bir yatağınız varsa bu ek parçaya gerek olmaz :)Ben almadım bu yataktan cidden ihtiyaç mı Nihalciğim ?
Canım araya girmiş olucam ama geçen bi online eğitimde söylendi, bebekler mide kapakçıkları olmadan doğuyormuş, doğduktan sonra dışarda tamamlanıyormuş kapakçıklar. Engelleyici bir şey olmadığı için de yediği emdiği çok kolay geri gelebiliyormuş, ilk 3 ay şart dedi eğitimi veren.. ama bazı anne yanı yataklar da eğim yaptırılıp reflü yatağı gibi kullanılabiliyor, öyle bir yatağınız varsa bu ek parçaya gerek olmaz :)