Kuzenim bana bebeğe görr alırsın her bebek kucakta olmayı sevmiyor demişti
Ben de erteledim
yoksa sling alacaktım kendime
Memnun olan vardır illa ki bn hiç kullanamadım çok zor geliyordu bana
Ben göbeğim kocaman olduktan sonra kuyruk sokumu ağrım çok olduğu için vazgeçtim. Omurgamı tamamen yamultmak istemiyorum. Bakkala bile arabayla gitcem.
No no no çok sevmesinKucak da sevsin de kucak bağımlısı olmasın
Allahım lütfen nolur amin
Bana kardeşim bunu yolladı. Ceyda Düvenci videosunda kangurunun çok kullanışlı olduğunu söylemiş. Bende bel fıtığı var. Kullanabileceğimi sanmıyorum. Eşime gelirse o taşıyabilir. Çok heves ediyor.Kanguru sizce ihtiyaç mı arkadaşlar genel olarak ne düşünüyorsunuz? Alan varsa link verirse de sevinirim
Kolay oldu buTeşekkr ederim cevaplar için şuan hemen vazgeçtim almaktan
Bence de işteNo no no çok sevmesin
Emsin insin
Ben neko sling aldımmKanguru sizce ihtiyaç mı arkadaşlar genel olarak ne düşünüyorsunuz? Alan varsa link verirse de sevinirim
Çok güzel aslında rahat ama işte dediğiniz gbi bel konusu biraz sıkıntı tabi. Teşekkr ederim tavsiye içinBana kardeşim bunu yolladı. Ceyda Düvenci videosunda kangurunun çok kullanışlı olduğunu söylemiş. Bende bel fıtığı var. Kullanabileceğimi sanmıyorum. Eşime gelirse o taşıyabilir. Çok heves ediyor.
Hahaha ya ilk alacağımda daha uygundu fiyatı zamlanmıştı iyice zamlanmadan alayım demiştim ama sizlerde pek şey yapmayınca hemen dönüverdmKolay oldu bu
Bence de işte
Kanguru sizce ihtiyaç mı arkadaşlar genel olarak ne düşünüyorsunuz? Alan varsa link verirse de sevinirim
O daha rahat sanrım ya kangurudanBen neko sling aldımm
Yaaa bide bu markaya bakayım o zmanben ilk cocukta momfortbaby almıştım 4 aydan sonra kullanmıştım
1 yaşına kadar kurtarıycı özelikle avm de sen gezerken o ana kucağında
o sıcacık ana göğüsünde mışıl mışıl uyurdu.
aldığım ana kucağında bebeğin anneye dönük bacaklarunun u şeklinde olması
önemli dedikleri için o modeli seçmiştim, kumaşı da kaliteliydi, dün yatağın altından cıkardım oda yerini aldı
Yaaa bide bu markaya bakayım o zmanaz önce vazgeçmiştim ama yine hemen değişeblr düşüncem teşekkr ederim
Ben Atakent Acibadem de doğum yaptım canım.Muhtesem bı deneyimdi.Doktorum,ekibi ve bütün hastane çalışanları muhteşemdi.İnan kelimelerle anlatamam.Bana kendimi prensesler gibi hissettirdiler.Ayni şekilde aileme de inanilmaz kibar ve ilgililerdi.Hastanemden çok memnunum.Kizim için de oraya başladık.Dun ilk kontrolumuze gittikBoyle olunlu bakan ve mutlu olan annelere bayiliyoooooooorummMasallah size Bu arada hngi hastanede dogum yapmistin
Kusum nasıl gidio,az kaldıBen göbeğim kocaman olduktan sonra kuyruk sokumu ağrım çok olduğu için vazgeçtim. Omurgamı tamamen yamultmak istemiyorum. Bakkala bile arabayla gitcem.
İnan o kadar mutlulukla okudum ki şu yazdıklarınıBenim emzirme şeklim sanırım beşik pozisyonuna yakın oluyo.Ben deneye yanıla kendi kendime keşfettim pozisyonumuzu kızlar.Hem bebeğin rahatı da beni yönlendirdi açıkçası.Genellikle meme ucumu iki parmağımin arasında sıkarak bebeğin emmesini sağlıyorum.Emzirme yastigimiz en büyük yardımcım.Kizlar bı de en çok kullandığım malzemeden bahsedim size.Tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü.Cok kullanışlı bişey.Dun ilk defa örtü battı eğer ortumuz olmasaydı koltuklar baticaktiben sleepy almıştım yorumlari olumlu diye,ama henüz ona başlayamadı.Hastanenin verdiklerini kullanioruz.Onlar bitince sleepye gecicez.Bi de kızlar naçizane benden size tavsiye yenidogana giydirilebilecek en en en güzel ve rahat şey tek parça tulum,mümkünse fermuarlı.O kadar rahat ki alt değiştirirken özellikle.Hic uğraştirmio sizi.Agiz bezlerimizi de çok kullanıoruz.Benim kızım 24 saat emiyo emerken de arada ağzından sızıntı olmaya başladı sütun tazyigi arttığı için.O yüzden ağız bezlerimiz hep elimizin altında ve son olarak diyorum ki hayatımda yaşadığım en muhteşem duyguyu yaşıyorum.Bana bunu 38 yaşımda nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun.Keske daha önce yapsaydım demiorum zamanı simdiymis diyorum.Ben o gece uykusuzluklarini da hiç hissetmiorum kızlar ya.Hatta bütün gece kızımı emzirmeye bayiliorum.Emdikten sonra da göğsümde uyuyo ya anlatamam kızlar.Saglikla,vaktinde kavuşun anlicaksiniz beni
Ozele geliyorum hemen, benim de bursa acibadem hastaneyle ilgili sormam gerekenler varbi suruBen Atakent Acibadem de doğum yaptım canım.Muhtesem bı deneyimdi.Doktorum,ekibi ve bütün hastane çalışanları muhteşemdi.İnan kelimelerle anlatamam.Bana kendimi prensesler gibi hissettirdiler.Ayni şekilde aileme de inanilmaz kibar ve ilgililerdi.Hastanemden çok memnunum.Kizim için de oraya başladık.Dun ilk kontrolumuze gittik
Her şey aynı. Kontrol var bugün bakalım.Kusum nasıl gidio,az kaldı
Benim de yaş küçük değil bir de zorluklar yaşadım bebekle ilgili o yüzden okurken öyle içten hissettim ki yazdıklarını, şimdiden düşünüp ağlıyorum oğlumu kucağıma alınca inanamicam kesinBenim emzirme şeklim sanırım beşik pozisyonuna yakın oluyo.Ben deneye yanıla kendi kendime keşfettim pozisyonumuzu kızlar.Hem bebeğin rahatı da beni yönlendirdi açıkçası.Genellikle meme ucumu iki parmağımin arasında sıkarak bebeğin emmesini sağlıyorum.Emzirme yastigimiz en büyük yardımcım.Kizlar bı de en çok kullandığım malzemeden bahsedim size.Tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü.Cok kullanışlı bişey.Dun ilk defa örtü battı eğer ortumuz olmasaydı koltuklar baticaktiben sleepy almıştım yorumlari olumlu diye,ama henüz ona başlayamadı.Hastanenin verdiklerini kullanioruz.Onlar bitince sleepye gecicez.Bi de kızlar naçizane benden size tavsiye yenidogana giydirilebilecek en en en güzel ve rahat şey tek parça tulum,mümkünse fermuarlı.O kadar rahat ki alt değiştirirken özellikle.Hic uğraştirmio sizi.Agiz bezlerimizi de çok kullanıoruz.Benim kızım 24 saat emiyo emerken de arada ağzından sızıntı olmaya başladı sütun tazyigi arttığı için.O yüzden ağız bezlerimiz hep elimizin altında ve son olarak diyorum ki hayatımda yaşadığım en muhteşem duyguyu yaşıyorum.Bana bunu 38 yaşımda nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun.Keske daha önce yapsaydım demiorum zamanı simdiymis diyorum.Ben o gece uykusuzluklarini da hiç hissetmiorum kızlar ya.Hatta bütün gece kızımı emzirmeye bayiliorum.Emdikten sonra da göğsümde uyuyo ya anlatamam kızlar.Saglikla,vaktinde kavuşun anlicaksiniz beni
Kanguru efsane bir şey. Ben ilk aylar sling, sonra kanguru kullandım. Sling güzel ama takması zor geldi biraz. Ama kanguruda çok rahat ettim. Göğsünde uyuması çok güzel ve uzun uzun da uyuyor. Hatta evde de iş yaparken işe yarıyor, yemek yapmışlığım çamaşır asmışlığım var.Kanguru sizce ihtiyaç mı arkadaşlar genel olarak ne düşünüyorsunuz? Alan varsa link verirse de sevinirim
ben de medela almayi dusunuyorum swing maxi flex, ama bazi yerlerde de akitma yapiyor diye yorumlar gordum hala alamadim emin olmadigim icin.. siz kullanan birileriyle de konusmus muydunuz almadan?En iyi marka medela dediler biz onu aldık, hastanelerde de o kullanılıyor
Evet benimki de swing modeli. Arkadaslarim kullandi ama hic boyle bi yorum yapmadilarben de medela almayi dusunuyorum swing maxi flex, ama bazi yerlerde de akitma yapiyor diye yorumlar gordum hala alamadim emin olmadigim icin.. siz kullanan birileriyle de konusmus muydunuz almadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?