- 28 Eylül 2015
- 5.361
- 15.129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normal çöp kovası kullanıyorum, kokmuyor ya uzun süre bekletmedikçe, bence gerek yok o paralara, 23 günlük bebişi bol çişli kakalı olan bir anne olarak tecrübemkorbel çöp kovasını kullanmaya başladınız mı :)
trendyolda indirime girmiş, 118 tl olmuş 10 tl de kupon var 108 tl ye geliyor
ammaaaaa yarısı kırık geliyor, yarısı kokuyu önlemiyor diyor
almaya değer mi ?
Ben aldım da henüz doğurmadığım için kullanmaya başlamadım. Bana sağlam geldi. Koku için de zaten asıl önemli olan çöp poşetini de korbellin özel çöp poşetinden almak. Normal çöp poşeti ile kullananlar asıl memnun olmayanlar.korbel çöp kovasını kullanmaya başladınız mı :)
trendyolda indirime girmiş, 118 tl olmuş 10 tl de kupon var 108 tl ye geliyor
ammaaaaa yarısı kırık geliyor, yarısı kokuyu önlemiyor diyor
almaya değer mi ?
Vooovvvv gözün aydın canim kavustun mu sonunda melegine şimdi sıra bizde inşallah. Ne zaman doğum yaptınAnne olanlarda bugün
Teşekkür ederim canım bugün yatış yapılıp yarın doğum olacaktı ama sabah nstye bağladılar, sık ve yüksek sancı çıktı direkt hazırlıkları yapıp doğuma aldılar. Saat 11.15 gibi içeri girdim. 11.30da oğlum doğdu çok şükür. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallahVooovvvv gözün aydın canim kavustun mu sonunda melegine şimdi sıra bizde inşallah. Ne zaman doğum yaptın
Ben kesinlikle çok kullanılacağını düşünüyorum. Çocuğu meme hizasına getirecek. Özellikle küçükken sürekli sarılıp sabit tutmak zor olacaktır.Kızlar emzirme yastığı kesinlikle alınmalı mı ? Ona göre alayım ilkin çok tercih edileceğini düşünmedim
Sipariş edecem birazdan keşke önceden alsaydın pişman oldum birde doğum yapanlar hep yazıncaBen kesinlikle çok kullanılacağını düşünüyorum. Çocuğu meme hizasına getirecek. Özellikle küçükken sürekli sarılıp sabit tutmak zor olacaktır.
Bana kendimi övdüreceksinSipariş edecem birazdan keşke önceden alsaydın pişman oldum birde doğum yapanlar hep yazınca
Ben almadım ihtiyaç olursa alırım diyerek, şu ana kadar gerekmedi canım. Tercih senin, ihtiyaç halinde hemen alabilecek gibiysen daha sonra da karar verebilirsinSipariş edecem birazdan keşke önceden alsaydın pişman oldum birde doğum yapanlar hep yazınca
Hiç de sevmezsin kendini övmeyi halbukiBana kendimi övdüreceksin
Oh oh masallah . Kaç gün yatış verdi doktor,bizim hastanede tek gece imiş ertesi gün taburcu olunacakmis bugün detaylı öğrendim.Ben almadım ihtiyaç olursa alırım diyerek, şu ana kadar gerekmedi canım. Tercih senin, ihtiyaç halinde hemen alabilecek gibiysen daha sonra da karar verebilirsin
AslaaHiç de sevmezsin kendini övmeyi halbuki
Öv anam öv akıl edip almışsın işte ne güzelBana kendimi övdüreceksin
Sana da çok lazım olmuştur da sen şimdi çok yeni annesin heyecandan farkedememişsindirBen almadım ihtiyaç olursa alırım diyerek, şu ana kadar gerekmedi canım. Tercih senin, ihtiyaç halinde hemen alabilecek gibiysen daha sonra da karar verebilirsin
Kızlar emzirme yastığı kesinlikle alınmalı mı ? Ona göre alayım ilkin çok tercih edileceğini düşünmedim
Aşşırı alınmalıbence alınmalı, çok alınmalı, öncelikle alınmalı
Aşşırı alınmalı
Eskidi mi ki noldu ilki? Cimrilikten değil valla meraktan soruyorum. Çok dolgulu kocaman bi şey çünkü.
valla ilk bebekte en sevdiğim şeydi, o yüzden bundada aldım.