Kizlar 10 lu hastane cikisi almadim. Parca parca urun 5 li takim 3 lu takim seklinde bayagi bir aldim. 10 ludaki ic zibinlar vs de var. Birtek 10 lu tkaim icinde olup elimde olmayan penye battaniye. 2 ince muslin 1 kalin muslin, polar, orgu battaniyesi mevcut. Gerekir mi illa 10lu bir takimda boyle de is gorur mu
Böyle birileri rakam verince nasıl rahatlıyorum.Benim 0 3 ay için 8 takım 3 tulum oldu bence yeter. Bunları da kırka kadar anca giyer.
Mantıklı düşününce öyle tabi ama bazen beyinlerr duruyorBence çok almaya gerek yok. Hediye falan da gelecektir illa ki. Eğer ki merkezden uzak yada köyde vs yaşamıyorsanız eksik hissedildiği anda eşiniz alıp gelebilir yada internetten sipariş edersiniz. Çok hızlı büyüyorlar bir de persentili nasıl olacak bilemiyoruz. Bazı çocuk hakikaten daha iri olabiliyor. O yüzden az almakta fayda var diye düşünüyorum
Aa listelerle rakamlarla sayılarla hep işim bu aralar.Böyle birileri rakam verince nasıl rahatlıyorum.benimkiler 3-6 ay çok almışlar hediye olarak gelenler de ben biraz 0-3 aya ekleme yapayım
SandalyeeeeELYEZA ANNE YANI BEŞİK "PEMBE ÖRGÜ KORUMA" İLE FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
CANSU 2 KAPAKLI ÇEKMECELİ GARDIROP ŞİFONYER TAKIMI FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
ASEDİA TREND SALLANAN SANDALYE, RETRO, AHŞAP, NATUREL AYAK FİYATI - Vivense
Bunların siparişini verdik bugün.
Kaç zamandır peşindeyim 950ye kadar çıkardı namıssızlarSandalyeeee
Penye battaniye yerine kalin muslin battaniye alsak olmaz mi? Ben de muslinciyim galiba
İyi akşamlar bu yatak içeriğinde gösterdiği gibi şekillere mi giriyor anlamadım onu birde kaç yaşına kadar yatılır bunda...Bn oda yapıcam yatak ve dolap 3 kapılıMontes Beyaz Koleksiyonu Ürünleri
Çocuklarının karyolasının minik bir ev gibi üstünün şık bir şekilde kapanabilir olması harika bir fikir, değil mi? Üstü tenteyle kapatılarak ev ya da çadır izlenimi oluşturan Montes Beyaz ile çocuklara eşsiz bir ortam...cilek.com
gayet iyi gider uzun süre
Yatak odasına yanıma bunu düşünüyorum
Hepsi ayrı ayrı parça tek tek ücretli ürünler mağazada bakarsanız daha net anlaşılıyorİyi akşamlar bu yatak içeriğinde gösterdiği gibi şekillere mi giriyor anlamadım onu birde kaç yaşına kadar yatılır bunda...
TeşekkürlerHepsi ayrı ayrı parça tek tek ücretli ürünler mağazada bakarsanız daha net anlaşılıyorbüyük yaş için uygun oluyor 2 üstü
Al bi taneee farkı göörPenye battaniye yerine kalin muslin battaniye alsak olmaz mi? Ben de muslinciyim galiba
Par beşikteki polyester ve plastik kullanımlarını ben istemiyorumPark.besik alin anne yanina falan hic girmeyin
Ben de cift tarafli 4 katlisindan sectim. Gayet guzel geldi. Penyeye arti ihtiyac olacak mi artik bazi seylere dogumdan sonra yasadikca karar veririzPenye battaniye yerine kalin muslin battaniye alsak olmaz mi? Ben de muslinciyim galiba
Astronot almadım de, alma Merve almaFırsat: Okiedog 38011 Tweet Tweet Sumo Bebek Bakım Çantası Okiedog 38011 Tweet Tweet Sumo Bebek Bakım Çantası : Amazon.com.tr: Bebek
HelloBaby Erkek Bebek Astronot Tulum
Özellikleri: HelloBaby Bebek Astronot Tulum ile bebekleriniz çok şık! Sıcacık ve çok sevimli HelloBaby Astronot tulumlarla tanışın! HelloBaby ürünleri bebekleriniz için özel olarak üretilmiştir, üretimde kullanılan materyaller yüksek kalitededir. Çocuklarınıza çok yakışacak ve soğuktan korumaya...www.e-bebek.com
Günün son alışverişleri.
Nayn bence çokzeeel. Bebek butikte çalıştım ben çok sattım. Almak zorundaydım. Bayılıyorum ben.Astronot almadım de, alma Merve alma
Adamı illet eder onlar.