- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 4.717
Ya bir de anı kalıyor :) görüntüleri kaydettiği için istediklerinizi telefonunuza indiriyorsunuz. Çok şirin görüntüler olabiliyor. Galiba telsiz artık eskilerde kaldı.Benim aklımda yoktu ama ikna olacam galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bir de anı kalıyor :) görüntüleri kaydettiği için istediklerinizi telefonunuza indiriyorsunuz. Çok şirin görüntüler olabiliyor. Galiba telsiz artık eskilerde kaldı.Benim aklımda yoktu ama ikna olacam galiba
Bn A101 den kiwi marka aldım yorumlar iyiydi merve bunu uygunken bak aldımYa kızlar kızlar mochi mi başka bir süt sağma pompası mı? Hem çok fiyatlı olmasın hem de işlevsel olsun istiyorum.
Bu takım da çok tatliymis amaKiwininkine karar verdim. Ayni islevi goruyor cok fazla odemeye gerek yok seklinde yorumlari var
Kiwi Baby Kbaby 58 Elektrikli Göğüs Pompası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kiwi Baby Kbaby 58 Elektrikli Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sanirim ben de oyle karar verecegim.
Aslinda icinde oyun kurar diye bunu istiyordum. Simdi degismeyecegim uzun omurlu bir sey bakiyorum
Sağlıkla giysin inşallah hepside birbirinden güzelKızlar ben de kraftin park yatağını alicam.1500 tl civarı fiyatı internette.Bi de bol bol bone,tulum ve çorap Eki Görüntüle 2899539 aliorum ilk heves diye sanırım.Size yolluyorum resimleri
Ya kızlar bende aldiklarima baktim da eksik gibi geliyor sürekli.. Kış çocuğu olacak diye panikliyorum sonuçta kurutma makinası yok ama bu sefer de çok alıp hemen büyüyüp giyemez ise diye de düşünüyorum. Tecrübeli anneler yardiiimmm :)))))
Fiyatlarını da yazsanız ona göre iletişime geçsek?Kizlar avent biberon ve sebamed pisik kremi/sampuan hediye geldi bugun bana. Ben oncesinde aldigim icin bunlari satiyorum. Almak isteyen olursa ozelden konusabiliriz, hepsi yepisyeni kutulu
Biberonlar 90’ar tl, sebamedler 30’ar tlFiyatlarını da yazsanız ona göre iletişime geçsek?
Aventlerin fiyatı neKizlar avent biberon ve sebamed pisik kremi/sampuan hediye geldi bugun bana. Ben oncesinde aldigim icin bunlari satiyorum. Almak isteyen olursa ozelden konusabiliriz, hepsi yepisyeni kutulu
Aventlerin fiyatı ne
Benim 0 3 ay için 8 takım 3 tulum oldu bence yeter. Bunları da kırka kadar anca giyer.Ya kızlar bende aldiklarima baktim da eksik gibi geliyor sürekli.. Kış çocuğu olacak diye panikliyorum sonuçta kurutma makinası yok ama bu sefer de çok alıp hemen büyüyüp giyemez ise diye de düşünüyorum. Tecrübeli anneler yardiiimmm :)))))
Şart değil. Ben penye battaniyeyi çok seviyorum ve kış bebsine müslinden daha fazla kullanılır bence. Bende 2 var daha çok alacaktım ama annem pazen almış onlar da kullanılır diye ekstra almadım. Istersen al bi tane dursun.Kizlar 10 lu hastane cikisi almadim. Parca parca urun 5 li takim 3 lu takim seklinde bayagi bir aldim. 10 ludaki ic zibinlar vs de var. Birtek 10 lu tkaim icinde olup elimde olmayan penye battaniye. 2 ince muslin 1 kalin muslin, polar, orgu battaniyesi mevcut. Gerekir mi illa 10lu bir takimda boyle de is gorur mu
Söylendi mi bilmiyorum ama büyük müslin örtülerden mutlaka birden fazla edinmelisiniz bana göre.Şart değil. Ben penye battaniyeyi çok seviyorum ve kış bebsine müslinden daha fazla kullanılır bence. Bende 2 var daha çok alacaktım ama annem pazen almış onlar da kullanılır diye ekstra almadım. Istersen al bi tane dursun.
Evet müslinler çok söylendi.Söylendi mi bilmiyorum ama büyük müslin örtülerden mutlaka birden fazla edinmelisiniz bana göre.
Bebek arabasının üstünü örtmeye, terleyeceği yere sermeye, banyodan sonra kurulamaya, tatilde plajda kullanmaya, yazın gece pike niyetine adeta joker eleman
Benim sıpalar büyüdü, hala o müslinler elim ayağımdır.
Ortadan kesip ikisini panço yapayım da 10 yaşına kadar kurulanmaya giysinler diyorum şimdi de