- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Başkasına yedirmem ki kendime pişiricemBırak kurabiyeyi git Bebişin dolabını diz
Kurabiyede yemesinler
Annem beni bekle dedi 2 3 güne hem boya kokusu da çıkmış olur iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başkasına yedirmem ki kendime pişiricemBırak kurabiyeyi git Bebişin dolabını diz
Kurabiyede yemesinler
Yaa doğurursanBaşkasına yedirmem ki kendime pişiricem
Annem beni bekle dedi 2 3 güne hem boya kokusu da çıkmış olur iyice
Darisi sana mervedayler dayler hayırla doğurmuşsundur inşallah.
Ay hadi inşallahDarisi sana merve
Kızlar nişanım geldi, suyum da sizinti seklinde geldi, sancim yok, acabaggg geliyor muyduuuu
Ben de 1 ve 2 numara stoklamıştım biraz sonrasında premium care ile devam edicem artık yapacak bişey yok ondan da çok memnun herkesKizlar kimler prima pure almisti? Simdi haberlere baktim pure isim degistirmis harmonie olmus icerik ayniymis. 2-3 beden bakiyorum ama cok az saticida var sanirim bulamicaz biz bu bezden Napmayi dusunuyosunuz?
Bennn premium care aldım onla devam düşünüyorum Harmonie yi de nette gördümKizlar kimler prima pure almisti? Simdi haberlere baktim pure isim degistirmis harmonie olmus icerik ayniymis. 2-3 beden bakiyorum ama cok az saticida var sanirim bulamicaz biz bu bezden Napmayi dusunuyosunuz?
Çok stok yapmasaydın çabuk büyüyor o yüzdenBen de 1 ve 2 numara stoklamıştım biraz sonrasında premium care ile devam edicem artık yapacak bişey yok ondan da çok memnun herkes
Yok yok az az aldım sizi dinledimÇok stok yapmasaydın çabuk büyüyor o yüzden
Ama premium carein icerigi temiz degil didi muhendisinoglu kac tane 1-2 aldin?Ben de 1 ve 2 numara stoklamıştım biraz sonrasında premium care ile devam edicem artık yapacak bişey yok ondan da çok memnun herkes
Onun icerigi temiz degilmis diye kiyamadim ben ya ayniysa sorun yok ama harmonie de bicok yerde yok bulamiyorumBennn premium care aldım onla devam düşünüyorum Harmonie yi de nette gördüm
Bn bezi netten almadım marketten aldım aynıysa sorun olmaz ki
BN direk 2 beden aldım onla başlıcam
Siliiiipiiii hep daha iyisiiiiAma premium carein icerigi temiz degil didi muhendisinoglu kac tane 1-2 aldin?
Onun icerigi temiz degilmis diye kiyamadim ben ya ayniysa sorun yok ama harmonie de bicok yerde yok bulamiyorum
Ne kadan büyükEki Görüntüle 2951476
Çocuma gece lambası aldım.
Yeter ayol ben önümü göreyim kâfi. Aydınlatmasın odayı zaten.Ne kadan büyük
Güle güle kullanınYeter ayol ben önümü göreyim kâfi. Aydınlatmasın odayı zaten.
O da çok aydınlık. Biraz uzak olsaydı oda kapıma düşünebilirdim.Güle güle kullanın
BN gece lambasına da karşıyım
Koridorun ışığı yön verir bana