Çok güzel yapmışsın kurbağanın grisini de ben aldım.Kizlar e bebek internet sitesi cok uygun geldi banaa 5 tl patikli zibinlar vardi 3 ay 6 ay diye gruplayarak ne buluyorsam aldim ilk alisverisimdi ne kadar keyifliymis yaaaaaaahepsinide yukledim begenen alacak olan olursa
Ayyy mervee tutamiyodum kendimiiÇok güzel yapmışsın kurbağanın grisini de ben aldım.
Şükretcez tabi canım. Hele de sona yaklaşıp şunları dolaplarına dizince neler hissedecez acaba. Allah huzurla mutlulukla büyütmek nasip etsin.Ayyy mervee tutamiyodum kendimiiyarabbim bu bile bu kadar heycanliysa hepimizin sag saglim kucagina aldirsin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin her gun yuz kere sukretmek istiyorum ya valla
O ikili patiksiz tulumlar çok dar ve uzun geldi bana.Bunlarda bnm aldıklarım
Yaaa olmadı mağaza değişimi var öyle yaparım büyük beden aldık bilerek bakalımO ikili patiksiz tulumlar çok dar ve uzun geldi bana.
Begenmezsen degistirirsin tabi. Benim de sepetimde çok tulum vardı trendyoldaki mağazasından baktım ben. Bi çoğunu görünce begenemedim kalıptan dolayı.Yaaa olmadı mağaza değişimi var öyle yaparım büyük beden aldık bilerek bakalım
Ya aslında lcw kalıpları daha güzel bakalım bi gelsinBegenmezsen degistirirsin tabi. Benim de sepetimde çok tulum vardı trendyoldaki mağazasından baktım ben. Bi çoğunu görünce begenemedim kalıptan dolayı.
Lcwda hiç yoktu ya tulum mulum burda nedense. Iki tayt aldım sadece.Ya aslında lcw kalıpları daha güzel bakalım bi gelsinindirim görünce dayanamadım
Bn mağazadan almıştımLcwda hiç yoktu ya tulum mulum burda nedense. Iki tayt aldım sadece.
Aman 3lü beşli tamamla gitsinBn mağazadan almıştımBnde hiç tayt bakmadım bi hastane çıkışı alamadım
Eminönü’ne bi gidesim varAman 3lü beşli tamamla gitsin
Çok tatlı hepsi güle güle giysinPuantiyeli ve siyah olan aslında 12 18 ay kapri tayt ama ben daha önce tombik bebeklere bu sekilde olanları uzun tayt olarak satmıştım çalışırken bebeğimi de tombik bekliyorum nedensedışarı çıkarken giydiririm.
Alt don çift giyecek diyece bolca aldık. Farklı farklı bedenlerdeler. Bel lastiği uzun olanlar ebebekten beli kıvrılabiliyor daha uzun giyer diye düşünüyorum.
Yarım kol çıtçıtlılar 3-6 ay duruma göre yarım da giyer 40ı çıkınca.
Biberon ve emzik en ucuzundan belki hiç kullanmam diye. Ama ihtiyaç olur da bebenin bunlardan memnun kalmadığını hissedersek daha iyisinden de alırız tabi.
Erkekde de çok güzel şeyler var ya. Annemin eli hep erkek kıyafetlerine gitti hattaÇok tatlı hepsi güle güle giysin
Benimki erkek kız kıyafetlerine alismisim erkek kıyafeti secemiyorumsanki erkeklere göre hicbirsey yokmuş gibi geliyor bana
Hadi sağlıcakla giysin inşallah.Yeleğimiz bitti
Amin inşallahHadi sağlıcakla giysin inşallah.
Bakacağım artıkErkekde de çok güzel şeyler var ya. Annemin eli hep erkek kıyafetlerine gitti hatta