- 9 Aralık 2018
- 576
- 244
Öyle mi dersin Merve. Araştırmaktan kendimi alıkoyamıyorum ama, cinsiyet belli olunca kendimi tutabilirim inşallahHenüz erken. 20. Haftadan sonra almaya bi başlıyosun sonra birden çok almış ve daha da almayacam moduna geçiyosun
Al ama ufak tefek al cinsiyet belli olunca da. Büyuk şeylere karar ver. Mesela bebek arabası her geçen gün pahalanıyoÖyle mi dersin Merve. Araştırmaktan kendimi alıkoyamıyorum ama, cinsiyet belli olunca kendimi tutabilirim inşallah
İnşallah canım inşallah araştırıp kafamda oturtup sonra alayım en iyisi. Benim ev de çok sıcak kışın ya fenaKız sen napıyorsun daha otur 20den önce bişey alma hem yazın daha pahalı herşey, ben daha yeni alışverişe başladımPanik yok, yavaş yavaş notlarını al hazır olur sonra almaya başlarsın benim gibi son zamana bırakma not alma işini
Keşke benimle de ilgilenen birisi alanım olsaydı benden başka herkes çok rahat
benim doğum ekim sonu gibi olacak büyük ihtimal ama ev sıcak olacak, ben ne alsam ya kararsız kaldım şimdi, uzun kollu zıbın hiç almamıştım kısa kollu üstüne uzun kollu tulum giydiririm diyordum az mı oluyor öyle ilk 1 ayda, ev sıcak olsa bile
Tamam canım aklımda olacak bebek arabası beşik bakayım dediğin gibi.Al ama ufak tefek al cinsiyet belli olunca da. Büyuk şeylere karar ver. Mesela bebek arabası her geçen gün pahalanıyo
Ben arabamı kabin tipi aldım. Pierre cardin capsüle bi bak istersen çok pratik.Tamam canım aklımda olacak bebek arabası beşik bakayım dediğin gibi.
Bak sana beşiklerimi atıyom.Sallanan bir şey mutlaka alın. Bütçe varsa acımayın elektrikli sallanan ana kucağı alın. İlk günler çok rahatlatıyor bebeği. Hamak beşik tarzı bir şey olsun. Benim eksikliğini hissettiğim tek bu oldu. Çünkü sallamayacaktım bebemi güya. Evde sallanan hiçbir şey çarşafta sallamaktan gına geldi
Kız bebişinin alışverişi ne keyifli ya oğluma cicili süslü bişey bulacağım diye canım çıkıyor hep düz maviler griler kahvelerPuantiyeli ve siyah olan aslında 12 18 ay kapri tayt ama ben daha önce tombik bebeklere bu sekilde olanları uzun tayt olarak satmıştım çalışırken bebeğimi de tombik bekliyorum nedensedışarı çıkarken giydiririm.
Alt don çift giyecek diyece bolca aldık. Farklı farklı bedenlerdeler. Bel lastiği uzun olanlar ebebekten beli kıvrılabiliyor daha uzun giyer diye düşünüyorum.
Yarım kol çıtçıtlılar 3-6 ay duruma göre yarım da giyer 40ı çıkınca.
Biberon ve emzik en ucuzundan belki hiç kullanmam diye. Ama ihtiyaç olur da bebenin bunlardan memnun kalmadığını hissedersek daha iyisinden de alırız tabi.
succulentaski
Bebekonfor Anne Yanı Beşik Elyeza Örgü Koruma İle 999,90 TL yerine 849,00 TL
Bebek Beşikleri - Beşik Modelleri - n11
Bebek Beşikleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Beşik çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Lüks Sallanır Sepet Beşik Chubby Baby 249,00 TL yerine 189,05 TL
Salıncak & Hamak Modelleri ve Fiyatları - n11
Salıncak & Hamak ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Salıncak & Hamak çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ikisi de sallaniyo küçüğü oturma odasında kullanırım dedim.
Evet çarşafa alıştıysa hamak en mantıklısı.İkisi de çok güzelmiş.
Ben şu an annemde kalıyorum. Göçebeyim. O yüzden alamadım böyle bir şey de. Sürekli ayağımda yavrucak gündüz hiç uyumuyor. Bir de kolik maalesef.
Eve geçince böyle bir şey alıcam. Çünkü çarşafta asılı durunca çocuğun bütün gaz sancısı geçiyor. En kriz anımızda çarşafa alınca hemen susuyor ya. O yüzden Hamakta rahat eder diye düşündüm.
Bakayım gülüm emzik benim de içime sinmedi ama annem alınca pahalısından aldırmadımKız bebişinin alışverişi ne keyifli ya oğluma cicili süslü bişey bulacağım diye canım çıkıyor hep düz maviler griler kahvelerEmzik dikkatimi çekti canım dişler çıkana kadar damaklı emzik önermiyor çocuk doktorları, zararı olabiliyormuş, ona bir bak
Benim anamın da eli erkeklee gitti hep mavili grili ne güzel bak diyoKız bebişinin alışverişi ne keyifli ya oğluma cicili süslü bişey bulacağım diye canım çıkıyor hep düz maviler griler kahvelerEmzik dikkatimi çekti canım dişler çıkana kadar damaklı emzik önermiyor çocuk doktorları, zararı olabiliyormuş, ona bir bak
Yaa evet hatırladım eski mesajlarda görmüştüm. Travel kullanışlı değil diyorlar onu da buradan öğrendim.Ben arabamı kabin tipi aldım. Pierre cardin capsüle bi bak istersen çok pratik.
Sağol canım hepimiz güzelliklerle giydiririz inşallah.Yaa evet hatırladım eski mesajlarda görmüştüm. Travel kullanışlı değil diyorlar onu da buradan öğrendim.
Bu arada bebişinin eşyaları çok güzel güle güle giydir inşallah kuzuya
İnşallah canımSağol canım hepimiz güzelliklerle giydiririz inşallah.
Olmaz mı popcorn yelek modeli tabii ki bn biraz artırma yaptım bnm ki büyük olduYaaa bunu nasıl ördün tarifi var mı youtubede çok tatlış olmuş