- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Burda da 48 tanesine 120 dedi bana pahalı geldi instegramda bi sayfa var arkadasim yaptırdı güzel yapılmış ona bakayım bari isimli istiyorum benKız sen Pelit seversin bak Bnm ki Pelit miş
Erkek olan da var
Bn geçen bizim burda seyran pastaneleri var oraya sordum 50 tane 350₺ dedi dedim özelliği ne normal çikilata efendim dedi
Bebek çikilatsı
Hahahah kaynanam dedi ki pelit de bunlardan alıyor ok dedimKız sen Pelit seversin bak Bnm ki Pelit miş
Erkek olan da var
Bn geçen bizim burda seyran pastaneleri var oraya sordum 50 tane 350₺ dedi dedim özelliği ne normal çikilata efendim dedi
Bebek çikilatsı
Sleepy bio natural.Bez alanlar ne aldı acaba?
Prima prematureBez alanlar ne aldı acaba?
Sleepy bio natural.
Prima çok kullandım ama hiç farklı marka deneyimim yok. Sleepy aklımda ama emin olamıyorum. Teşekkür ederim cevabınız için.Prima premature
Küçük bi paket alıp deneyebilirsin.Prima çok kullandım ama hiç farklı marka deneyimim yok. Sleepy aklımda ama emin olamıyorum. Teşekkür ederim cevabınız için.
Bnm attığım yerde isim yazıyor bak uyarsaBurda da 48 tanesine 120 dedi bana pahalı geldi instegramda bi sayfa var arkadasim yaptırdı güzel yapılmış ona bakayım bari isimli istiyorum ben
Prima premium careBez alanlar ne aldı acaba?
Kız sen niye prematüre aldın senin bebe uzun değilmiydi 1 alsaydın yeterdiPrima premature
Kuzum prematürenin yorumları okudum herkes prematüre olduğuna bakmayın tam yenidogana uygun yaziodu.Kullananlar çok memnundu.Kilo aralığı 2-5 miş,göbek bağı oyuntusu varmış, bı de sizdirmasi yok diodu herkes.Ben de aldım bı paket.Kız sen niye prematüre aldın senin bebe uzun değilmiydi 1 alsaydın yeterdi
İyi bakalım 1 no da aynı kg di bn 2 aldım 4 bişey di unuttumKuzum prematürenin yorumları okudum herkes prematüre olduğuna bakmayın tam yenidogana uygun yaziodu.Kullananlar çok memnundu.Kilo aralığı 2-5 miş,göbek bağı oyuntusu varmış, bı de sizdirmasi yok diodu herkes.Ben de aldım bı paket.
Ay dimiii çok pahalıiiii.Daha pazartesi alışverişim var.Olmadi bı paket de 1 alırımİyi bakalım 1 no da aynı kg di bn 2 aldım 4 bişey di unuttumküçük alsaydın sonra ziyan olmasın bez altınla yarışıyor
No no no sen daha almaAy dimiii çok pahalıiiii.Daha pazartesi alışverişim var.Olmadi bı paket de 1 alırım
Yaptirirn yaptirin tadina bakîn takipteyimBnm attığım yerde isim yazıyor bak uyarsa
İnşallah alınca yazarımYaptirirn yaptirin tadina bakîn takipteyim
Hangisi guzelse bende yaptiricam
Kız kullanmi mi bunu hiç?Hastaneye 1 numara mi alim yanıma?Kuzum alma kuzum alma canım alma bisi
Hele pramature bi tane daha hic alma
Bez
Kucuk olunca sızdırıyor
therealsinner
Ay dimiii çok pahalıiiii.Daha pazartesi alışverişim var.Olmadi bı paket de 1 alırım
Hastaneye prematüre yi götür evde bakarsın küçük geliyor 1 e geçersin yada direk 2yeKız kullanmi mi bunu hiç?Hastaneye 1 numara mi alim yanıma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?