- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
Zebra hiç tavsiye etmem, temizliği zor. Ben altta bir tül kullanıyorum, üstte de fon gibi perde. Ayrıca güneşliğe gerek yok. Fonları kapatınca gündüz karanlık oluyo, akşam da içeri görünmüyor. Çok memnunum bu şekilde.Kızlar ben çocuğun odasına perde almadım hala siz ne aldınız
Zebra stor alma fikrim var ama fon perde mi alsam diyorum şimdi de güzel şeyler var öyle de
Ne bicim çöktüyseniz kıZın üstüneMaaşı bekliyor tam alacaktı çöktük üstünesen yokken görevi üstlendik bu arada hoş geldin noldu ya niye gittin
Çok şükür biz sağ salim kavuştukBu nasıl bir aşk bu nasıl birşey ilk bebeği olacak arkadaşlar burası çok güzel peş peşe sağlıkla alın cennet kokulu evlatlarınızı kucaklarınıza
Allahım isteyen herkese nasip etsinSürekli ona bakıp ağlayasım var
Merhaba kizlar, bebegimi 29 Ekim gecesi kucagima aldim. Cumhuriyet bayraminda dogdu yani oglum
Cok guzel bir duyguymus annelik. Masum, minicik bir sey icinizden cikiyor, gogsunuze veriyorlar. O anin, o duygularin kelimelerle tarifi zor gercekten.Hayatimda yasadigim en ozel andi.
Umarim hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
Benim dogumum biraz sikintiliydi.. Dogum sonrasi atoni yasadim. Oncesi de zaten sikintiliydi bir suru islem uyguladilar dogurtmak icin. Ve bu yasadiklarimin sebebi muhtemelen dogumu baslatmak icin ust uste yapilan tum o islemler..
Pazartesi aksami ciktik hastaneden.
Bu gece de acile gitmek zorunda kaldim ama sukur ki şu an evdeyim. Daha fazla sorun yasamamayi umut ediyorum.
Kendimi psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum. Hem bu yasadiklarim, hem de degisen hormon dengesi iste.
He ya o niye yedi banNe bicim çöktüyseniz kıZın üstüne
Ban yemis
Kız siz raht duramıyonuz mu
Ben zebra perde sipariş verdim. Bizim halı yıkamacı, zebra perde de yıkadığı için temizlik kısmını dert etmiyorumKızlar ben çocuğun odasına perde almadım hala siz ne aldınız
Zebra stor alma fikrim var ama fon perde mi alsam diyorum şimdi de güzel şeyler var öyle de
Hayırlı olsunBen zebra perde sipariş verdim. Bizim halı yıkamacı, zebra perde de yıkadığı için temizlik kısmını dert etmiyorumKenarlarına da tülden fon yaptıracağım
İnternetten zebra, halı, avize ve lambader olarak takım yaptırdım. Geldiğinde paylaşırımHayırlı olsun
Bende zevra alacagi o odadaki tül sinirimi bozuyordu
Önünde petek var
Ferah bi görüntüye ihtiyacım vardı
Eger netten aldıysan gelince paylaşır misin begenirsen
Gündüz uyku sırasında kapatmaktan bahsediyordu eğitimci. Her zaman değil. Zaten odası çok yoğun güneş almıyorsa gündüz hiç kapatmaya da gerek yok. Ama geceden kapatacağım ki sabah ilk ışıklarla hemen uyanmasın. Şahsen ben bile rahatsız olurum da o ışıklardan. Sabah namazına kalktığımda bile ışığın hafiften girmeye başladığını fark edip hemen güneşlikleri çekerim. Yoksa bir daha uyuyamamIyi de geceyi gündüzü bilsin demiyolar mı? Gündüz uykusunda da geceyle aynı ortamı mı sağlamalıyız? Valla biz sobalı evlerde büyüdük ışık tv Allah ne verdiyse umursamaz uyurduk. Ben gündüz uykusunda normal ışıkta yatırcam ya hatta salonda anakucağında.
Ayy gözün aydın. Hatta hepimizin gözü aydın olsunMerhaba kizlar, bebegimi 29 Ekim gecesi kucagima aldim. Cumhuriyet bayraminda dogdu yani oglum
Cok guzel bir duyguymus annelik. Masum, minicik bir sey icinizden cikiyor, gogsunuze veriyorlar. O anin, o duygularin kelimelerle tarifi zor gercekten.Hayatimda yasadigim en ozel andi.
Umarim hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
Benim dogumum biraz sikintiliydi.. Dogum sonrasi atoni yasadim. Oncesi de zaten sikintiliydi bir suru islem uyguladilar dogurtmak icin. Ve bu yasadiklarimin sebebi muhtemelen dogumu baslatmak icin ust uste yapilan tum o islemler..
Pazartesi aksami ciktik hastaneden.
Bu gece de acile gitmek zorunda kaldim ama sukur ki şu an evdeyim. Daha fazla sorun yasamamayi umut ediyorum.
Kendimi psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum. Hem bu yasadiklarim, hem de degisen hormon dengesi iste.
Ay senin de gözün aydın. Ne güzel haberler bunlar. MaşallahÇok şükür biz sağ salim kavuştukBu nasıl bir aşk bu nasıl birşey ilk bebeği olacak arkadaşlar burası çok güzel peş peşe sağlıkla alın cennet kokulu evlatlarınızı kucaklarınıza
Allahım isteyen herkese nasip etsinSürekli ona bakıp ağlayasım var
Kadını el birliğiyle soğuttuk üstüne bi al bi bedava gösteriyon65 cm Yumuşacık Uyku Arkadaşı Fil
65 cm Yumuşacık Uyku Arkadaşı Fil ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
papatyakokankadin seninkinde bir alana bir bedava
Ayarlarıyla oynuyorum iyiceKadını el birliğiyle soğuttuk üstüne bi al bi bedava gösteriyon
2 üst mesajda varKızlar bebek telsizi aldınız mı ? Var mı bir öneriniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?