- 13 Ocak 2020
- 44.561
- 167.877
- 33
Ben spor ayakkabıları atıyorum rastgele bi şey olmuyo ya.Eski yastık kılıflarının içinde de yıkaya bilirsin
Bi de bu torbalarda spor ayakkabı güzel yıkanıyor hiç deforme olmaz bu da bnden tavsiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben spor ayakkabıları atıyorum rastgele bi şey olmuyo ya.Eski yastık kılıflarının içinde de yıkaya bilirsin
Bi de bu torbalarda spor ayakkabı güzel yıkanıyor hiç deforme olmaz bu da bnden tavsiye
Bazıları hassas oluyor ya çiziliyor bu torbalarda hiç bişi olmuyorBen spor ayakkabıları atıyorum rastgele bi şey olmuyo ya.
Dur kız buyukler var onlarda bir yıkayım ayakkabıları hazir yazlıkları kaldiracakken iyi oldu bu fikirEski yastık kılıflarının içinde de yıkaya bilirsin
Olabilir dr söyledin miYa kizlar birde benim sipa surekli karnımda toplanıyor sizlerde de oluyormu yalancı kasilma denilen sey bu mu acaba?
Dün kontrolüm vardi bir sıkıntı görülmedi hersey yolunda dedi canımOlabilir dr söyledin mi
Takip et çok olurda dr bilgilendir belki nst filan yaparDün kontrolüm vardi bir sıkıntı görülmedi hersey yolunda dedi canım
Çok olursa git nst çeksinler. Benim daha 2 haftadır var öyle kasılmalar ayaktaykenYa kizlar birde benim sipa surekli karnımda toplanıyor sizlerde de oluyormu yalancı kasilma denilen sey bu mu acaba?
Tamamdir canimTakip et çok olurda dr bilgilendir belki nst filan yapar
Cok olmuyor canım gun icinde 1 2 kez belki dun kontrolde herşeyyolunda dedi doktor rahimde açılma kisalma falan yokÇok olursa git nst çeksinler. Benim daha 2 haftadır var öyle kasılmalar ayaktayken
Simdilik bi şey olmaz o zaman. Ama sıklaşırsa ihmal etme.Cok olmuyor canım gun icinde 1 2 kez belki dun kontrolde herşeyyolunda dedi doktor rahimde açılma kisalma falan yok
Pozisyon degistirdiginde hala oyle toplanik duruyorsa kasilmadirYa kizlar birde benim sipa surekli karnımda toplanıyor sizlerde de oluyormu yalancı kasilma denilen sey bu mu acaba?
Yok canim durmuyorPozisyon degistirdiginde hala oyle toplanik duruyorsa kasilmadir
TamamdirSimdilik bi şey olmaz o zaman. Ama sıklaşırsa ihmal etme.
Yok kontrolden geldik, maasallah her sey yolunda, doktor normal mi konusmstk dedi evet evet dedim, hc bsy demedi ehehehe. 40i bekleyecek gibi duruyor, suan bir baski yok dedi, anca suratini sisirp duruyor sapsirikdayler dayler doğurdun mu?
Cok tatlılar maasallahhhKargolarim geliyor, size azcik çeyizimizi sereyim )
Bu kada rahat çok fena yaa. E bu gelmezse biz ne zaman ortamı bascaz çıkarcaz diye sormadın mı?Yok kontrolden geldik, maasallah her sey yolunda, doktor normal mi konusmstk dedi evet evet dedim, hc bsy demedi ehehehe. 40i bekleyecek gibi duruyor, suan bir baski yok dedi, anca suratini sisirp duruyor sapsirik
Cok tatlılar maasallahhh
O zaman bebito geriliyor totosunu falan cikariyordurYok canim durmuyor
İyi demişsin yoksa seni fışştt keseceydi kafa aşagıda mıydı kanala girmiş mi az kaldı zmn geçmezYok kontrolden geldik, maasallah her sey yolunda, doktor normal mi konusmstk dedi evet evet dedim, hc bsy demedi ehehehe. 40i bekleyecek gibi duruyor, suan bir baski yok dedi, anca suratini sisirp duruyor sapsirik
Cok tatlılar maasallahhh