- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
Tokaaaaaaaalar ona inat ben de oğlumun saçını uzatıp toka takmaz mıyımPijama pijama pijama therealsinner demi başka neler almıştın söyle bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tokaaaaaaaalar ona inat ben de oğlumun saçını uzatıp toka takmaz mıyımPijama pijama pijama therealsinner demi başka neler almıştın söyle bakim
Kuzum ben n almadım kitutamiorum kendimi.8 inde maaşım yatio şuan onu bekliorumPijama pijama pijama therealsinner demi başka neler almıştın söyle bakim
Neler almadı ki bacım sana bana bişey kalmadı işte piyasadaYaaa neler almişti ben burayi gec kesfettim
Heh duydunuz gong sesini, alacağınız varsa 8ine kadar alın yoksa bulamazsınızKuzum ben n almadım kitutamiorum kendimi.8 inde maaşım yatio şuan onu bekliorum
Doğuma az kalmış maaşı ona sakla yoksa söyleyelim yatırmasınlarKuzum ben n almadım kitutamiorum kendimi.8 inde maaşım yatio şuan onu bekliorum
Neyyyyy büyük be orta valiz mi yavrum tatile gitmiyon 1 haftalığına 1 gece kalcan eve gelcen yazıktır günahtır bn kabin boy Bnm ve bebeninkiler sığdı yanşBen hastane çantası bir büyük boy valiz,bı de orta boy hazırladımeşim bı gece kalicaz abartmadin mi dio
Şu çoraptan aradım bulamadım canım nerden almış ayıp olmazsa sorar mısın?Bunlarda bugün hediye geldi
Ben hastane çantası bir büyük boy valiz,bı de orta boy hazırladımeşim bı gece kalicaz abartmadin mi dio
Ben 1 orta boy ile cocukla 3 kisi tatile cikiyorum )Ben hastane çantası bir büyük boy valiz,bı de orta boy hazırladımeşim bı gece kalicaz abartmadin mi dio
Ben hastane çantası bir büyük boy valiz,bı de orta boy hazırladımeşim bı gece kalicaz abartmadin mi dio
Nasıl pencere var odada? Ben perdecide de calıştım.Kızlar ben çocuğun odasına perde almadım hala siz ne aldınız
Zebra stor alma fikrim var ama fon perde mi alsam diyorum şimdi de güzel şeyler var öyle de
Sana maşallah bilmediğin şey yokNasıl pencere var odada? Ben perdecide de calıştım.
Ben tül ve fon olayını çok daha ferah buluyorum pencerenin bulunduğu duvar çok dar değilse fon kaldırabilirse. Tül seviyorum. Ama fon yapılamayacak gibi darsa 3m altı mesela zebra kullanılabilir. Onda da şerit şeklinde değil de cift mekanizmalılar var önde tül gibi olan arkada store olan.Sana maşallah bilmediğin şey yok
Normal boyutlarda bir pencere fransız değil :)
Hoşbulduk canım. Bi şey aldın mı ben yokken?merve hoşgeldin Merveeee
Yok wala almadımHoşbulduk canım. Bi şey aldın mı ben yokken?