- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bunlarda çok güzelKizlara cicekler bocekler bize de anca boyle desenler
Cocugumun her kiyafetini cizgili aldigimi fark edince biraz da degisik desenli alayim deyince ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlarda çok güzelKizlara cicekler bocekler bize de anca boyle desenler
Cocugumun her kiyafetini cizgili aldigimi fark edince biraz da degisik desenli alayim deyince ben
Baya büyük görünüyor bunlar. Ben en fazla 6 aylık için birkaç parça bir şey aldım. Çocuk bir doğsun da iri bir bebek olursa ona göre hareket etmeyi düşünüyorum Eşim 4,5 kilo doğmuş da tırsıyorum birazKizlara cicekler bocekler bize de anca boyle desenler
Ay enine aldın da çizgili çocuğu şüşko göstersin diye mi? Bunlar da çok güzel sağlıkla giysin.Kizlara cicekler bocekler bize de anca boyle desenler
GAP takım mağazadan mı netten miKizlara cicekler bocekler bize de anca boyle desenler
Tesekkur ederiz sekerim anca bu kadar desenlenebiliyoruz oglus analari olarakBunlarda çok güzel
Cnku bunlarin ilk ikisi 9 aylik, sondaki 3-6 aylik bizim basimizda bi merve var bize hep buyuk alin deyip durdu biz de mecbur kucuklere doyunca buyuk beden stoklamaya basladikBaya büyük görünüyor bunlar. Ben en fazla 6 aylık için birkaç parça bir şey aldım. Çocuk bir doğsun da iri bir bebek olursa ona göre hareket etmeyi düşünüyorum Eşim 4,5 kilo doğmuş da tırsıyorum biraz
Ay enine aldın da çizgili çocuğu şüşko göstersin diye mi? Bunlar da çok güzel sağlıkla giysin.
MagazadanGAP takım mağazadan mı netten mi
Nette hiç böyle takım yok yada bn mi bulamıyorum
ben vazgectim almayacam65 cm Yumuşacık Uyku Arkadaşı Fil
65 cm Yumuşacık Uyku Arkadaşı Fil ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
papatyakokankadin seninkinde bir alana bir bedava
Aaa kız niyeeee?ben vazgectim almayacam
Cok mobbing yaptiniz bana vazgeçtim o yüzden icim yana yana☹Aaa kız niyeeee?
Cok mobbing yaptiniz bana vazgeçtim o yüzden icim yana yana☹
Ama haklı çabuk büyüyorlar her ay kıyafet alıcan almak istiyonsa küçük alcenTesekkur ederiz sekerim anca bu kadar desenlenebiliyoruz oglus analari olarak
Cnku bunlarin ilk ikisi 9 aylik, sondaki 3-6 aylik bizim basimizda bi merve var bize hep buyuk alin deyip durdu biz de mecbur kucuklere doyunca buyuk beden stoklamaya basladik
Ressssmen icindeki kaynana disa vurdu suan hic aklima gelmemisti cok mantikliymis, gezmeye giderken bol bol cizgili giydireyim de bu cocuk ac demesinler
Magazadan
Bi de niye mi diyonAaa kız niyeeee?
O zaman bizim şarkımız bu olsun.
Devir ekonomi devri bak ne güzel olmuş
saol canım mervenin korkusuna para harcamiyoz kaynanam bu kadar soylenmiyorDevir ekonomi devri bak ne güzel olmuş
Kaynanana de senden önce merve var içi rahat olsunsaol canım mervenin korkusuna para harcamiyoz kaynanam bu kadar soylenmiyor
Gurur duydum.
Öyle valla gerci kaynanami merve tanımasın kadini boğarKaynanana de senden önce merve var içi rahat olsun
Eski yastık kılıflarının içinde de yıkaya bilirsin