Komidini kendine mi istiyorBenim annem çocuğun beşiği dolabı sifonyerini ve neredeyse tüm kıyafetlerini aldığı halde geçen gün kv anneme utanmadan diyor ki komidinini de alsaydin . Ben orada onun cevabını verdim dengesiz
Benim ki bana eşimin çocukluk yeleklerini hazırlamış kendince onları vericem diyo ben aldıklarımı atınca da doldurma şimdiden sonra çabuk büyüyo giyemez kullanamaz bir sürü lafBenim kayınvalide ilk çocukta doğuma 3 hafta kala aradı beni
Annemin neler aldığını sordu, aldıklarını burun kıvırdı, anneannenin çocuk odası alması lazım onun hakkıdır dedi, şunu aldı mı bunu aldımı bi ton şey
Görüşmenin sonunda dudak ucuyla var mı eksik dedi
Sonra doğumda bana 4-5 örgü yelek tarzı şey getirdi o kadar
Benim kv ve beni anlatıyorsunbir birimize ılımlı değiliz, her yapmadığı şeyi hanesine yazıyorum
kocişim efendi ile bir şey olduğu zaman hop önüne atabiliyorum
o yüzden yapmadığı. her şey işime geliyor
Ne bilim kafası yaya kaldırmış bana diyor ki "oyuncaklarını şöyle düzmeyi planlıyorum" dedim ne alaka ? Ben istemiyorum düzüp müzmek . Hep öyle benimki bana gelsin ,her seyimin yerini değiştirme derdinde eşime defalarca dedim kırmiyim diye susuyorum ama çok ayıp ben onun evine gidince hanım hanım oturup kalkıyorum herkesin kendi evi . Burnunu sokmayı cok seviyorKomidini kendine mi istiyordengesiz
Kendileri bişey yapmayacağina eminimGercekten ne tuhaf insanlar ya
Tovbe est
Hayır yapma tamam ama
Ne demek sifonyerde alsaydın
Yok onu da yapsaydı
Yok kiz olsaydi bilezik alacaktim (yalan)
Dilini tut otur bari
Daha fazla anlatmayın fenalık geçireceğimBenim kayınvalide de geçen gün geldi daha fazla ağırlaşmadan bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüle çok uzun sürer o iş dediO kadar zoruma gitti ki kendi zıpır gibi çok genç. Demiyor ki bu kız hamile bir işin ucundan da ben tutayım. Hastane süslemeyi unutmayın, çamaşırları şöyle yıkayın, battaniyeyi şunu bunu alın son güne bırakmayın falan anca direktif veriyor onu yap bunu yapma ama kendi daha bir çöp almadı bebeğe. Bir şeye elini sürdüğünü de görmedik. Bir şey de diyemiyorsun sinir olup oturuyorsun öyle
Güle güle kullanın canim esimde almış isten gelirken bizde cok begendikSağol canım, evet beğendim iyi ki almışım
Sağlıkla kullansınlar inşallahGüle güle kullanın canim esimde almış isten gelirken bizde cok begendik
Peki o paytak yuruyusle napiyoz onu anlamadım, oyle mi yurumek gerekyomusPaytak paytak olan varya ayağı içten dışa doğru yada ismi mi yanlış söyledim acaba
He bi de ahududu yaprağı çayı
Benimkiler deeBenimkiler iyi çok şükür
İyi geliyor diyorlar heralde kasları rahatlatıyorPeki o paytak yuruyusle napiyoz onu anlamadım, oyle mi yurumek gerekyomusahududuyu da duydum ama almadim, ptesi alayim bari, aktardan mi alınıyor?
Benimkiler dee
Doğuma girmeden evi temizleyip giderizDogurmak isteyenler elle yerde silebilir
Doğumu başlatıp kolaylaştırıyormus
Yarin gidecegim, bakayim bakayimİyi geliyor diyorlar heralde kasları rahatlatıyormarketlerde vardır belkki bak bakim
Sepet guzel mi canim merak ettimEki Görüntüle 2941797 Eki Görüntüle 2941798 Eki Görüntüle 2941799 Eki Görüntüle 2941800 Bende bunları aldım kızlar
Doğuma girmeden evi temizleyip giderizevler mis gibi olur
Sezeryan olcam ama arada silim bari hareket etmiş olurumdogru bak
Bi tasla iki kus
silin oyle gidin hastaneye gelince de mis gibi ev
Ahh ahh bende sizin kadar olsam bi an once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?