- 28 Eylül 2015
- 5.361
- 15.129
Ne varsa anneannelerde var Güle güle giysin minnoş
bim de anneanne - babaanne kavgası vardı
kim daha cok düşkünmüş torununa diye
ama bence galip gelen anneannelerdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne varsa anneannelerde var Güle güle giysin minnoş
Ay canım yaa inşallah bir an önce kavuş sağlıcakla.Selam kizlar, henuz dogurmadim
Ama bugün dogumun gerceklesecegini söyluyorlar.
Cok bildirim vardi, gecmis mesajlari okuyamadim. Hepinize tesekkur ederim ❤
Hayirlisiyla oglumu kucagima alayim, firsat buldugum ilk anda sizleri de haberdar edecegim.
Bizde anneanne valla Babaannenin henüz bir şeyini görmedik bu saatten sonra da göremeyiz herhaldebim de anneanne - babaanne kavgası vardı
Bayildimmmmm bayildimmmmmgüzel gunlerde kullanın Derinle ikiniz bitanemben de bi beyaz takımla böle bı terlik alicamdoyamadım pijamayatherealsinner real Lohusa terliği mi aldım Ebebek’te indirim varmış 70 tl’den 42 tl aldım.
Evet araştırdım, birkac tane var, burdan da atan oldu, bakiyorum hepsine yuruyus hareket çökme hurma bunlar sık yaptiklarimBenim tosun doğurma derdim yok, 3 kiloyu aşsın yeter. Muzdan çok soğudum ama genel olarak yemeye çalışıyorum tavsiye edilenleri.
Maşallah arkadaşının kızına. Ben zayıf doğuruyorum, çok kilo da almıyo ama istisna olur inşallah.
Aynen ben de. Çok yokmuş ama işimi görür ilk 4-5 ay.
Ayy çok severim aslında, bu ara yemedim galiba.
Onun için egzersizler falan var, dene mutlaka. Belki işe yarar.
Oyy heyecanla bekliyoruz seniSelam kizlar, henuz dogurmadim
Ama bugün dogumun gerceklesecegini söyluyorlar.
Cok bildirim vardi, gecmis mesajlari okuyamadim. Hepinize tesekkur ederim ❤
Hayirlisiyla oglumu kucagima alayim, firsat buldugum ilk anda sizleri de haberdar edecegim.
Alma daha almaaa almaaaaaBayildimmmmm bayildimmmmmgüzel gunlerde kullanın Derinle ikiniz bitanemben de bi beyaz takımla böle bı terlik alicamdoyamadım pijamaya
Bn de bi kaç tane diyimEvet araştırdım, birkac tane var, burdan da atan oldu, bakiyorum hepsine yuruyus hareket çökme hurma bunlar sık yaptiklarim
Oyy heyecanla bekliyoruz seni
Sağol canım, evet beğendim iyi ki almışımOyun halisini actinmi canim nasil, güle güle kullansin bebis
Güzel bence yer kaplamıyor takım olarak aldım ben, filesi de vardı taktım denedim gayet iyiCanım nasıl sence katlanabilir küvetler
Bi turlu karar veremedim
File filan uyuyor mu ona
Ne koyacaksın icine yikamak icin
Aynen onlari da duydum, ordek yuruyusu duymamıştım ama o nasi kizBn de bi kaç tane diyim
Normal doğum için ilişkiyi de öneriyorlar merdiven inip çıkma ördek yürüyüşü ananas da kasları gevşetiyormuş perine masajı detayını tam bilmiyorum YouTube den bakabilirsin
Paytak paytak olan varya ayağı içten dışa doğru yada ismi mi yanlış söyledim acabaAynen onlari da duydum, ordek yuruyusu duymamıştım ama o nasi kiz
Benim gördüklerim hep anneanne idibim de anneanne - babaanne kavgası vardı
Bizde anneanne valla Babaannenin henüz bir şeyini görmedik bu saatten sonra da göremeyiz herhalde
Benim annem çocuğun beşiği dolabı sifonyerini ve neredeyse tüm kıyafetlerini aldığı halde geçen gün kv anneme utanmadan diyor ki komidinini de alsaydin . Ben orada onun cevabını verdim dengesizBenim kayınvalide ilk çocukta doğuma 3 hafta kala aradı beni
Annemin neler aldığını sordu, aldıklarını burun kıvırdı, anneannenin çocuk odası alması lazım onun hakkıdır dedi, şunu aldı mı bunu aldımı bi ton şey
Görüşmenin sonunda dudak ucuyla var mı eksik dedi
Sonra doğumda bana 4-5 örgü yelek tarzı şey getirdi o kadar
Benim annem çocuğun beşiği dolabı sifonyerini ve neredeyse tüm kıyafetlerini aldığı halde geçen gün kv anneme utanmadan diyor ki komidinini de alsaydin . Ben orada onun cevabını verdim dengesiz
Ay varya şans şans şansımız genel itibariyle böyle . Ne kadar tuhaf insanlar. Niye böyleler anlamıyorumMükemmel kayınvalidem var, söylediklerini kendine göre yorumluyor
Hamile olduğumu duydu sessizce cinsiyetini bekledi, bunun da erkek olduğunu öğrenince
Ayy kız olsaydı sana bilezik alacaktım, şansını kaybettin dedi
Ay varya şans şans şansımız genel itibariyle böyle . Ne kadar tuhaf insanlar. Niye böyleler anlamıyorum